35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:na śledzie? o to ciekawe, bo śledzie to chyba jednak częściej się jada...
a takie kupne to lipa
ja tam lubię święta, ubieranie choinki i pakowanie prezentów
i będę się nim jarała jak Izabela Łęcka czerwonymi dłońmi Wokulskiego
tylko, żeby tak porządnie śniegu dowaliło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 15:12
BISCA, Bozia3, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Sabina, macduska, gretka, efcia, paszczakin, moremi, Aasiula, malgos741, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:a ja mam dobre wspomnienia nie tylko świateczne
co nie znaczy że sram tęczą z tego powodu że znowu zeżre rybe żeby uczcić penis wie co w sumieComeToMeBaby, Sabina, paszczakin, caffe lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:a ty sie zaopatrz w tabsy na tęczową biegunke przed tak zwanymi świetami
po świętach też jest niezłapo tym całym żarciu
jak już weźmie sraczka siadaczka, to nie ma zmiłuj
syfon z dupy idzie, że aż miłoBozia3, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:otóż nie, bo takich domowych nigdy nikomu nie chciało się robić
a takie kupne to lipa
ja tam lubię święta, ubieranie choinki i pakowanie prezentów
i będę się nim jarała jak Izabela Łęcka czerwonymi dłońmi Wokulskiego
tylko, żeby tak porządnie śniegu dowaliło -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ale czcij sobie co chcesz....kto CIę namawia do czegokolwiek..? I daj proszę żyć innym też....i czcić co sobie chcą -może nawet nic - po prostu spędzają czas rodzinnie i wyjątkowo
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Bry!
Jeszcze 2 lekcje i lece do dumu sie pakowac.
Dzis dzien chlopaka, ale mam focha na swojego. Nawet nie wiem, czy ma co liczyc na pozegnalny seks przed wyjazdem.
Poprosze o zamowienie ladnej pogody w Gdansku.
Czy sekcja trojmiejska ustalila date spotkania?
Morek, na ktora godzine na ta lajbe w sobote?
Milego dnia!
Z Morką moge sie spotkać 10.10 w sobote przed południem, dasz radę?iwcia77, moremi, Aasiula, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzieki dziewczyny.Na Was zawse można liczyc
Mam pytanie jeszcze.Czy któras z Was pieluchowała dzieciora dodatkowo zanim robiła badania bioderek ?
Bo ze starszym pieluchowałam w odwiedzeniu i młodemu tez zakladam tetrowke dodatkowo miedzy irasy.Połozna tez mam starej daty i powiedziala ,ze lepiej pieluchowac.
A -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:ja bym ci radziła pokazac się lekarzowi, jak masz ropną wydzielinę i zaczerwienione spojówki to musisz dostac antybiotyk w kroplach. To jest zaraźliwe dla wszystkich, dla małego tez
-
Wacia mam nadzieje ,że nie obrazisz sie ale musze pokazac dziewczynom kartkę , którą zrobiłaś dla mnie własnoręcznie... Powiem Ci ,że to bardzo , bardzo miłe.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/682cb78c661f.jpg
Jest cudna i zostanie schowana na pamiątkę i kiedyś młodemu pokaże jak już bedzie kumał co i jak
DZIĘKUJĘ WACIULA!!BISCA, Heretyczka, Reni, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, beates, Magdala, Sabina, macduska, SolarPolar, efcia, paszczakin, Aasiula, moremi, gosia7122, malgos741, Mega, Dziobak, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
A wiecie że w jednym magazynie ostatnio przeczytałam że w jakimś odcinku, dr Hause żenił się z Polką. To znaczy aktorka była Polką. W serialu grała pewnie Bułgarkę czy Rumunkę.
A co do świat, ja nie cierpię przede wszystkim zimy. W związku z tym, także niespecjalnie lubię święta. Oboje z mężem chorujemy od początku grudnia, jak trzeba zakupy robić, te tłumy w sklepach, duszno... szał kupowania prezentów.. Nie znoszę ubierania 5 kg ubrań i ciężkich butów, i ciągłego rozkminiania jak się ubrać - żeby było ciepło, ale się nie zaparzyć i wyglądać jak człowiek a nie Pi albo Sigma..
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość