X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, słońce świeci.. kawka ... i takie wiadomości ;)
    Kisia nowy cykl ... najgorsze to te kucie ;)
    Kometa no to mi się podoba z tą kliniką ;)
    Asiula i tego ja się też trzymam..

ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    może Cię zaskocze, ale wiemy skąd się biorą dzieci ;-) i ja się nie bzykam, nie jestem pszczola, robimy z mężem fajny sex ;-) :-P
    Jak już się tak czepiasz, to my z mężem uprawiamy. Robimy sex to tak jakoś po angielsku.

moremi, Sabina, sandra80, kkisia, Aasiula, Bozia3, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dlatego ja już kolejny dzień piorę i prasuję. Wczoraj skończyłam prasować to co miałam poprane wcześniej, ale ciotka Simba uszczęśliwiła nas naprawdę dużym worem ubrań, więc lece dalej z tym koksem. Toto będzie miał ciuchow na jakieś pół roku.
    Zaraz jeszcze upiore torby do szpitala i jadę na ktg, a później na wizytę. Dzisiaj mam mieć robiony wymaz na paciorkowce.
    Fiu, fiu :) już ktg :D No tak, ty się szykujesz na końcówkę października a ja biore pod uwage listopad ;) choć pod koniec pażdziernika też by było fajnie...Jedyne co nie chce to 1 i 2 listopad.
    Dobrze, że mi przypomniałaś o torbie, pożyczyłam bratu i musze odebrać. Jeszcze widziałam że miały być w biedronie i druga bym dokupila. Chce tez przejść się na oddział i się dowiedzieć, co trzeba mieć ze sobą, może coś się pozmieniało :)
    Aa, Moremi :) nasze zegary zaczynają głośno tykać ;)

Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yes yes yes!!!!!!!!!Udało mi się załatwić wizyte u kardiologa dziecięcego na sobote w Tarnowie =D Zrobimy kompleksowe ekg i echo serducha za jednym zamachem.Bałam sie ,że cena mnie powali ale 300zł jeszcze nie brzmi źle. Ulżyło mi ,że czekanie w niepewności nie będzie aż do grudnia. 8)

ComeToMeBaby, moremi, Natka_79, BISCA, Sabina, macduska, sandra80, malgos741, kkisia, Aasiula, ania.g, Magdala, Bozia3, beates, paszczakin, caffe, dorbie, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, co z kotem? Zguba się odnalazła? Trzymam kciuki <3

BISCA, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta - zuch!

kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka Dzien kolibra Ewy przybylskiej i nie ma nigdzie w najblizszych okolicach kurka wodna.Ani w bibliotekach ani ksiegarniach ani w necie.Najwczesniejszy termin to jak dobrze pamietam 25pazdz by ja dostac a 25pazdz mlody ma juz konkurs kuratoryjny.Wiec musztarda po obiedzie.

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A chcesz taki na 80 ? Jest ze smyka. Odkupiłam w zeszłym roku ale przesadziłam z rozmiarem a w tym roku już nie skorzystamy.
    Ta znowu wszystko zgarnie, no! Przeciez w Italii nie ma zimy, helolo O.o
    Iwcia wisisz mi kase za poruszenie tematu kombinezonow. Zaraz Ci wysle nr konta.

Reni, moremi, kkisia, ania.g, Magdala, Bozia3, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan zajęć OF
    Mega 01.10
    Mimbla 05.10 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    SolarPolar 05.10
    KKisia 06.10
    ania.g 16.10
    małgoś741 po 15.10 IUI
    KKisia październik http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Gretka 47 dni do zakończenia Visanne
    Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
    Reni 16.12
    Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 09:15

malgos741, Sabina, kkisia, Simba, ania.g, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Bry, słońce świeci.. kawka ... i takie wiadomości ;)
    Kisia nowy cykl ... najgorsze to te kucie ;)
    Kometa no to mi się podoba z tą kliniką ;)
    Asiula i tego ja się też trzymam..
    Malgos ja Cię zapomnialam uscickac pp wizycie u gin :-) bardzo, ale to bardzo się cieszę :-)

malgos741 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca czy wrócił włóczęga?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    yes yes yes!!!!!!!!!Udało mi się załatwić wizyte u kardiologa dziecięcego na sobote w Tarnowie =D Zrobimy kompleksowe ekg i echo serducha za jednym zamachem.Bałam sie ,że cena mnie powali ale 300zł jeszcze nie brzmi źle. Ulżyło mi ,że czekanie w niepewności nie będzie aż do grudnia. 8)
    To toreaz trzymam kciuki za wynik :) na pewno bęzie dobrze :)
    Kapta, napisz co to za książka. moze w mojej bibliotece będzie, można by skserowac. Przesłaląbym ci pocztą.

A i oczywiście kciuki za wszystkie na zajęciach :)

malgos741, kapturnica, dorbie lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Jak już się tak czepiasz, to my z mężem uprawiamy. Robimy sex to tak jakoś po angielsku.
    GdZie się czepiam? GdZie? Kometa. Ty się czepiasz sese

paszczakin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)

Dream, tylko beta da Ci pewność.

czy beta wyjdzie w 25dc przy cyklu 27-28 - jeśli jest ciąża? nie będzie za wcześnie na badanie krwi?

dorbie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Super <3 oby to było nic :-)

moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Natka Dzien kolibra Ewy przybylskiej i nie ma nigdzie w najblizszych okolicach kurka wodna.Ani w bibliotekach ani ksiegarniach ani w necie.Najwczesniejszy termin to jak dobrze pamietam 25pazdz by ja dostac a 25pazdz mlody ma juz konkurs kuratoryjny.Wiec musztarda po obiedzie.
    z tego co widze to u mnie w bibliotece miejskiej jest
    Dzień kolibra / Ewa Przybylska. - Łódź : "Akapit Press", 1997. i nawet dostępna :)
    Spróbje wypożyczyć :) tylko kartę bliblioteczną znajdę ;)

malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ja!
    Ja wrzucałam i ja robiłam. :-)

no to czas na nową wersję:

Przychodzi baba do lekarza i mówi, że ma problem w ciążę zajść. Lekarz pyta jakie badania już robiła, okazuje się, że wszystkie. Badała hormony, plemniory męża, miała hsg, laparoskopię z histeroskopią, wsio ok. Jest również w pewnej grupie wsparcia na pewnym programie z różową papeterią. Lekarz drapie się w głowę, bo to naprawdę dobrze wygląda i nie wie co babie poradzić. Zadaje więc ostatnie pytanie: a jak często pani się seksi z partnerem? Eeee, a to trzeba? No babo!

DreamDream, moremi, BISCA, Sabina, kkisia, Aasiula, Magdala, beates lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • moremi Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DreamDream wrote:
    czy beta wyjdzie w 25dc przy cyklu 27-28 - jeśli jest ciąża? nie będzie za wcześnie na badanie krwi?
    Jeżeli wychodzą testy z moczu, to beta tym bardziej wyjdzie. Beta wychodzi wcześniej niz testy. I nie ma wtedy szans na pomyłkę, bo badasz konkretnie bhcg. Przy testach z moczu mogą być natomiast tzw. fałszywe pozytywy. Niejedna się tutaj na takie natknęła.

Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, Magdala, kapturnica, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Nie zdaze wszystkiego nadrobic.
    Kapta, doczytalam o wizycie. Brawo Ty :)
    Wacia <3 :)

Dzieki za zainteresowanie. Kot sie nie znalazl :( . Wczoraj obdzwonilam wszystkie mozliwe instytucje, poprzyklejalam ogloszenia w calym miasteczku. Szukalam go poznym wieczorem przez ponad dwie godziny (sama bo chûop w pracy). Nic i cisza. Przeryczalam znowu caly wieczor. Serce mi peka. Mam przez to takiego dola, ze mi sie rzygac chce.

ania.g, kapturnica, Mimbla, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    może Cię zaskocze, ale wiemy skąd się biorą dzieci ;-) i ja się nie bzykam, nie jestem pszczola, robimy z mężem fajny sex ;-) :-P

oj tam, aj tam jeden penis ;)

Sabina lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
‹‹ 11533 11534 11535 11536 11537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ