35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Magdala, rozumiem, ciaza najwazniejsze ale ja bym przemyslala jednak te inne alternatywy

Powiem Ci, ze jakos mnie to nie martwi zbytnio. Ja z tych, co sie martwia jutro.
Jezeli chlop mnie opusci z powodu czasowego braku seksu, to mam po nim plakac? To co to za partner?
Pogadamy jak zajde w ciaze, bo na razie gdybam zreszta.
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kometa - dzwoniłam tam i chyba weźmiemy domek w ośrodku "Zacisze" w Okoninach Nadjeziornych- byłaś tam może kiedyś?ComeToMeBaby wrote:http://www.borytucholskie24.com.pl/dzial,39,104.html
Ja nie mam orientacji co do przyczep, ale tu jest takie miejsce. Ogólnie rzecz biorąc polecam Okoniny Nadjeziorne.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Magda* wrote:dokładnie Magdala,staram sie jak moge konkretnie rozmawiac,
najgorsze jest to ze on ma wizje tego co w mojej głowie siedzi i bardziej ufa swojemu umysłowi niz moim odpowiedziom
Naprostuj go I jego wizje natychmiast!
Mialam takiego kiedys co mial wizje I potem, co ja bym nie zrobila to byl foch, bo niezgodne z jego wizja.
nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
jesli macie to przegadane z nim - to przecież on jakoś to sobie ułozy w głowie....to w końcu raptem kilka miesięcy....Magdala wrote:Powiem Ci, ze jakos mnie to nie martwi zbytnio. Ja z tych, co sie martwia jutro.

Jezeli chlop mnie opusci z powodu czasowego braku seksu, to mam po nim plakac? To co to za partner?
Pogadamy jak zajde w ciaze, bo na razie gdybam zreszta.
moremi, nick nieaktualny, Magdala, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My mielismy zakaz do 6 miesiąca, bo krwawienia. Później pozwolenie, ale na "spokojny seks". Teraz przystopowaliśmy (oprócz metod alternatywnych), ale mi się znowu coraz bardziej chce

Za dwa tygodnie ruszamy
Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, BISCA, Aasiula, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Simba, anna maria, efcia, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyi jak twój na abstynencje reagował?nie był rozdrazniony?moremi wrote:My mielismy zakaz do 6 miesiąca, bo krwawienia. Później pozwolenie, ale na "spokojny seks". Teraz przystopowaliśmy (oprócz metod alternatywnych), ale mi się znowu coraz bardziej chce

Za dwa tygodnie ruszamy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie. On dobry facet jest. Rozmawialismy o tym dużo wcześniej. Rozmawialiśmy też z lekarzem, więc wiedział, że nawet gdybym chciała, to jest to niebezpieczne. A że ja nie jestem przeciwniczką masturbacji, to sobie radziłMagda* wrote:i jak twój na abstynencje reagował?nie był rozdrazniony?
a jak ja doszłam do formy, to też mu pomagałam.
Inną kwestią jest, że nawet z brzuchem czuję się dla niego seksowna
A jak chcę się do niego przytulic, to mu to mówię.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, BISCA, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Reni, ComeToMeBaby, Simba, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnysupermoremi wrote:Nie. On dobry facet jest. Rozmawialismy o tym dużo wcześniej. Rozmawialiśmy też z lekarzem, więc wiedział, że nawet gdybym chciała, to jest to niebezpieczne. A że ja nie jestem przeciwniczką masturbacji, to sobie radził
a jak ja doszłam do formy, to też mu pomagałam.
Inną kwestią jest, że nawet z brzuchem czuję się dla niego seksowna
A jak chcę się do niego przytulic, to mu to mówię.
paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya wiesz ze to chyba bardzo prawdopodobne,w koncu ingerencja w uklad hormonalny,Heretyczka wrote:nie mam własnie pojecia...z tych stymulacji ale to było w poprzednm cyklu...albo z tego galgantu co biore?
nic tylko facetowi viagre w prezencie kupic
nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny