35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:w sejmie o IVF - raport
http://www.sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/transmisje.xsp?unid=E1DA772FC7707A7EC1257EC30036A835# -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja, znowu sie zacznie ze świętami, obrazeczki, zyczenia przepisy co roku to samo
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 30 września 2015, 18:50
Mimbla, Simba, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:suuuuper!
hmmm... ja zaznaczam uczciwie- do północy i po północyrobię tylko notatki. I tak przeważnie dostaję wieczorem.
beates, ComeToMeBaby, Magdala, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:Heja dziewczyny!
O żesz prostytutki mać, ale żeście płodne w strony.
Skoro tyle piszecie to mam pytanko:
Kto wczoraj dzieci robił a?
Bo widzę ,że jest jak w tym kawale co któraś wrzucała:
jedzom suplementy, robiom badania, operacje, narzekajom, że w cionży nie som, tylko się kurka...nie bzykajom, bo im czasu nie starcza przez ovufriendReni, Magdala, kkisia, sandra80, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:upiekło się. z tego co pamiętam to chyba poprzestali na pouczeniu. bo ja tam wiem co gadali w radiowozie, chyba im dał jakiegoś piniondza w dokumentach w ramach dobrej współpracy. W każdym razie mieli niezły ubaw
Ja myślę, ze powinni przeprosić ze przeszkodzili
Tak , to jest jak się nie ma gdzie spotykać i trza kombinować.
Jak zaczęłam się spotykać z M to mieliśmy problem z randkowaniem . Ja mieszkałam z kolezanką , on z kolegami. Czasem cięzko było o chwile sam na sam.
Pewnego jesiennego wieczoru pojechaliśmy więc nad jezioro. Las, woda -piękna , romantyczna sceneria. A o tej porze roku zupełne odludzie ( a tego nam było trzeba ) . Tylko zimno było tak okropnie , ze musieliśmy się bardzo mocno przytulać.
Po udanej randce , wsiadamy do samochodu i tu upsssss...nie odpalił. Akumulator. Noc, My na pustkowiu, znikąd pomocy. Musieliśmy dzwonić po znajomych. 10 km musieli przejechać . Ubaw mieli z nas niezły I do dziś z nas się śmiejąMagdala, ania.g, kkisia, Sabina, paszczakin, sandra80, BISCA, efcia, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
DreamDream wrote:Wynik bhcg: 2,85 mIU/ml
Normy: nie mieszczę się w żadnej:)
Tera serio:
- kobiety niecięż. <1
- kobiety niecięż.po menop. <7.0
- 3-4tc: 5,8-71,2.
Takiej bety jeszcze nie widzialam:)
Masz dopiero 21 dc. Jatam nie wiem, ale myśle, ze betę będziesz musiała powtórzyć za kilka dniWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 13:27
efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:słucham i słucham i same pitu pitu
ja próbuję się skupić..ale to ich gadanie kojarzy mi się z dziobaniem ziarna na parapecie przez wkurzonego ptaka
zaczyna mnie to irytować i chyba wyłączęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 13:36
BISCA, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiedzialam, ze seks w lesie zabroniony.
Ok. Moje spotkania z Policja z szansa na wiecej.
Mialam chyba 14 lat i kolezanke spragniona wrazen. Puszczala oczka do wszystkiego, co sie rusza. Poderwalysmy tych Policjantow ( wtedy milicjantow) dla jaj. No i jeden sie zakochal, tylko ze we mnie. Zapowiedzial sie, ze zabierze mnie na lody do Hortexu, a bylo to baaaardzo zacne miejsce wtedy. Taka restauracja z sala deserowa, gdzie byly najlepsze lody w miescie podawane w szklanych pucharkach z alkoholem. Nie moglam odmowic.
Przyszedl nastepnego wieczoru wystrojony jak na dzien zolnierza. Pod klatka stal milicyjny gazik.
Moi rodzice przezyli szok zycia.
Nic z tego nie wyszlo, za gowniara bylam wtedy, ale lody dostalam jak malowane.ania.g, kkisia, kapturnica, BISCA, Bozia3, Mimbla, iwcia77, caffe, efcia, moremi, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, Dziobak lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
DreamDream wrote:Wynik bhcg: 2,85 mIU/ml
Normy: nie mieszczę się w żadnej:)
Tera serio:
- kobiety niecięż. <1
- kobiety niecięż.po menop. <7.0
- 3-4tc: 5,8-71,2.
Takiej bety jeszcze nie widzialam:)kapturnica, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:ja pierdziele, znowu sie zacznie ze świętami pierdolenie, obrazeczki, zyczenia przepisy co roku to samo gówno
gówna nie będzie, bo będą pucować chatę na błysk
będzie gadanie o sprzątaniu (czytaj polerowanie powierzchni płaskich środkami czystości itp)kkisia, kapturnica, paszczakin, Simba, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Witam,
Nie zdaze wszystkiego nadrobic.
Kapta, doczytalam o wizycie. Brawo Ty
Wacia
Dzieki za zainteresowanie. Kot sie nie znalazl. Wczoraj obdzwonilam wszystkie mozliwe instytucje, poprzyklejalam ogloszenia w calym miasteczku. Szukalam go poznym wieczorem przez ponad dwie godziny (sama bo chûop w pracy). Nic i cisza. Przeryczalam znowu caly wieczor. Serce mi peka. Mam przez to takiego dola, ze mi sie rzygac chce.
Mam wielką nadzieję, że się jeszcze znajdzie. Może go ktoś znalazł i w domu ma, zobaczy ogłoszenie to odda..kkisia, BISCA lubią tę wiadomość