35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:pomalowalam sie...wyjsciowo..wygladam jak ladyboy...hm odzwyczailam sie od mocniejszego mejkapa
..i pomyslec, ze kiedys ( czyt. przed porodem) byl to moj makijaz dzienny...
...stwierdzam, ze im czlowiek straszy tym mniej kolorow musi przywdziac na oko , bo postarzylam sie o jakies 5 lat
..hm...ide sie zmyc ...
iwcia77, kapturnica, Sabina, macduska, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość
-
dziewczyny czy wasze dzieci tez sie wydzieraja jak sie je kapie, ubiera,przebiera??? moj Ivo juz mnie tak wkur...ze normalnie rece opadaja...drze sie po kapieli, nie da sie ubarac, kreci sie dookola, przekreca...zaczelam mu zmieniac pieluche na stojaco, ubierac na stojaco..korba normalnie...kapac sie nie lubi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 17:17
-
iwcia77 wrote:dziewczyny czy wasze dzieci tez sie wydzieraja jak sie je kapie, ubiera,przebiera??? moj Ivo juz mnie tak wkur...ze normalnie rece opadaja...drze sie po kapieli, nie da sie ubarac, kreci sie dookola, przekreca...zaczelam mu zmieniac pieluche na stojaco, ubierac na stojaco..korba normalnie...kapac sie nie lubi...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:dziewczyny czy wasze dzieci tez sie wydzieraja jak sie je kapie, ubiera,przebiera??? moj Ivo juz mnie tak wkur...ze normalnie rece opadaja...drze sie po kapieli, nie da sie ubarac, kreci sie dookola, przekreca...zaczelam mu zmieniac pieluche na stojaco, ubierac na stojaco..korba normalnie...kapac sie nie lubi...
Moi się juz nie wydzierają.
Ale w wieku Ivo to i owszem, różnie bywało.
Pewnie Ivo akurat ma inne plany niż Ty w danym momencie. Swiat jest taki ciekawy, tyle do odkrycia a tu każą leżeć.
SolarPolar wrote:Moze miec wrazliwa skore.
I druga sprawa: Zawsze tak miał, ze się darł? Czy dopiero teraz zaczął?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 17:25
iwcia77, peppapig, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o święta bożonarodzeniowe to ja uwielbiam.
I nieprawda, że te potrawy można jeść cały rok. W te dni smakuja wyjątkowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 17:28
ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia, gosia7122, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Byłam u lekarza (ktg prawidłowe, usg super), kosmetyczki (tak jakby coś jeszcze mogło mi pomóc), był pan od żaluzji (coraz bardziej mi się ta sypialnia podoba), zjadłam obiad (mąż przygotował z okazji Dnia Chłopaka... żartowałam - to było z okazji ChPD), teraz nadrobie trochę i na angielski.
ComeToMeBaby, iwcia77, macduska, dorbie, efcia, kapturnica, Magdala, peppapig, paszczakin, Aasiula, beates, SolarPolar, Sabina, kkisia, malgos741, gosia7122, Mega, Dziobak, caffe, ania.g, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzien dobry
Dol, dolem ale naleza sie Wam wyjasnienia...
Bylo mi bardzo milo Was poznac chociaz wirtualnie. Dzieki Wam zrozumialam jak bardzo krzywdze siebie w imię upragnionej milosci...
(Tego watku juz nie bede poruszac, rozstrzasac)
Zycze każdej z osobna i tu na forum szczescia, spelnienia, zaciazenia.
A tym juz spelnionym pociechy ze Szkrabow.
Moj czas na starania dobiegł konca. Nie jest mi dane byc szczesliwa w zwiazku ani co za tym idzie zostac po raz kolejny matka...
Przykre to lecz prawdziwe...
Jednak ciesze sie ogromnie z tego co mam.
Moj Syn to moje jedyne szczescie i na Nim musze sie skupic...
Jeszcze raz zycze Wam wszystkiego najlepszego
Pozdrawiam
Mala79kapturnica, SolarPolar, caffe, ania.g, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia.. ja mam dzisiaj wieczór zaplanowany
Wracam do domu..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ac31ce35b6f.jpg
Chciałam poleżećdorbie, moremi, Magdala, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Mijscowosc Niesforne Gacie - agroturystyka, pokoje do wynajecia.
SolarPolar, Mega, moremi, Dziobak, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Sorry kliknelam lubie to zamiast zacytowac
Tak nie chce Wam juz zawracac glowypeppapig, BISCA, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Ja ram nie pucuje , nawet okien nie myje quzwa
Dom jest dla mnie a nie ja dla domu .
Zatanawia mnie jednak urok posiadania kota i choinka ...
Hmmmmm jak to bedzie??
Żadnych szklanych bombek czy innych stroideł. Pójdą błyskawicznie
U nas sporo przed kotami były bombki szydelkowe i te są w stanie przetrwać każdy atak na choinkędorbie, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyAasiula wrote:Ja ram nie pucuje , nawet okien nie myje quzwa
Dom jest dla mnie a nie ja dla domu .
Zatanawia mnie jednak urok posiadania kota i choinka ...
Hmmmmm jak to bedzie??Aasiula lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja też...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecbbb7df2bfe.jpgmacduska, dorbie, BISCA, kapturnica, kkisia, Mega, moremi, caffe, Mimbla lubią tę wiadomość
-
DreamDream wrote:żałuję ze dzisiaj w ogóle tą betę zrobiłam!!!
dorbie, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny