35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nooo, jak widać nie tylko mniesandra80 wrote:niech zgadnę Ciebie?

stare dzieje. na szczęście ciemno było i byliśmy w samochodzie. za dużo nie zobaczyli, ale mój ówczesny chłopak dostał dwie minuty na ubranie i wyjście do radiowozu z dokumentami. heh
Sabina, BISCA, Mimbla, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
upiekło się. z tego co pamiętam to chyba poprzestali na pouczeniu. bo ja tam wiem co gadali w radiowozie, chyba im dał jakiegoś piniondza w dokumentach w ramach dobrej współpracy. W każdym razie mieli niezły ubawbeates wrote:Był mandat ?

beates lubi tę wiadomość
-
w sejmie o IVF - raport
http://www.sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/transmisje.xsp?unid=E1DA772FC7707A7EC1257EC30036A835#
-
Ja tez nie. W No w ogole sie nie robi usg bioderek, lekarz sprawdza je manualnie po urodzeniu, potem pielegniarka dziecieca na kazdej wizycie. Mowili, ze wszystko ok.Bozia3 wrote:ja tego nie robiłam - w szpitalu mówili mi, że teraz się tego juz nie robi...
My, niewierne Tomasze, i tak polecielismy w Pl na usg. I co? Wszystko dobrze, i glowka, i panewka jak ta lala. Albo tacy sa madrzy, albo mielismy szczescie.
Bozia3, Simba, iwcia77, caffe, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:no no nie pogadasz, z Kasią Cichopek szczać na testa

M jak miłosc ogladałaś wczoraj?
Nie, ale na Pudelku sie widujemy regularnie.
Sabina, sandra80, BISCA, Mimbla, Simba, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
A moj chlop sie zreflektowal, ze mam focha, chyba zakumal, ze zostanie bez seksu na kolejne 8 dni ( nie leci z nami do Pl, bo mamy kolejny maly remoncik w domu ).
Stoje ja sobie na dyzurze na dworze, ziewam. Nagle patrze, z zza rogu szkoly wyjezdza wozek z dzieckiem. Se mysle, co za debil z wozkiem na teren szkolny wjechal i to podczas przerwy. Bylam taka zmeczona, ze nie zauwazylam, ze to dziecko moja wlasne i chlop wlasny! Ferii to ja potrzebuje najwyrazniej...
Chlop wyskoczyl z kawa ze Starbucksa i kanapka z cukierni. Kurna, musze mu wybaczyc... I znowu ten seks, panie...
Ale potem tydzien przerwy!
Heretyczka, Magdala, macduska, kkisia, Aasiula, ania.g, Sabina, paszczakin, BISCA, Bozia3, dorbie, Mimbla, Simba, iwcia77, caffe, moremi, gosia7122, Mega, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH