35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a ja w 4 miesiące przeczytałam wszystkie lektury z 4 lat liceum
i to ze zrozumieniemjeszcze notatki robiłam
dla mnie najgorsze były wiersze, szczerze ich nienawidziłam
co zjebany poeta miał na myśli? a skąd ja mam to wiedzieć co zryty opium mózg miał na myśli??Reni, moremi, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3, macduska, kkisia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 30 września 2015, 18:50
moremi, Sabina, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:To toreaz trzymam kciuki za wynik
na pewno bęzie dobrze
Kapta, napisz co to za książka. moze w mojej bibliotece będzie, można by skserowac. Przesłaląbym ci pocztą.
A i oczywiście kciuki za wszystkie na zajęciach -
Sabina wrote:ja to się bałam, żeby mnie w końcu do suki nie zaprosili
tak si cholery kręcili
może mieli doniesienie że jaki "obcy" po wsi grasujemoremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:ja to się bałam, żeby mnie w końcu do suki nie zaprosili
tak si cholery kręcili
ale tam wcale nie jest źle
kiedyś na wakacjach pojechałyśmy z siostrą na sztachetdens, no i po dyskotece wylądowałyśmy na jakiejść imprezie domówce, a że nam się nie podobało, to stwierdziłyśmy, że idziemy do domu (niestety z buta, bo najbliższy autobus za jakieś 4,5 godzin) i tak szłyśmy i szłyśmy, a moja siostra, że niedaleko, za zakrętem jest główna droga to złapiemy okazję (oj tam oj tam raptem 20km o czym nie wspomniała) no i tak szłyśmy, ciemno jak w dupie u afroamerykanina, wilki jakieś, nogi wbijają się pod kość ogonową..mówię do niej "nie wiem jak ty, ale jak coś będzie jechało to rzucam się na maskę"
i prawie dosłownie tak zrobiłam
podjechał samochód, oślepił nas konkretnie, szybka w dół i ktoś mi świeci latarką w twarz ja elokwentnie "panowie podwieziecie nas kawałek?" i jak już wróciła mi ostrość wzroku patrzę, a to sucza była z dwoma dobrze ułożonymi pieskami
panowie zadeklarowali się, że podwiozą nas pod domjak gdzie qrwa pod dom??.. babka, ciotka zawału dostaną, a wieś? będzie szumiała długo o tym
wysiadłyśmy przy głównej drodze
Pany jeszcze tylko na koniec się zaśmiewali, że ładny "kawałek" miałyśmy
haha dobre to było - okazało się, że tylko 30 km wyszło do domu
nie cytujcie, będę usuwać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 10:42
moremi, sandra80, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, macduska, beates, kkisia, Magdala, ania.g, paszczakin, Simba, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kapta, ona jest w bibliotece na dziale dzieciecym i przez net nie moge zamówić bo nie mam dostepu do tego działu, ale wychodze za godz do fryzjera i podejdę tam, spróbuje wypozyczyć. Jak będę miała to dam ci znać.
Jakby co to możesz pisać na PW, mogę zostawić ci moj nr telefonu, żeby było wygodniejZostaw na priv numer tela to do ciebie napisze
-
Reni wrote:Bisca http://wyborcza.pl/1,145452,18921862,jak-pies-z-kotem-co-robia-koty-kiedy-ich-nie-ma.html?ssoPermanentSessionId=aabe2e331b86caf59f8b3690950a5fa5318229a12cc41fee8ab81446bba9f497
a może on siedzi sobie gdzieś obok i udaje, że go nie ma? Bądź dobrej myśli.
Dzieki Reni, ciekawy artykul
Z tym, ze moj kot to lasuch. Dobrowolnie nie monal by kilku posilkow ... Choc mam nadziej,ze sie myle -
nick nieaktualny