35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:no dobra cwaniaczki, a kogo policja przyłapała na seksie w lesie?
Magdala, Aasiula, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Mimbla, Simba, iwcia77, macduska, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Moj najdrozszy dostal termin badania zawartosci jader. 6/10.
Czyli od 1go zero seksu. Ide sprawdze czy to przypadkiem nie moje plodne..Heretyczka, BISCA, paszczakin, ComeToMeBaby, ania.g, Sabina, kkisia, Mimbla, Simba, iwcia77, beates, macduska, efcia, moremi, gosia7122, malgos741, Dziobak lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak wrote:Ja tez nie. W No w ogole sie nie robi usg bioderek, lekarz sprawdza je manualnie po urodzeniu, potem pielegniarka dziecieca na kazdej wizycie. Mowili, ze wszystko ok.
My, niewierne Tomasze, i tak polecielismy w Pl na usg. I co? Wszystko dobrze, i glowka, i panewka jak ta lala. Albo tacy sa madrzy, albo mielismy szczescie.kapturnica, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:To juz mam wynik dodatni
Myślisz zeby powtórzyć
mi też się piana z paszczy ..wróóóć z pyszcza toczy
ależ mnie muli dzisiaj
jak ja do 16 doczekamAasiula, paszczakin, paszczakin, kkisia, iwcia77, beates, macduska, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wiem jak to jest choinka + fretka
potrafiła mi rozebrać choinkę w parę minut
bombki były do odbioru z jej schowka
przewróciła mi choinkę, bo brała rozbieg i skakała na gałęzie
wykopywała mi ją z ziemi
skończyło się na tym, że choinka stała na regale
Ostatnio czytalm ciekawostki na ten temat
Ze w myśleniu kota to wstawiamy im piękny dyzy drapak i duzo zabawek
I jak z tego maja nie korzystać
Juz sie bojemoremi lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ze w myśleniu kota to wstawiamy im piękny dyzy drapak i duzo zabawek
I jak z tego maja nie korzystać
Juz sie boje
hahaa a to fakt
nasz kot właził na choinkę od dołu i po pniu wdrapywał się czubek
będziesz miała wesoło
polecam bombki made in china, przynajmniej nie potłuką sięWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 13:57
Aasiula, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde mam zapalenie spojowek od kilku dni.Raz jest lepiej raz gorzej .Czym sie ratowac oprocz okładów ???
mikserem
przepraszampaszczakin, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Mimbla, Simba, macduska, efcia, moremi, malgos741, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wiem jak to jest choinka + fretka
potrafiła mi rozebrać choinkę w parę minut
bombki były do odbioru z jej schowka
przewróciła mi choinkę, bo brała rozbieg i skakała na gałęzie
wykopywała mi ją z ziemi
skończyło się na tym, że choinka stała na regale -
Reni wrote:mikserem
przepraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 14:05
Reni, BISCA, kkisia, Mimbla, Simba, iwcia77, efcia, moremi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wacia blond włosy aniele dziękuje za niespodziewajkę od Ciebie dla małego
Dziewczyny mam nadzieje, ze szybko bede mogła sie w taki sam sposób zrewanżować.
Uwaga , uwaga !!!będe sie powtarzac- kocham Was normalnie wszystkie !!!
Reni, ComeToMeBaby, ania.g, Sabina, kkisia, Simba, iwcia77, macduska, efcia, moremi, Aasiula, gosia7122, malgos741, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wacia blond włosy aniele dziękuje za niespodziewajkę od Ciebie dla małego
Dziewczyny mam nadzieje, ze szybko bede mogła sie w taki sam sposób zrewanżować.
Uwaga , uwaga !!!będe sie powtarzac- kocham Was normalnie wszystkie !!!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Fu
Po ostatniej wigilii zapowiedziałam że mam dość świątecznych potraw i na następną robimy pizzeSimba, Magdala, iwcia77, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Caffe! Właśnie paczkę dostałammordo moja
na tuptusie to Toto będzie chyba musiał trochę poczekać. Spodnie pasują i na dupie i na długość
ale specjalnie nie rozpruwałam szycia, bo pomyślałam, że może będzie ok.
Co do tuptusiów, to ja bardzo lubię te buty. Mój mały całe lato w takich chodził i ich zaletą jest to, że w ogóle nogi w nich się nie pocą. Teraz też biega w takich, ale po domu.
Dla Toto będą akurat dobre późną wiosną
Sorry za opóźnienie w wysyłceSimba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość