35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Ja nie wiedzialam, ze seks w lesie zabroniony.
Ok. Moje spotkania z Policja z szansa na wiecej.
Mialam chyba 14 lat i kolezanke spragniona wrazen. Puszczala oczka do wszystkiego, co sie rusza. Poderwalysmy tych Policjantow ( wtedy milicjantow) dla jaj. No i jeden sie zakochal, tylko ze we mnie. Zapowiedzial sie, ze zabierze mnie na lody do Hortexu, a bylo to baaaardzo zacne miejsce wtedy. Taka restauracja z sala deserowa, gdzie byly najlepsze lody w miescie podawane w szklanych pucharkach z alkoholem. Nie moglam odmowic.
Przyszedl nastepnego wieczoru wystrojony jak na dzien zolnierza. Pod klatka stal milicyjny gazik.
Moi rodzice przezyli szok zycia.
Nic z tego nie wyszlo, za gowniara bylam wtedy, ale lody dostalam jak malowane.Reni, Bozia3, BISCA, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:A wiecie że w jednym magazynie ostatnio przeczytałam że w jakimś odcinku, dr Hause żenił się z Polką. To znaczy aktorka była Polką. W serialu grała pewnie Bułgarkę czy Rumunkę.
A co do świat, ja nie cierpię przede wszystkim zimy. W związku z tym, także niespecjalnie lubię święta. Oboje z mężem chorujemy od początku grudnia, jak trzeba zakupy robić, te tłumy w sklepach, duszno... szał kupowania prezentów.. Nie znoszę ubierania 5 kg ubrań i ciężkich butów, i ciągłego rozkminiania jak się ubrać - żeby było ciepło, ale się nie zaparzyć i wyglądać jak człowiek a nie Pi albo Sigma..Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ta znowu wszystko zgarnie, no! Przeciez w Italii nie ma zimy, helolo
Iwcia wisisz mi kase za poruszenie tematu kombinezonow. Zaraz Ci wysle nr konta.
mamy deal z Ania- ja jej fotelik do auta a ona mi kombinezon
takze na numer konta wysle fige z makiem
witam sieReni, kapturnica, kkisia, ania.g, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:jakie "znowu" ? jakie "wszystko"???? ten kombinezon to na polska pogode ma byc !
mamy deal z Ania- ja jej fotelik do auta a ona mi kombinezon
takze na numer konta wysle fige z makiem
witam sieReni, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny - zna może któraś ośrodek kempingowy z domkami i miejscami na przyczepy w Borach Tucholskich? Chcemy myknąć na grzyby w przyszłm tygodniu, a nigdy tam nie byłam i kompletnie nie wiem co wybrać..
Ja nie mam orientacji co do przyczep, ale tu jest takie miejsce. Ogólnie rzecz biorąc polecam Okoniny Nadjeziorne.Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Nie znoszę ubierania 5 kg ubrań i ciężkich butów, i ciągłego rozkminiania jak się ubrać - żeby było ciepło, ale się nie zaparzyć i wyglądać jak człowiek a nie Pi albo Sigma..
a myślałaś o tym, żeby kupować nowoczesne ubrania, bielizna termiczna, lekkie kurtki i buty?kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wacia mam nadzieje ,że nie obrazisz sie ale musze pokazac dziewczynom kartkę , którą zrobiłaś dla mnie własnoręcznie... Powiem Ci ,że to bardzo , bardzo miłe.
Jest cudna i zostanie schowana na pamiątkę i kiedyś młodemu pokaże jak już bedzie kumał co i jak
DZIĘKUJĘ WACIULA!!macduska lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:a myślałaś o tym, żeby kupować nowoczesne ubrania, bielizna termiczna, lekkie kurtki i buty?
Wiesz, nie zawsze tak mogę z nich korzystać, jadąc na spotkanie "z pracy". We wczesniejszej pracy nawet ubierałam się co rano a'a "Sigma" a w torbie wiozłam buty do przebrania. To była norma.
Teraz mam trochę większą swobodę ale jednak, bielizna termiczna pod spodniami chyba by mnie uwierała przez dzień cały..moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Wiesz, nie zawsze tak mogę z nich korzystać, jadąc na spotkanie "z pracy". We wczesniejszej pracy nawet ubierałam się co rano a'a "Sigma" a w torbie wiozłam buty do przebrania. To była norma.
Teraz mam trochę większą swobodę ale jednak, bielizna termiczna pod spodniami chyba by mnie uwierała przez dzień cały..Reni lubi tę wiadomość
-
Kapta zajebiaszcza kartka
fajny pomysł
ja podobną kartkę dostałam od Simby
własnej roboty twixyna zdjeciu z życzeniami
eh na samą myśl wzruszyłam siękapturnica, iwcia77, BISCA, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, malgos741, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:zrezygnować ze złotych zębów, ogolic pachy...od razu człowiek sie lżej czuje
podobno owłosione pachy stają się modne
i farbowaneHeretyczka, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:zrezygnować ze złotych zębów, ogolic pachy...od razu człowiek sie lżej czuje
można też owinąć się w koc termiczny (lekki) tylko nigdy nie pamiętam, którą stroną złotą czy srebrnąWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 16:10
Heretyczka, BISCA, paszczakin, moremi, Mega lubią tę wiadomość