35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:niech zgadnę Ciebie?
stare dzieje. na szczęście ciemno było i byliśmy w samochodzie. za dużo nie zobaczyli, ale mój ówczesny chłopak dostał dwie minuty na ubranie i wyjście do radiowozu z dokumentami. hehSabina, BISCA, Mimbla, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Był mandat ?
beates lubi tę wiadomość
-
w sejmie o IVF - raport
http://www.sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/transmisje.xsp?unid=E1DA772FC7707A7EC1257EC30036A835#
-
Bozia3 wrote:ja tego nie robiłam - w szpitalu mówili mi, że teraz się tego juz nie robi...
My, niewierne Tomasze, i tak polecielismy w Pl na usg. I co? Wszystko dobrze, i glowka, i panewka jak ta lala. Albo tacy sa madrzy, albo mielismy szczescie.
Bozia3, Simba, iwcia77, caffe, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:no no nie pogadasz, z Kasią Cichopek szczać na testa
M jak miłosc ogladałaś wczoraj?
Nie, ale na Pudelku sie widujemy regularnie.Sabina, sandra80, BISCA, Mimbla, Simba, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
A moj chlop sie zreflektowal, ze mam focha, chyba zakumal, ze zostanie bez seksu na kolejne 8 dni ( nie leci z nami do Pl, bo mamy kolejny maly remoncik w domu ).
Stoje ja sobie na dyzurze na dworze, ziewam. Nagle patrze, z zza rogu szkoly wyjezdza wozek z dzieckiem. Se mysle, co za debil z wozkiem na teren szkolny wjechal i to podczas przerwy. Bylam taka zmeczona, ze nie zauwazylam, ze to dziecko moja wlasne i chlop wlasny! Ferii to ja potrzebuje najwyrazniej...
Chlop wyskoczyl z kawa ze Starbucksa i kanapka z cukierni. Kurna, musze mu wybaczyc... I znowu ten seks, panie...
Ale potem tydzien przerwy!Heretyczka, Magdala, macduska, kkisia, Aasiula, ania.g, Sabina, paszczakin, BISCA, Bozia3, dorbie, Mimbla, Simba, iwcia77, caffe, moremi, gosia7122, Mega, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość