35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam coś z serii bliskie spotkania z policją
Miałam z 19 lat i razem z moją koleżanką naprasowałyśmy się tak że nie byłyśmy w stanie iść. Do mojego domu było tylko 2 km ale postanowiłyśmy zatrzymać okazję. I tak się stało tylko był to wóz policyjny na którego maskę po prostu spłynęłam i rzuciłam hasło "do domu" Nawet adresu nie podałam ( zaleta małego miasteczka) Panowie bez szemrania dostarczyli moje zwłoki po dombeates, Heretyczka, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, Magdala, paszczakin, Bozia3, Mimbla, Simba, iwcia77, anna maria, caffe, macduska, efcia, moremi, Mega, malgos741, Dziobak lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:gówna nie będzie, bo będą pucować chatę na błysk
będzie gadanie o sprzątaniu (czytaj polerowanie powierzchni płaskich środkami czystości itp)
Dom jest dla mnie a nie ja dla domu .
Zatanawia mnie jednak urok posiadania kota i choinka ...
Hmmmmm jak to bedzie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 13:43
ComeToMeBaby, Reni, Mimbla, Simba, iwcia77, efcia, moremi, dorbie, gosia7122, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:z tego co sie orientuję to wynik poniżej 5 oznacza brak ciąży, ale niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę
W sumie racja, tylko nie wiem kiedy dokładnie taki poziom ma być osiągnięty.
No to Dream jednak nie pomogę
Musisz poczekac na ekspertów
Do pracy wracać czas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Ja ram nie pucuje , nawet okien nie myje quzwa
Dom jest dla mnie a ja dla domu .
Hmmmmm jak to bedzie??
mojej mamy kot zawsze ostrożnie obwąchuje, bo świeża, żywa. Ale że gęsto obwieszona i kłuje to obwąchuje tylko od dołu i daje sobie spokój.Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Nawet adresu nie podałam
ojej może to ci samihaha bo akurat tańczyłam w Twoich okolicach i też mniej więcej w tych latach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 13:42
efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDreamDream wrote:żałuję ze dzisiaj w ogóle tą betę zrobiłam!!!
Drema rozumiem Twoje zdenerwowanie ale nie przeżywaj tak. To dopiero pierwszy cykl. Sa tu dziewczyny co staraja się latami i nie miały szansy zrobienia bety, ani nawet sladu cienia na treście. Takze ten... tylko spokój Cię może uratować.Sabina, kapturnica, paszczakin, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, sandra80, kkisia, Mimbla, Natka_79, iwcia77, beates, caffe, efcia, moremi, gosia7122, Niuta, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja ram nie pucuje , nawet okien nie myje quzwa
Dom jest dla mnie a ja dla domu .
Hmmmmm jak to bedzie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 13:41
Heretyczka, Aasiula, Sabina, paszczakin, BISCA, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymacduska wrote:Drema rozumiem Twoje zdenerwowanie ale nie przeżywaj tak. To dopiero pierwszy cykl. Sa tu dziewczyny co staraja się latami i nie miały szansy zrobienia bety, ani nawet sladu cienia na treście. Takze ten... tylko spokój Cię może uratować.
BISCA, Mimbla, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Drema rozumiem Twoje zdenerwowanie ale nie przeżywaj tak. To dopiero pierwszy cykl. Sa tu dziewczyny co staraja się latami i nie miały szansy zrobienia bety, ani nawet sladu cienia na treście. Takze ten... tylko spokój Cię może uratować.
Sabina, BISCA, Bozia3, macduska, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Zatanawia mnie jednak urok posiadania kota i choinka ...
Hmmmmm jak to bedzie??
wiem jak to jest choinka + fretka
potrafiła mi rozebrać choinkę w parę minut
bombki były do odbioru z jej schowka
przewróciła mi choinkę, bo brała rozbieg i skakała na gałęzie
wykopywała mi ją z ziemi
skończyło się na tym, że choinka stała na regale
Sabina, Aasiula, Magdala, ComeToMeBaby, kkisia, Mimbla, Simba, iwcia77, caffe, efcia, moremi, Mega, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Ja okna mam gdzieś, tym bardziej że jest ich tyle w tym zabytku że mi jeszcze aż tak na mózg nie padło. Dom sprzątamy na bieżąco i przed świętami nie ma super hiper porządków. A jedzenie lubię dobre i sama je szykować więc na pewno coś dobrego będzie ale nie koniecznie typowo świątecznego.
golonko?paszczakin lubi tę wiadomość