35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny - dzięki za polecane miejsca - siedzę i czytam, bo coś muszę wybrać. Dziobak to pole namiotowe ładne, ale tam nie ma domków. Ja muszę znaleść miejsce z domkami i przyczepami, a właściwie, to z domkami, bo opcja przyczepa już odpadła...wszyscy idą do domku...
w Brusach znalazłam kemping....dla gejów..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 22:31
malgos741, anna maria, Sabina, Dziobak, kkisia, moremi, Mega, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:niestety w tamtych stronach nie byłam, a na necie nie ma?
Bozia czy ty też masz przyczepe kempingowa?
ja swoja uwielbiam - taki mały dom na kółkachanna maria, Heretyczka, efcia lubią tę wiadomość
-
dobra kochane spadam ... bo padnięta jestem... Maniek dziś nam zrobił pobudkę o 3.40 ...
Sabina, anna maria, Dziobak, Mega, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyhejka
i co wszystkie uciekają?
moje swędzenie jest naprawde irytujące,nawet skóra na twarzy sucha sie zrobiła
dziewczyny jakie było wasze libido na końcówce ciąży?bo mój E narzeka ze mi się nie chce ,ze ja miesiącami bez seksu mogęiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:hejka
i co wszystkie uciekają?
moje swędzenie jest naprawde irytujące,nawet skóra na twarzy sucha sie zrobiła
dziewczyny jakie było wasze libido na końcówce ciąży?bo mój E narzeka ze mi się nie chce ,ze ja miesiącami bez seksu mogę
Ja jak zajde, to zero seksu przez 9 miechow (no I po, ile tam trzeba) wiec Twoj nie ma zle, jezeli czasami jeszcze pofika.
W tej kwestii jestem bezkompromisowa I On wie, ze nawet nie ma co podejmowac tematu.
W koncu ludzmi jestesmy I mozemy ten poped kontrolowac.
Moze powiedza cos panie, ktore moga I sie seksia w ciazy.iwcia77 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magda* wrote:czuję sie wielka i niewygodnie mi z tym extra balastem ,
a co do libido ,to ono dopiero maleje przy karmieniu piersia,sama pamiętam ,nie miałam potrzeby seksu chyba przez rok...Magda*, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ja jak zajde, to zero seksu przez 9 miechow (no I po, ile tam trzeba) wiec Twoj nie ma zle, jezeli czasami jeszcze pofika.
W tej kwestii jestem bezkompromisowa I On wie, ze nawet nie ma co podejmowac tematu.
Moze powiedza cos panie, ktore moga I sie seksia w ciazy. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Ja jak zajde, to zero seksu przez 9 miechow (no I po, ile tam trzeba) wiec Twoj nie ma zle, jezeli czasami jeszcze pofika.
Moze powiedza cos panie, ktore moga I sie seksia w ciazy.
i to ma byc kompromis? -
Mimbla wrote:dobranoc, pchły na noc ...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0eaa538efbbf.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/73ef9747697d.jpgBISCA, moremi, Magdala, Mega, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość