X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ponoc sie zminiaja od 8 miesiaca ale znam przypadek ze po roku. Moj Ivo od urodzenia kolor wegla i tak ma do dzisiaj..bylby cud gdyby nagle dostal niebieskich :-)

Z czarnych w niebieskie? To faktycznie cud. :-)
    My mamy niebieskie, Pierworodny też a Młodemu zmieniły się na jakieś takie zielonobrazawe nie wiadomo nawet kiedy.
    Moja babcia miała takie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:34

iwcia77, ComeToMeBaby, megan8, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ale Conversy mozna w TKmax upolowac za £25, a to juz cos.
    to jak wyczaisz nr 36 to szybciutko podam ci adres ;D

moremi lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Adasia oczy niebieskie, jak u calej rodziny, wiec wszystko pasi. My slowiany z krwi i kosci. ;)

iwcia77, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wy piszecie i nawet sie nie kapnelyscie ze sie nowa fajna numerowo strona otworzyla-11700- Mimbla bedzie w cionzy :)

paszczakin, Magdala, ania.g, Mimbla, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a wy piszecie i nawet sie nie kapnelyscie ze sie nowa fajna numerowo strona otworzyla-11700- Mimbla bedzie w cionzy :)

No pewnie ze będzie! :-)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Zastrzelilas mnie. Tanczace odblaskowe ludziki? Magdala prasowalas na tych zakupach, czy jak? ;)

Szczerze mowiac, nie mam pojecia. Lindex? Bergans? Stormberg?

Zmeczona bylam, nie zaprzeczam, ale ludki takie istieja. Widzialam je juz w zeszlym roku!
    Jutro mi sie nie bedzie chcialo, ale jak przy okazji bede w tym sklepie to lukne I zapisze nazwe.
    Cos mi tak blyska, ze tam bylo w nazwie zeby kogos pytac. Ask Joe czy cos. A moze to zwidy, bo sporo tch kurek nakladalam.

iwcia77 lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Potwierdzam że mój transfer mrożaka odbędzie się 05-10.
    Jestem szczęśliwa. W piątek jadę do Ostrawy, w TK Maxx kupiłam dzisiaj kurtko-płaszczyk khaki z kapturem i walizeczkę małą, przypominającą pancerz żuka, 37 litrów pojemności;-). Trochę się z mężem i psem zrelaksujemy w ten weekend, czekam na to jak kania dżdżu.Aha no i zamierzam troszeczkę, ale tylko trochę, wypić piwa niepasteryzowanego. Mój mąż mówi że jest zdrowe jak zupa, więc mu wierzę..

Bisca- współczuję z kotem, nasz też jest taki dziwoląg, co czasem z domu wyjdzie ale potem gdzieś w okolicy siedzi i gapi się, i chce żeby go zwabić.. Bądź dobrej myśli &&.

Boziu - do Kliniki zajechałam taxi spod R.D.A. (25 ziko..hmm, ale przełk-Łam bo nie wypadało odmówić, czasu nie miałam) a po wizycie wróciłam do centrum Krk poleconym przez Ciebie tramwajem linii 18 za 3,80 PLN ;-). Podejście do tramwaju z kliniki zajęło mi 15 minut, pięknie słońce świeciło więc to była czysta przyjemność dla ciała się rozruszać po ślęczeniu u położnych..Zajechał pod sam dworzec... Jeszcze raz dzięki że o nim wspomniałaś.

Ogólnie żałuję że częściej na jakie podglądy endometrium czy wcześniej, jajek przed punkcjami, nie jeździłam do Krk autobusem i publiczną komunikacją. Mniej bym się zmęczyła i różnica w kosztach jednak, byłaby ogromna.
    super
    a jak rodzynki?

• Magdala Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    to jak wyczaisz nr 36 to szybciutko podam ci adres ;D

A gdzie Ty masz baze? W Itali?
    No I teraz to dopiero na wiosne mozna sie spodziewac.

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Pilka do kosz i kosz juz na garazu wisi? Szkoda marnowac chlopa... ;)
    Ja mu kariery sportowej nie życzę. Mialam szanse spróbować i całe szczęście dość własnego zdania, zeby się wycofać..

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a gdzie zniknela nasza nowa kulezanka DreamDream ? KTOKOLWIEK WIDZIAL KTOKOLWIEK WIE?

jestem jestem:-) cały czas czytam Wasze wpisy, ale niestety...
    nie zabieram głosu gdyż ja nie w temacie:-)

co u mnie: jutro 21dc także idę badać progesteron.
    Miesiączka ma pojawić się ok. 05.10.

I zaczęłam na nowo walkę z Wydziałem Oświaty - chodzi o zwrot kosztów dowozu córki do szkoły w Krakowie. Długa historia...
    Moja córka z dniem 02.10 zostaje wypisana przeze mnie ze szkoły (do czasu rozstrzygnięcia sprawy) - z powodu braku środków ( z naszej strony) na dowóz dziecka do placówki.
    Obowiązek ten ciąży na gminie, która do tej pory nie zrobiła nic, w sensie nie zawarła ze mną (jak co roku) umowy na zwrot kosztów dowozu.

Uff, zawiłe wiem. Parę lat temu sprawę wygrałam i myślałam, że już dadzą mi spokój. Ale k...a nie!!! Trzeba dokopać jeszcze bardziej rodzicom dziecka niepełnosprawnego, niech mają pod górę...

Szkoda gadać...
    Pozdrawiam Was <3

• Magdala Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam oczy dziwne. Zielone w pomaranczowe centki. I to na jednym tych centek jest wiecej. :-)
    Luby ma niebieskie..

iwcia77, ania.g, ComeToMeBaby, megan8, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    No pewnie, zielona fala idzie.

macduska, iwcia77, ania.g, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DreamDream wrote:

I zaczęłam na nowo walkę z Wydziałem Oświaty - chodzi o zwrot kosztów dowozu córki do szkoły w Krakowie. Długa historia...
    Moja córka z dniem 02.10 zostaje wypisana przeze mnie ze szkoły (do czasu rozstrzygnięcia sprawy) - z powodu braku środków ( z naszej strony) na dowóz dziecka do placówki.
    Obowiązek ten ciąży na gminie, która do tej pory nie zrobiła nic, w sensie nie zawarła ze mną (jak co roku) umowy na zwrot kosztów dowozu.

Uff, zawiłe wiem. Parę lat temu sprawę wygrałam i myślałam, że już dadzą mi spokój. Ale k...a nie!!! Trzeba dokopać jeszcze bardziej rodzicom dziecka niepełnosprawnego, niech mają pod górę...

Szkoda gadać...
    Pozdrawiam Was <3

Drema. Historia znana mi z autopsji.
    Wygrasz. Nie maja prawa Ci odmówić.

Wspieram w walce.

iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    A gdzie Ty masz baze? W Itali?
    No I teraz to dopiero na wiosne mozna sie spodziewac.
    no ja bazuje w IT ale mi juz noga nie rosnie to moze byc i wysylka do Polandii ;D

Magdala, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DreamDream wrote:

Szkoda gadać...
    Pozdrawiam Was <3

Przykro czytac.
    Co za paskudni ludzie twardoserczy.
    Sily I spokoju zycze. <3
    Moja mama cale zycie walczy I ma pod gorke (mam niepelnosprawna siostre) wiec rozumiem Ciebie bardzo dobrze,nawet to, co sie nalezy, bo przeciez sa fundusze na niepelnosprawnosci roznego rodzaju trzeba wydzierac pazurami.
    Ech..

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ania, Marcel tez był duży po porodzie, prawda? Ile teraz ma?
    Nie wiem dokładnie ale nosi rozm 92

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DreamDream wrote:

Szkoda gadać...
    Pozdrawiam Was <3
    wspolczuje ciaglej walki, ciekawa bylam co z Twoja ciaza, czy to juz , czy jeszcze trzeba czekac :)- daj znac jak zatestujesz :)

• Magdala Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ja bazuje w IT ale mi juz noga nie rosnie to moze byc i wysylka do Polandii ;D

Zapamietam I bede miala na uwadze. Jakies kolory preferujesz? I za kostke, czy te przed?

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No pewnie, zielona fala idzie.
    Niech zmiecie Wszystkie wiedźmy :)

Mega lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dream!
    U Ciebie plusy na wykresie?!
    Tlumacz sie. :-)

Tsunami??

‹‹ 11527 11528 11529 11530 11531 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ