35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie, robię furorę na mojej wsi
najpierw, tym że chodzę z kijkami doprowadzalam ludzi do bezbrzeznego zdumienia
mój sąsiad jak mnie widział to długo stał i gapil się za mną z otwartą gębą
a teraz już wstrzymuje ruch samochodowy
teraz zakładam kamizelkę odblaskowa i to tak niesamowite, że samochody zwalniają jak mnie widzą
taki że mnie dziwak
moremi, Simba, macduska, Magdala, kapturnica, Bozia3, kkisia, beates, paszczakin, caffe, iwcia77, gretka, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Morek, na ktora godzine na ta lajbe w sobote?
Dziobak, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry
Bisca, polubiłam bo mi się litery zlały i przeczytałam że kot się znalazł.
Marcel mi się przestawił ze spaniem. W dzień od ok 10 śpi 3 godz i potem do wieczora rozrabia. Jak padnie ok 21/22 to śpi do 8 rano. No laba na całego. Ciekawe na jak długo mu tak zostanie.moremi, Sabina, BISCA, Bozia3, anna maria, kkisia, beates, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:W czwartej klasie lo startowalam w olimpiadzie wiedzy o prawach człowieka. Dostałam listę lektur, dyrektyw, ktore mogły się przydać. W bibliotece w mojej zapyziałej miescinie połowy nie było.
Przyszedł dzień olimpiady, a tam dwa kazusy do rozwiązania. W jednym dyrektywa, ktorej nie miałam, więc rozwiązałam go po łebkach. Nad drugim się umeczylam, ale byłam taka zadowolona, że odnioslam się do kazdego aspektu.
Awansowałam do dalszego etapu i dopiero tam się dowiedzialam, że dalej został przesłany kazus, który rozwiązałam po łebkach. Mało tego - komisja wojewódzka gratulowała mi podejscia do tematu
Nie na darmo mi polonistka napisała na jednym z wypracowań klasowych "Dość zgrabnie poruszasz się po okruchach wiedzy z okresu romantyzmu. Niedostateczny"Szczegolnie gratulacje od polonistki...i ten stopien
moremi, Sabina, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wiecie, robię furorę na mojej wsi
teraz zakładam kamizelkę odblaskowa i to tak niesamowite, że samochody zwalniają jak mnie widzą
taki że mnie dziwak
-
Sabina wrote:Wiecie, robię furorę na mojej wsi
taki że mnie dziwak
A sasiada następnym razem zapytaj czy nie widział Twoich nartSabina, Magdala, BISCA, kkisia, beates, paszczakin, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Piekne
Szczegolnie gratulacje od polonistki...i ten stopien
Sabina, Magdala, Simba, Aasiula, BISCA, kkisia, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Mimbla zapomniałam napisać, że trzymam mocno kciuki, 5.10 to już niedługo
Na pewno się uda, więc myśl już nad jakimś czeskim imieniem typu Halszka albo Waclav
Magdala, moremi, BISCA, Bozia3, kkisia, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
a ja w 4 miesiące przeczytałam wszystkie lektury z 4 lat liceum
i to ze zrozumieniemjeszcze notatki robiłam
dla mnie najgorsze były wiersze, szczerze ich nienawidziłam
co poeta miał na myśli? a skąd ja mam to wiedzieć co zryty opium mózg miał na myśli??
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 10:24 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 30 września 2015, 18:51
Simba, moremi, BISCA, kapturnica, kkisia, beates, caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Romantyzmu szczerze nienawidziłam i za nic nie mogłam się przemoc, żeby przeczytać Pana Tadeusza (ale schlodzony nieźle wchodził), czy inne Dziady. No dobra - Dziady przecztałam, ale jakieś Konrady, to dla mnie masakra.
Dla mnie masakrą byli "Krzyżacy". Nigdy nie przebrnęłam przez pierwszy rozdział. Reszta Sienkiewicza przeszła gładko.moremi, Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Mimbla zapomniałam napisać, że trzymam mocno kciuki, 5.10 to już niedługo
Na pewno się uda, więc myśl już nad jakimś czeskim imieniem typu Halszka albo Waclav
5.10.15 fajna data na zachodzenie.Simba, Sabina, Magdala, moremi, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, Bozia3, kkisia, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien bardzo dobry.
Znacie to uczucie kiedy cos wam sie snilo i rano czujecie jakby to wydazylo sie naprawde?
Mi sie snil test ciazowy i dwie kreski. Obudzilam sie w ciazy.
Ps. W moim snie wystepowala Kasia Cichopek.
Simba, moremi, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3, macduska, beates, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.