35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
otóż nie, bo takich domowych nigdy nikomu nie chciało się robićBozia3 wrote:na śledzie? o to ciekawe, bo śledzie to chyba jednak częściej się jada...

a takie kupne to lipa
ja tam lubię święta, ubieranie choinki i pakowanie prezentów
i będę się nim jarała jak Izabela Łęcka czerwonymi dłońmi Wokulskiego
tylko, żeby tak porządnie śniegu dowaliło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 15:12
BISCA, Bozia3, kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, efcia, paszczakin, moremi, Aasiula, malgos741, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
ale czcij sobie co chcesz....kto CIę namawia do czegokolwiek..? I daj proszę żyć innym też....i czcić co sobie chcą -może nawet nic - po prostu spędzają czas rodzinnie i wyjątkowoHeretyczka wrote:a ja mam dobre wspomnienia nie tylko świateczne
co nie znaczy że sram tęczą z tego powodu że znowu zeżre rybe żeby uczcić penis wie co w sumie
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, paszczakin, caffe lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:a ty sie zaopatrz w tabsy na tęczową biegunke przed tak zwanymi świetami
po świętach też jest niezła
po tym całym żarciu
jak już weźmie sraczka siadaczka, to nie ma zmiłuj
syfon z dupy idzie, że aż miło
Bozia3, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychyba jak szczerbaty sucharemReni wrote:otóż nie, bo takich domowych nigdy nikomu nie chciało się robić
a takie kupne to lipa
ja tam lubię święta, ubieranie choinki i pakowanie prezentów
i będę się nim jarała jak Izabela Łęcka czerwonymi dłońmi Wokulskiego
tylko, żeby tak porządnie śniegu dowaliło -
nick nieaktualnytaaaa, wszyscy zasrani katolicy spędzaja czas wyjatkowo po czym jak juz wysrają to swiateczne żarcie i odeśpia kaca to wracaja do cichutkiego kopania dołków...do nastepnych świątBozia3 wrote:ale czcij sobie co chcesz....kto CIę namawia do czegokolwiek..? I daj proszę żyć innym też....i czcić co sobie chcą -może nawet nic - po prostu spędzają czas rodzinnie i wyjątkowo
-
nick nieaktualnyAasiula nie może we wtorek, ja nie moge w sobote 3.10. Mogę od pon5.10 do czwartku8.10. Mogę w pon przed południem do 12.00 lub po 19.00, wtorek po południu tj po 16.00, środa do 12.00 lub po 19.00 czw po 16.00 ale chyba wylatujesz tego dniaDziobak wrote:Bry!
Jeszcze 2 lekcje i lece do dumu sie pakowac.
Dzis dzien chlopaka, ale mam focha na swojego. Nawet nie wiem, czy ma co liczyc na pozegnalny seks przed wyjazdem.
Poprosze o zamowienie ladnej pogody w Gdansku.
Czy sekcja trojmiejska ustalila date spotkania?
Morek, na ktora godzine na ta lajbe w sobote?
Milego dnia!
Z Morką moge sie spotkać 10.10 w sobote przed południem, dasz radę?
iwcia77, moremi, Aasiula, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja pieluchowałam, ale to było 10 lat temu i nie wiem jak teraz zalecają dzieciom bez obciążeń rodzinnychkapturnica wrote:Dzieki dziewczyny.Na Was zawse można liczyc

Mam pytanie jeszcze.Czy któras z Was pieluchowała dzieciora dodatkowo zanim robiła badania bioderek ?
Bo ze starszym pieluchowałam w odwiedzeniu i młodemu tez zakladam tetrowke dodatkowo miedzy irasy.Połozna tez mam starej daty i powiedziala ,ze lepiej pieluchowac.
A -
nick nieaktualny
-
na szczescie nieTylko mam jak piasek pod oczami i łzawienie bez ropnej wydzieliny.Wiem ,ze sa 3rodzaje zapalenia spojowe.Bakteryjne, wirusowe i alergiczne.Mi sie wydaje ,ze mam na cos uczulenie ale kij wie na co ehhdorbie wrote:ja bym ci radziła pokazac się lekarzowi, jak masz ropną wydzielinę i zaczerwienione spojówki to musisz dostac antybiotyk w kroplach. To jest zaraźliwe dla wszystkich, dla małego tez

-
Wacia mam nadzieje ,że nie obrazisz sie ale musze pokazac dziewczynom kartkę , którą zrobiłaś dla mnie własnoręcznie... Powiem Ci ,że to bardzo , bardzo miłe.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/682cb78c661f.jpg
Jest cudna i zostanie schowana na pamiątkę i kiedyś młodemu pokaże jak już bedzie kumał co i jak
DZIĘKUJĘ WACIULA!!
BISCA, nick nieaktualny, Reni, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, beates, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, efcia, paszczakin, Aasiula, moremi, gosia7122, malgos741, Mega, Dziobak, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

-
A ja tam lubie!Heretyczka wrote:ja pierdziele, znowu sie zacznie ze świętami pierdolenie, obrazeczki, zyczenia przepisy co roku to samo gówno
kapturnica, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
A wiecie że w jednym magazynie ostatnio przeczytałam że w jakimś odcinku, dr Hause żenił się z Polką. To znaczy aktorka była Polką. W serialu grała pewnie Bułgarkę czy Rumunkę.
A co do świat, ja nie cierpię przede wszystkim zimy. W związku z tym, także niespecjalnie lubię święta. Oboje z mężem chorujemy od początku grudnia, jak trzeba zakupy robić, te tłumy w sklepach, duszno... szał kupowania prezentów.. Nie znoszę ubierania 5 kg ubrań i ciężkich butów, i ciągłego rozkminiania jak się ubrać - żeby było ciepło, ale się nie zaparzyć i wyglądać jak człowiek a nie Pi albo Sigma..
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość