X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Przynajmniej wiesz, które testy fałszują. Przy takim poziomie niemożliwe, żeby cokolwiek wyszło pozytywnie. A bete zrób w poniedziałek. Tym bardziej że zarodek może się jeszcze zagniezdzać (nawet do 12 dpo).
    No własnie DreamDream, nie potrzebnie byłas taka niecierpliwa i robiłaś tak wczesnie test. Cierpliwości, najlepiej zaczekac do dnia spodziewanej pierwszej miesiączki

iwcia77 lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    na swieta to bylaby ostatnia data w tym roku...ja mam nadzieje , ze w polandii bede wczesniej !
    Ale na świeta tez znaczy?

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ale czy ty to przemyślałaś i dać ci odejść czy ci nakopać do tyłka i ustawić do pionu, hmm???
    Tak przemyslalam

Tu nakopanie do tylka nic nie pomoze...

• moremi Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie wiem jak Wy ale ja tej laski nie znosze i tego calego serialu z nia.
    Ktos ja musial porzadnie "lansowac"
    Ja również nie cierpie. I jak widzę tego gifa, to omijam wzrokiem, bo niedobrze mi się robi.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Tak przemyslalam

Tu nakopanie do tylka nic nie pomoze...
    wiesz co , chyba wiele razy juz odchodziłas jak Arwena, mnie to bardziej wyglada na manifestacje, chęc zwrócenia uwagi bo nie uwierze że bedziesz sie tak skupiać na dziecku że nie znajdziej minuty żeby tu zajrzeć....sorry dla mnie to smieszne

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja również nie cierpie. I jak widzę tego gifa, to omijam wzrokiem, bo niedobrze mi się robi.
    Ja też za cholery nie wiem, kto zacz!

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja też za cholery nie wiem, kto zacz!

Ani ja.

Kurcze pieke te czekoladowe ciastka dla dzieciaka na powrot ze szkoly na wlasny pohybel. Bezglutenowe to one nie sa.
    Potrzebuje wsparcia grupy bezglutenowej. ;-)

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ani ja.

Kurcze pieke te czekoladowe ciastka dla dzieciaka na powrot ze szkoly na wlasny pohybel. Bezglutenowe to one nie sa.
    wspieram :)

Magdala lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oto co mi się dzisiaj przytrafiło.

Jak wiecie mam @. Rano zabrałam nową wkładkę z sypialni i udałam się do łazienki. Tam pomyslałam, ze raczej zapodam tampona. Wkladki nie chciałam zostawiać w łazience a ze ręce miałam zajęte i brak kieszeni to włozyłam ja sobie za ramiaczko biustonosza celem wyjęcia jej i schowania z powrotem do pudełka w sypialni.
    Jak się juz zapewne domyślacie zapomniałam o tym i w ferworze pracy poczułam, ze cos mnie w dekolt drapie. Jakżeby inaczej- malowniczo wysunięta zza bluzki wkładka. Schowałam czym prędzej i zapomnialam o tym natychmiast bo w pracy u nas dzisiaj jakis armagedon był.
    Z pracy pojechałam jeszcze na cito wysłać listy i ruszyłam na poszukiwanie apteki gdzie maja clo. Po drodze jeszcze wstąpiłam do księgarni i płacać za zakupy sięgnęlam po pieniadze do kieszeni i bezmyślnie podałam sprzedawcy.
    Yyyyy... Dałam mu wkładkę... Pieniądze były w drugiej kieszeni...

Mina faceta bezcenna. Myslałam, że się pod ziemię zapadnę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 18:29

Magdala, beates, paszczakin, dorbie, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, Sabina, kkisia, Aasiula, efcia, malgos741, gosia7122, Mega, moremi, sandra80, anna maria, Reni, Heretyczka, Mimbla, megan8, SolarPolar, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda, ze nie ma opcji ha ha ha.
    Wacia. :-)

Jak szlam rano pracy pare dni temu to jakas babka mnie z tylu zawolala i pokazala, ze ciagnie sie za mna, wystajacy z torebki bialy sznur. Na pare metrow sie juz rozwinal.

macduska, paszczakin, dorbie, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, Sabina, kkisia, Aasiula, efcia, malgos741, Mega, moremi, Mimbla, caffe lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dziewczyny czy wasze dzieci tez sie wydzieraja jak sie je kapie, ubiera,przebiera??? moj Ivo juz mnie tak wkur...ze normalnie rece opadaja...drze sie po kapieli, nie da sie ubarac, kreci sie dookola, przekreca...zaczelam mu zmieniac pieluche na stojaco, ubierac na stojaco..korba normalnie...kapac sie nie lubi...:(
    Mój się wydzieral jak był malutki. Strasznie. Pomogła gąbka w wannie i zawijanie w pieluche. No ale to był strach, a Ivo chyba się nie boi, co?
    Teraz drze się tylko jak mu ręce w wyjątkowo ciasna koszulkę wpycham. Bo na 74 trudno rozpinane bodziaki kupic

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ani ja.

Jak nie masz celiaki(i) to gluten nie ma żadnego znaczenia. Masz?

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Jak nie masz celiaki(i) to gluten nie ma żadnego znaczenia. Masz?

Wynik lapal sie w widelkach, niby nie mam (troche przeciwcial jednak bylo) ale chce doswiadczenie zrobic

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Oto co mi się dzisiaj przytrafiło.

Jak wiecie mam @. Rano zabrałam nową wkładkę z sypialni i udałam się do łazienki. Tam pomyslałam, ze raczej zapodam tampona. Wkladki nie chciałam zostawiać w łazience a ze ręce miałam zajęte i brak kieszeni to włozyłam ja sobie za ramiaczko biustonosza celem wyjęcia jej i schowania z powrotem do pudełka w sypialni.
    Jak się juz zapewne domyślacie zapomniałam o tym i w ferworze pracy poczułam, ze cos mnie w dekolt drapie. Jakżeby inaczej- malowniczo wysunięta zza bluzki wkładka. Schowałam czym prędzej i zapomnialam o tym natychmiast bo w pracy u nas dzisiaj jakis armagedon był.
    Z pracy pojechałam jeszcze na cito wysłać listy i ruszyłam na poszukiwanie apteki gdzie maja clo. Po drodze jeszcze wstąpiłam do księgarni i płacać za zakupy sięgnęlam po pieniadze do kieszeni i bezmyślnie podałam sprzedawcy.
    Yyyyy... Dałam mu wkładkę... Pieniądze były w drugiej kieszeni...

Mina faceta bezcenna. Myslałam, że się pod ziemię zapadnę.
    Macdu, jesteś debeściara! :-)

macduska, Mimbla lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm.. Hmmm.. No to jak robisz eksperyment, to nie jedz. Słodkości bezglutenowe bez problemu znajdziesz..

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 20:38

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Dream, poszłam paczać na twój wykres, a tam testy ciążowe w 7 i 8 dniu po owulacji? No yyyy. Instrukcji testów nie czytałaś? Czy zrobiłaś pomyłkowo owulacyjny zamiast ciążowego? Myślę o tym śluzie. Skąd wiesz, że tak nie masz skoro się nie obserwowałaś do tej pory? ja to myślę, że te żaby w brzuchu zjadły ci ciążę. Usuń żaby - będzie ciąża. :-D
    No właśnie jest problem, bo jedna z tych książek jest wydana w zeszłym roku, a druga w tym. Znalazłam w formie ebooki, ale taki format mnie nie interesuje :( liczę ze jednak mi sie uda z tej księgarni co zamówiłam, na razie dalej kompletują zamowienie :(

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Przynajmniej wiesz, które testy fałszują. Przy takim poziomie niemożliwe, żeby cokolwiek wyszło pozytywnie. A bete zrób w poniedziałek. Tym bardziej że zarodek może się jeszcze zagniezdzać (nawet do 12 dpo).

Spodziewany TM to: 06.10. Po tym dniu zrobię dopiero betę.
    Swoją drogą jak piszesz 12dpo - nie sądziłam, że tak długo trwa zagnieżdżenie zarodka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 18:50

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała łots ap ??
    Nie odchodź .Przeca jest tu kilka dziewczyn np. ja ,co juz się nie starają a zostaly.......

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No własnie DreamDream, nie potrzebnie byłas taka niecierpliwa i robiłaś tak wczesnie test. Cierpliwości, najlepiej zaczekac do dnia spodziewanej pierwszej miesiączki

niepotrzebnie - razem :-)
    0whiteVoid_1.gif

‹‹ 11547 11548 11549 11550 11551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: