X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, robię furorę na mojej wsi ;-) najpierw, tym że chodzę z kijkami doprowadzalam ludzi do bezbrzeznego zdumienia XD mój sąsiad jak mnie widział to długo stał i gapil się za mną z otwartą gębą ;-) a teraz już wstrzymuje ruch samochodowy :-D teraz zakładam kamizelkę odblaskowa i to tak niesamowite, że samochody zwalniają jak mnie widzą XD taki że mnie dziwak XD

moremi, Simba, macduska, Magdala, kapturnica, Bozia3, kkisia, beates, paszczakin, caffe, iwcia77, gretka, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Morek, na ktora godzine na ta lajbe w sobote? ;)
    Gdzieś o 17 chcemy wypłynąć. Będziemy od rana :-)

Dziobak, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    ja to jeszcze widze na gandalfie, wyglada jakby była
    http://www.gandalf.com.pl/b/dzien-kolibra/
    Nie ma. Juz to wcześniej sprawdzałyśmy.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Bisca, polubiłam bo mi się litery zlały i przeczytałam że kot się znalazł.
    Marcel mi się przestawił ze spaniem. W dzień od ok 10 śpi 3 godz i potem do wieczora rozrabia. Jak padnie ok 21/22 to śpi do 8 rano. No laba na całego. Ciekawe na jak długo mu tak zostanie.

moremi, Sabina, BISCA, Bozia3, anna maria, kkisia, beates, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie ma. Juz to wcześniej sprawdzałyśmy.
    to juz by mogli poprawić ta strone i dawać info jak nie ma :/

sandra80, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    W czwartej klasie lo startowalam w olimpiadzie wiedzy o prawach człowieka. Dostałam listę lektur, dyrektyw, ktore mogły się przydać. W bibliotece w mojej zapyziałej miescinie połowy nie było.
    Przyszedł dzień olimpiady, a tam dwa kazusy do rozwiązania. W jednym dyrektywa, ktorej nie miałam, więc rozwiązałam go po łebkach. Nad drugim się umeczylam, ale byłam taka zadowolona, że odnioslam się do kazdego aspektu.
    Awansowałam do dalszego etapu i dopiero tam się dowiedzialam, że dalej został przesłany kazus, który rozwiązałam po łebkach. Mało tego - komisja wojewódzka gratulowała mi podejscia do tematu O.o
    Nie na darmo mi polonistka napisała na jednym z wypracowań klasowych "Dość zgrabnie poruszasz się po okruchach wiedzy z okresu romantyzmu. Niedostateczny" :-D
    Piekne :) Szczegolnie gratulacje od polonistki...i ten stopien :)

moremi, Sabina, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wiecie, robię furorę na mojej wsi ;-) najpierw, tym że chodzę z kijkami doprowadzalam ludzi do bezbrzeznego zdumienia XD mój sąsiad jak mnie widział to długo stał i gapil się za mną z otwartą gębą ;-) a teraz już wstrzymuje ruch samochodowy :-D teraz zakładam kamizelkę odblaskowa i to tak niesamowite, że samochody zwalniają jak mnie widzą XD taki że mnie dziwak XD
    Gratuluje :)

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jak jezdziłam do pracy przez takie wioseczki, co to pięć domów w lesie, to wiele razy widziałam takie babcie zamotane w dlugie płaszcze, często w grubych rajstopach i spódnicach, w kaloszach, albo kozakach z małym obcasem, z chustami na głowie, zasuwające z kijkami. Zero ciuchow sportowych, ale chodzić można :-)
    A sasiada następnym razem zapytaj czy nie widział Twoich nart

Sabina, Magdala, BISCA, kkisia, beates, paszczakin, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Piekne :) Szczegolnie gratulacje od polonistki...i ten stopien :)
    Romantyzmu szczerze nienawidziłam i za nic nie mogłam się przemoc, żeby przeczytać Pana Tadeusza (ale schlodzony nieźle wchodził), czy inne Dziady. No dobra - Dziady przecztałam, ale jakieś Konrady, to dla mnie masakra.

Sabina, Magdala, Simba, Aasiula, BISCA, kkisia, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Gratuluje :)
    Wczoraj to nawet policja koło mnie jeździła :-) mijali, i zaraz wracali :-) może im się spodobało, że taka jestem widoczna? ;-)

Simba, macduska, moremi, Aasiula, Bozia3, kkisia, beates, Magdala, caffe lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla zapomniałam napisać, że trzymam mocno kciuki, 5.10 to już niedługo :) Na pewno się uda, więc myśl już nad jakimś czeskim imieniem typu Halszka albo Waclav :)

Magdala, moremi, BISCA, Bozia3, kkisia, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

a ja w 4 miesiące przeczytałam wszystkie lektury z 4 lat liceum
    i to ze zrozumieniem :-) jeszcze notatki robiłam O.o
    dla mnie najgorsze były wiersze, szczerze ich nienawidziłam
    co poeta miał na myśli? a skąd ja mam to wiedzieć co zryty opium mózg miał na myśli?? O.o

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 10:24 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 30 września 2015, 18:51

Simba, moremi, BISCA, kapturnica, kkisia, beates, caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Romantyzmu szczerze nienawidziłam i za nic nie mogłam się przemoc, żeby przeczytać Pana Tadeusza (ale schlodzony nieźle wchodził), czy inne Dziady. No dobra - Dziady przecztałam, ale jakieś Konrady, to dla mnie masakra.

Dla mnie masakrą byli "Krzyżacy". Nigdy nie przebrnęłam przez pierwszy rozdział. Reszta Sienkiewicza przeszła gładko.

moremi, Aasiula, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Mimbla zapomniałam napisać, że trzymam mocno kciuki, 5.10 to już niedługo :) Na pewno się uda, więc myśl już nad jakimś czeskim imieniem typu Halszka albo Waclav :)

5.10.15 fajna data na zachodzenie. :-)

Simba, Sabina, Magdala, moremi, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, Bozia3, kkisia, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma juz Zenka wsrod nas...[*]

paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wczoraj to nawet policja koło mnie jeździła :-) mijali, i zaraz wracali :-) może im się spodobało, że taka jestem widoczna? ;-)

Powinni Ci medal wręczyć.

Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

A sasiada następnym razem zapytaj czy nie widział Twoich nart

może lepiej nie ;)

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie ma juz Zenka wsrod nas...[*]

:-( :-( :-(

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bardzo dobry. :-)

Znacie to uczucie kiedy cos wam sie snilo i rano czujecie jakby to wydazylo sie naprawde?
    Mi sie snil test ciazowy i dwie kreski. Obudzilam sie w ciazy. ;-)

Ps. W moim snie wystepowala Kasia Cichopek. O.o

Simba, moremi, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3, macduska, beates, kkisia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dzien bardzo dobry. :-)

Ps. W moim snie wystepowala Kasia Cichopek. O.o

hm a co tam robiła?

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
‹‹ 11535 11536 11537 11538 11539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ