35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Jeżeli wychodzą testy z moczu, to beta tym bardziej wyjdzie. Beta wychodzi wcześniej niz testy. I nie ma wtedy szans na pomyłkę, bo badasz konkretnie bhcg. Przy testach z moczu mogą być natomiast tzw. fałszywe pozytywy. Niejedna się tutaj na takie natknęła.
rozumiem.
A powiedz mi Moremi dzisiaj idę badać progesteron - jest to 21dc. Mogłabym od razu dzisiaj zbadać bete? bo właściwie miałam iśc na krew w 25dc ale może przy okazji... -
Ja mam ja w biurzeMagdala wrote:Teraz, aktualnie, wg statystyk I zakladajac, ze Simbowscy spiom, to Simba ja, (maskotke owa) polyka.

Dzis chyba jej ostatni dzien, bo w ostatnia srode miesiaca przychodzi firma od okien
moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Dziobak, Magdala, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta, ona jest w bibliotece na dziale dzieciecym i przez net nie moge zamówić bo nie mam dostepu do tego działu, ale wychodze za godz do fryzjera i podejdę tam, spróbuje wypozyczyć. Jak będę miała to dam ci znać.
Jakby co to możesz pisać na PW, mogę zostawić ci moj nr telefonu, żeby było wygodniej
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Malgos ja Cię zapomnialam uscickac pp wizycie u gin
bardzo, ale to bardzo się cieszę 
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
kapturnica wrote:Natka Dzien kolibra Ewy przybylskiej i nie ma nigdzie w najblizszych okolicach kurka wodna.Ani w bibliotekach ani ksiegarniach ani w necie.Najwczesniejszy termin to jak dobrze pamietam 25pazdz by ja dostac a 25pazdz mlody ma juz konkurs kuratoryjny.Wiec musztarda po obiedzie.
widzę że jest na chomiku -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:suuuuper!
hmmm... ja zaznaczam uczciwie- do północy i po północy
robię tylko notatki. I tak przeważnie dostaję wieczorem.
Ja tez uczciwie tylko wczoraj byla niesmiala
Dzis juz sie rozkrecila
Bry
BISCA, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, Magdala, beates lubią tę wiadomość
-
Możesz.DreamDream wrote:rozumiem.
A powiedz mi Moremi dzisiaj idę badać progesteron - jest to 21dc. Mogłabym od razu dzisiaj zbadać bete? bo właściwie miałam iśc na krew w 25dc ale może przy okazji...-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wcale Ci sie nie dziwieBISCA wrote:Witam,
Nie zdaze wszystkiego nadrobic.
Kapta, doczytalam o wizycie. Brawo Ty
Wacia

Dzieki za zainteresowanie. Kot sie nie znalazl
. Wczoraj obdzwonilam wszystkie mozliwe instytucje, poprzyklejalam ogloszenia w calym miasteczku. Szukalam go poznym wieczorem przez ponad dwie godziny (sama bo chûop w pracy). Nic i cisza. Przeryczalam znowu caly wieczor. Serce mi peka. Mam przez to takiego dola, ze mi sie rzygac chce.
-
nick nieaktualnyBisca u nas latem zginął kot mojej bratowej. Dwa dni go szukaliśmy! Byliśmy pewni, że po nim bo kot tylko w mieszkaniu żył, a tu się wyrwał na wieś
a ta ruda franca sama przyszła trzeciego dnia! Wiec nie trać nadziei
BISCA, malgos741, Magdala, Bozia3, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzieki za zainteresowanie. Kot sie nie znalazl
Bisca http://wyborcza.pl/1,145452,18921862,jak-pies-z-kotem-co-robia-koty-kiedy-ich-nie-ma.html?ssoPermanentSessionId=aabe2e331b86caf59f8b3690950a5fa5318229a12cc41fee8ab81446bba9f497
a może on siedzi sobie gdzieś obok i udaje, że go nie ma? Bądź dobrej myśli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 10:01
BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bry!
Jeszcze 2 lekcje i lece do dumu sie pakowac.
Dzis dzien chlopaka, ale mam focha na swojego. Nawet nie wiem, czy ma co liczyc na pozegnalny seks przed wyjazdem.
Poprosze o zamowienie ladnej pogody w Gdansku.
Czy sekcja trojmiejska ustalila date spotkania?
Morek, na ktora godzine na ta lajbe w sobote?
Milego dnia!
Sabina, moremi, Magdala, BISCA, Bozia3, kkisia, dorbie, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
W czwartej klasie lo startowalam w olimpiadzie wiedzy o prawach człowieka. Dostałam listę lektur, dyrektyw, ktore mogły się przydać. W bibliotece w mojej zapyziałej miescinie połowy nie było.Simba wrote:Jesli chodzi o te ksiazki ktorych nie mozecie znalezc - ja bym olala. Nie ma - nie przeczyta. Chyba tych nauczycieli postosunkowalo.
Przyszedł dzień olimpiady, a tam dwa kazusy do rozwiązania. W jednym dyrektywa, ktorej nie miałam, więc rozwiązałam go po łebkach. Nad drugim się umeczylam, ale byłam taka zadowolona, że odnioslam się do kazdego aspektu.
Awansowałam do dalszego etapu i dopiero tam się dowiedzialam, że dalej został przesłany kazus, który rozwiązałam po łebkach. Mało tego - komisja wojewódzka gratulowała mi podejscia do tematu
Nie na darmo mi polonistka napisała na jednym z wypracowań klasowych "Dość zgrabnie poruszasz się po okruchach wiedzy z okresu romantyzmu. Niedostateczny"
Sabina, Simba, macduska, Magdala, ComeToMeBaby, kapturnica, Bozia3, kkisia, beates, paszczakin, caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH