35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry, słońce świeci.. kawka ... i takie wiadomości
Kisia nowy cykl ... najgorsze to te kucie
Kometa no to mi się podoba z tą kliniką
Asiula i tego ja się też trzymam..ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, moremi, kkisia, Aasiula, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:może Cię zaskocze, ale wiemy skąd się biorą dzieci
i ja się nie bzykam, nie jestem pszczola, robimy z mężem fajny sex
moremi, Sabina, sandra80, kkisia, Aasiula, Bozia3, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dlatego ja już kolejny dzień piorę i prasuję. Wczoraj skończyłam prasować to co miałam poprane wcześniej, ale ciotka Simba uszczęśliwiła nas naprawdę dużym worem ubrań, więc lece dalej z tym koksem. Toto będzie miał ciuchow na jakieś pół roku.
Zaraz jeszcze upiore torby do szpitala i jadę na ktg, a później na wizytę. Dzisiaj mam mieć robiony wymaz na paciorkowce.już ktg
No tak, ty się szykujesz na końcówkę października a ja biore pod uwage listopad
choć pod koniec pażdziernika też by było fajnie...Jedyne co nie chce to 1 i 2 listopad.
Dobrze, że mi przypomniałaś o torbie, pożyczyłam bratu i musze odebrać. Jeszcze widziałam że miały być w biedronie i druga bym dokupila. Chce tez przejść się na oddział i się dowiedzieć, co trzeba mieć ze sobą, może coś się pozmieniało
Aa, Moreminasze zegary zaczynają głośno tykać
Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
yes yes yes!!!!!!!!!Udało mi się załatwić wizyte u kardiologa dziecięcego na sobote w Tarnowie
Zrobimy kompleksowe ekg i echo serducha za jednym zamachem.Bałam sie ,że cena mnie powali ale 300zł jeszcze nie brzmi źle. Ulżyło mi ,że czekanie w niepewności nie będzie aż do grudnia.
ComeToMeBaby, moremi, Natka_79, BISCA, Sabina, macduska, sandra80, malgos741, kkisia, Aasiula, ania.g, Magdala, Bozia3, beates, paszczakin, caffe, dorbie, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka Dzien kolibra Ewy przybylskiej i nie ma nigdzie w najblizszych okolicach kurka wodna.Ani w bibliotekach ani ksiegarniach ani w necie.Najwczesniejszy termin to jak dobrze pamietam 25pazdz by ja dostac a 25pazdz mlody ma juz konkurs kuratoryjny.Wiec musztarda po obiedzie.
Mega lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:A chcesz taki na 80 ? Jest ze smyka. Odkupiłam w zeszłym roku ale przesadziłam z rozmiarem a w tym roku już nie skorzystamy.
Iwcia wisisz mi kase za poruszenie tematu kombinezonow. Zaraz Ci wysle nr konta.Reni, moremi, kkisia, ania.g, Magdala, Bozia3, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Plan zajęć OF
Mega 01.10
Mimbla 05.10 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
SolarPolar 05.10
KKisia 06.10
ania.g 16.10
małgoś741 po 15.10 IUI
KKisia październik http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 47 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 09:15
malgos741, Sabina, kkisia, Simba, ania.g, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Bry, słońce świeci.. kawka ... i takie wiadomości
Kisia nowy cykl ... najgorsze to te kucie
Kometa no to mi się podoba z tą kliniką
Asiula i tego ja się też trzymam..bardzo, ale to bardzo się cieszę
malgos741 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:yes yes yes!!!!!!!!!Udało mi się załatwić wizyte u kardiologa dziecięcego na sobote w Tarnowie
Zrobimy kompleksowe ekg i echo serducha za jednym zamachem.Bałam sie ,że cena mnie powali ale 300zł jeszcze nie brzmi źle. Ulżyło mi ,że czekanie w niepewności nie będzie aż do grudnia.
na pewno bęzie dobrze
Kapta, napisz co to za książka. moze w mojej bibliotece będzie, można by skserowac. Przesłaląbym ci pocztą.
A i oczywiście kciuki za wszystkie na zajęciachmalgos741, kapturnica, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:yes yes yes!!!!!!!!!Udało mi się załatwić wizyte u kardiologa dziecięcego na sobote w Tarnowie
oby to było nic
moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Natka Dzien kolibra Ewy przybylskiej i nie ma nigdzie w najblizszych okolicach kurka wodna.Ani w bibliotekach ani ksiegarniach ani w necie.Najwczesniejszy termin to jak dobrze pamietam 25pazdz by ja dostac a 25pazdz mlody ma juz konkurs kuratoryjny.Wiec musztarda po obiedzie.
Dzień kolibra / Ewa Przybylska. - Łódź : "Akapit Press", 1997. i nawet dostępna
Spróbje wypożyczyćtylko kartę bliblioteczną znajdę
malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ja!
Ja wrzucałam i ja robiłam.
no to czas na nową wersję:
Przychodzi baba do lekarza i mówi, że ma problem w ciążę zajść. Lekarz pyta jakie badania już robiła, okazuje się, że wszystkie. Badała hormony, plemniory męża, miała hsg, laparoskopię z histeroskopią, wsio ok. Jest również w pewnej grupie wsparcia na pewnym programie z różową papeterią. Lekarz drapie się w głowę, bo to naprawdę dobrze wygląda i nie wie co babie poradzić. Zadaje więc ostatnie pytanie: a jak często pani się seksi z partnerem? Eeee, a to trzeba? No babo!DreamDream, moremi, BISCA, Sabina, kkisia, Aasiula, Magdala, beates lubią tę wiadomość
-
DreamDream wrote:czy beta wyjdzie w 25dc przy cyklu 27-28 - jeśli jest ciąża? nie będzie za wcześnie na badanie krwi?
Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, Magdala, kapturnica, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam,
Nie zdaze wszystkiego nadrobic.
Kapta, doczytalam o wizycie. Brawo Ty
Wacia
Dzieki za zainteresowanie. Kot sie nie znalazl. Wczoraj obdzwonilam wszystkie mozliwe instytucje, poprzyklejalam ogloszenia w calym miasteczku. Szukalam go poznym wieczorem przez ponad dwie godziny (sama bo chûop w pracy). Nic i cisza. Przeryczalam znowu caly wieczor. Serce mi peka. Mam przez to takiego dola, ze mi sie rzygac chce.
ania.g, kapturnica, Mimbla, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:może Cię zaskocze, ale wiemy skąd się biorą dzieci
i ja się nie bzykam, nie jestem pszczola, robimy z mężem fajny sex
oj tam, aj tam jeden penisSabina lubi tę wiadomość