35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Jeżeli wychodzą testy z moczu, to beta tym bardziej wyjdzie. Beta wychodzi wcześniej niz testy. I nie ma wtedy szans na pomyłkę, bo badasz konkretnie bhcg. Przy testach z moczu mogą być natomiast tzw. fałszywe pozytywy. Niejedna się tutaj na takie natknęła.
rozumiem.
A powiedz mi Moremi dzisiaj idę badać progesteron - jest to 21dc. Mogłabym od razu dzisiaj zbadać bete? bo właściwie miałam iśc na krew w 25dc ale może przy okazji... -
Magdala wrote:Teraz, aktualnie, wg statystyk I zakladajac, ze Simbowscy spiom, to Simba ja, (maskotke owa) polyka.
Dzis chyba jej ostatni dzien, bo w ostatnia srode miesiaca przychodzi firma od okienmoremi, kkisia, ComeToMeBaby, Dziobak, Magdala, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta, ona jest w bibliotece na dziale dzieciecym i przez net nie moge zamówić bo nie mam dostepu do tego działu, ale wychodze za godz do fryzjera i podejdę tam, spróbuje wypozyczyć. Jak będę miała to dam ci znać.
Jakby co to możesz pisać na PW, mogę zostawić ci moj nr telefonu, żeby było wygodniejkapturnica lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Malgos ja Cię zapomnialam uscickac pp wizycie u gin
bardzo, ale to bardzo się cieszę
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Natka Dzien kolibra Ewy przybylskiej i nie ma nigdzie w najblizszych okolicach kurka wodna.Ani w bibliotekach ani ksiegarniach ani w necie.Najwczesniejszy termin to jak dobrze pamietam 25pazdz by ja dostac a 25pazdz mlody ma juz konkurs kuratoryjny.Wiec musztarda po obiedzie.
widzę że jest na chomiku -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:suuuuper!
hmmm... ja zaznaczam uczciwie- do północy i po północyrobię tylko notatki. I tak przeważnie dostaję wieczorem.
Ja tez uczciwie tylko wczoraj byla niesmiala
Dzis juz sie rozkrecila
BryBISCA, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, Magdala, beates lubią tę wiadomość
-
DreamDream wrote:rozumiem.
A powiedz mi Moremi dzisiaj idę badać progesteron - jest to 21dc. Mogłabym od razu dzisiaj zbadać bete? bo właściwie miałam iśc na krew w 25dc ale może przy okazji...-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Witam,
Nie zdaze wszystkiego nadrobic.
Kapta, doczytalam o wizycie. Brawo Ty
Wacia
Dzieki za zainteresowanie. Kot sie nie znalazl. Wczoraj obdzwonilam wszystkie mozliwe instytucje, poprzyklejalam ogloszenia w calym miasteczku. Szukalam go poznym wieczorem przez ponad dwie godziny (sama bo chûop w pracy). Nic i cisza. Przeryczalam znowu caly wieczor. Serce mi peka. Mam przez to takiego dola, ze mi sie rzygac chce.
-
nick nieaktualnyBisca u nas latem zginął kot mojej bratowej. Dwa dni go szukaliśmy! Byliśmy pewni, że po nim bo kot tylko w mieszkaniu żył, a tu się wyrwał na wieś
a ta ruda franca sama przyszła trzeciego dnia! Wiec nie trać nadziei
BISCA, malgos741, Magdala, Bozia3, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzieki za zainteresowanie. Kot sie nie znalazl
Bisca http://wyborcza.pl/1,145452,18921862,jak-pies-z-kotem-co-robia-koty-kiedy-ich-nie-ma.html?ssoPermanentSessionId=aabe2e331b86caf59f8b3690950a5fa5318229a12cc41fee8ab81446bba9f497
a może on siedzi sobie gdzieś obok i udaje, że go nie ma? Bądź dobrej myśli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 10:01
BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bry!
Jeszcze 2 lekcje i lece do dumu sie pakowac.
Dzis dzien chlopaka, ale mam focha na swojego. Nawet nie wiem, czy ma co liczyc na pozegnalny seks przed wyjazdem.
Poprosze o zamowienie ladnej pogody w Gdansku.
Czy sekcja trojmiejska ustalila date spotkania?
Morek, na ktora godzine na ta lajbe w sobote?
Milego dnia!Sabina, moremi, Magdala, BISCA, Bozia3, kkisia, dorbie, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jesli chodzi o te ksiazki ktorych nie mozecie znalezc - ja bym olala. Nie ma - nie przeczyta. Chyba tych nauczycieli postosunkowalo.
Przyszedł dzień olimpiady, a tam dwa kazusy do rozwiązania. W jednym dyrektywa, ktorej nie miałam, więc rozwiązałam go po łebkach. Nad drugim się umeczylam, ale byłam taka zadowolona, że odnioslam się do kazdego aspektu.
Awansowałam do dalszego etapu i dopiero tam się dowiedzialam, że dalej został przesłany kazus, który rozwiązałam po łebkach. Mało tego - komisja wojewódzka gratulowała mi podejscia do tematu
Nie na darmo mi polonistka napisała na jednym z wypracowań klasowych "Dość zgrabnie poruszasz się po okruchach wiedzy z okresu romantyzmu. Niedostateczny"Sabina, Simba, macduska, Magdala, ComeToMeBaby, kapturnica, Bozia3, kkisia, beates, paszczakin, caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!