35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj się działo ...
Mala szkoda że odeszła tak nagle ...
Macdu i Magdala świetne historie .. uśmiałam się
a nie wspomnę o tych z policją
efcia, macduska, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:Dziewczyny - zna może któraś ośrodek kempingowy z domkami i miejscami na przyczepy w Borach Tucholskich? Chcemy myknąć na grzyby w przyszłm tygodniu, a nigdy tam nie byłam i kompletnie nie wiem co wybrać..
niestety w tamtych stronach nie byłam, a na necie nie ma?
Bozia czy ty też masz przyczepe kempingowa?
ja swoja uwielbiam - taki mały dom na kółkachmalgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Asiula miałam się zapytać a w którym cyklu będziesz robić?
ps a już sprawdziłam ...
ja robiłam te co Polar podawał..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 20:28
Aasiula lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
A w temacie świąt... uwielbiam wszystkie... i klimat.. i to że zarobiona jestem przed
efcia, paszczakin, Aasiula, gosia7122, macduska, BISCA, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Właśnie dzisiaj mnie sie chlop pyta czy jeszcze dzieci planuje
Mi to co mam wystarczy,jestem usatysfakcjonowanana.
Martwie sie bo boli mnie gardlo,córke też..a młodemu zaczyna sie katar..
Byliśmy u lekarza kajtek osłuchany i ok a my płyn do płukania gardła. Kupiłam fride i coś mu ta z nosa wyciągłam, no i panika by nie był chory. Cholera.
peppa nie zamartwiaj się na zapas ,takie maluchy lżej przeziębienia przechodzą zwłaszcza jak karmisz u mnie zawsze coś starsze dzieciaki do domu przyniosą a mała miała katar ze dwa razy i tylko parę dni.Witaminę c jej daję w kroplach ,jest taka dla maluchów i woda morska do nosa.peppapig, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Aasiula nie może we wtorek, ja nie moge w sobote 3.10. Mogę od pon5.10 do czwartku8.10. Mogę w pon przed południem do 12.00 lub po 19.00, wtorek po południu tj po 16.00, środa do 12.00 lub po 19.00 czw po 16.00 ale chyba wylatujesz tego dnia
Z Morką moge sie spotkać 10.10 w sobote przed południem, dasz radę?
A piatek pojutrze? Mi pasi.
Sobota - Morka.
Niedziela - moge, ale czy do dzien dla rodziny tylko, czy jak?
Poniedzialek - nie moge.
Wtorek - moge, ale Asiula nie, wiec odpada, bo kto da Adasiowi kaszke?
Sroda moge . Pasi mi i rano, i po 19, ale wtedy raczej blizej mnie.
Czwartek - mozecie mi pomachac na lotnisku z rana.macduska, Mega, malgos741, efcia, Aasiula, ania.g, Mimbla, BISCA, Bozia3, kkisia, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:peppa nie zamartwiaj się na zapas ,takie maluchy lżej przeziębienia przechodzą zwłaszcza jak karmisz u mnie zawsze coś starsze dzieciaki do domu przyniosą a mała miała katar ze dwa razy i tylko parę dni.Witaminę c jej daję w kroplach ,jest taka dla maluchów i woda morska do nosa.
zapolowałam na kozy i już kajtkowi lepiej sie oddycha no i mamy sol do nosa. Kupiłam maseczki te chirurgiczne dla nas by na młodego nie oddychać. Ok lece bo kupa
malgos741, gosia7122, moremi, kapturnica, efcia, ania.g, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
DreamDream wrote:Spodziewany TM to: 06.10. Po tym dniu zrobię dopiero betę.
Swoją drogą jak piszesz 12dpo - nie sądziłam, że tak długo trwa zagnieżdżenie zarodka.malgos741, kapturnica, efcia, Sabina, Aasiula, Magdala, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:Mijscowosc Niesforne Gacie - agroturystyka, pokoje do wynajecia.
Ja polecam Drzewicz, camping. Brusy niedaleko tez.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 21:01
paszczakin, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:a w temacie świąt...ma któraś do polecenia przepis na piernik dojrzewający? słyszałam że niesamowity ale jeszcze nie robiłam
malgos741, kapturnica, efcia, Reni, Mimbla, Mega, Magdala, kkisia, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
Morka mam pytanie z dziedziny dot. kotów...
Mieszkam na 5 piętrze i do tej pory był spokój jeśli chodzi o chodzenie po poręczach jakieś kilka dni temu wieczorem Maniek siedział sobie na poręczy ... dowiedziałam się dzięki sasiadowi, który mnie zawołał... masz jakiś sposób?01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyProszę o radę:
Mój Młody ma telefon. Wzięliśmy na 30 dołdowań po 35 zeta.
Rozum nam odebrało całkowicie.
Do rzeczy. Młody nie wygaduje prawie nic, doładowywać trzeba a kasa się kumuluje.
Ma juz kilkaset złotych. I teraz moje pytanie:
Wiecie może czy tą kasę da się na cos wydać sensownie? Czy pozostanie mi tylko wysyłanie smsów premium?
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mój syn jest prawdziwym mężczyzna juz.
Zęby mu idą, gorączka jest. W związku z tym jojczy cały dzień. Przecie prawie umiera. Nie płacze, NARZEKA..
Co za typ, beka z niego taka..macduska, peppapig, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Sabina, Aasiula, Mimbla, caffe, Mega, Magdala, BISCA, Bozia3, kkisia, SolarPolar, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość