35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:a w temacie świąt...ma któraś do polecenia przepis na piernik dojrzewający? słyszałam że niesamowity ale jeszcze nie robiłam
pierwiastka, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
sie robi dzieci się trzeba dożywiać, piernik się świetnie nadaje długo świeży i w zasięgu ręki można trzymać a jak z czekoladą to te no afrodyżjaki ma czy cuś
moremi, kapturnica, efcia, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
malgos741 wrote:Morka mam pytanie z dziedziny dot. kotów...
Mieszkam na 5 piętrze i do tej pory był spokój jeśli chodzi o chodzenie po poręczach jakieś kilka dni temu wieczorem Maniek siedział sobie na poręczy ... dowiedziałam się dzięki sasiadowi, który mnie zawołał... masz jakiś sposób?
Bo nigdy nie wiesz, kiedy im się zachce złapać ptaka w locie. A z 5go piętra..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 21:00
moremi, malgos741, efcia, Aasiula, Magdala, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja mam przepis. Faktycznie jest fantastyczny. Za pół godziny wrzuce na przepisy.
Na forum GW jest długi wątek o tym i najlepszy przepis.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Mała, jeżeli podczytujesz
Trzymaj się i nie oglądaj się na innych. Lej na to, czy Twoje decyzje komus odpowiadają, czy tez nie. Twoje życie i Twoje wybory, a jak będziesz chciała pogadać, nawet o swoich dołach, to wiesz gdzie nas szukać.malgos741, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, ania.g, Mimbla, caffe, Mega, DreamDream, BISCA, Sabina, kkisia, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia, to fajne miejsce. Spedzalam tam wakacje pod namiotem co roku w ogolniaku.
http://forum.karawaning.pl/topic/3930-drzewicz-kaszuby/
Ceny chyba malo aktualne, z tego co wiem, sanitariaty tez sa w lepszym stanie. Ale grzybow zawsze tam bylo duzo.efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Malgos, ja nie Morek,ale odpowiem. Koniecznie osiatkowac balkon, są firmy, które to robią, ale można też spokojnie samemu.
Bo nigdy nie wiesz, kiedy im się zachce złapać ptaka w locie. A z 5go piętra..malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cuś mi się po tej laparoskopii poprzestawiało nie kumam tego, trzeci dzień test ovu pozytywny, więc trza działać dalej a mnie piczkins boli po tej operacji, wiecie może co mi łots ap?
moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Ja też gdzieś mam. Ale już nie robię, bo maz mi narzeka, jak miesiącami piernik miejsce zajmuje w lodowce
Na forum GW jest długi wątek o tym i najlepszy przepis.malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Bozia, to fajne miejsce. Spedzalam tam wakacje pod namiotem co roku w ogolniaku.
http://forum.karawaning.pl/topic/3930-drzewicz-kaszuby/
Ceny chyba malo aktualne, z tego co wiem, sanitariaty tez sa w lepszym stanie. Ale grzybow zawsze tam bylo duzo.
heheheeefcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Cuś mi się po tej laparoskopii poprzestawiało nie kumam tego, trzeci dzień test ovu pozytywny, więc trza działać dalej a mnie piczkins boli po tej operacji, wiecie może co mi łots ap?
malgos741, efcia, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:Malgos, ja nie Morek,ale odpowiem. Koniecznie osiatkowac balkon, są firmy, które to robią, ale można też spokojnie samemu.
Bo nigdy nie wiesz, kiedy im się zachce złapać ptaka w locie. A z 5go piętra..Napisałam do jednej firmy o wycenę... ale nie mam na razie odpowiedzi a muszę to jak najszybciej zrobić bo wieczorem go nie mogę puszczać, w dzień jest ok a on mocno balkonowy nawet w zimę
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Na razie ptaków nie łapie
Napisałam do jednej firmy o wycenę... ale nie mam na razie odpowiedzi a muszę to jak najszybciej zrobić bo wieczorem go nie mogę puszczać, w dzień jest ok a on mocno balkonowy nawet w zimę
malgos741 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzisiaj miałam klientkę, która wyrusza w rejs pierwszy raz na Chorwację i nawet nie wie co ze sobą zabrać..
moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017