35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Magdala, rozumiem, ciaza najwazniejsze ale ja bym przemyslala jednak te inne alternatywy
Powiem Ci, ze jakos mnie to nie martwi zbytnio. Ja z tych, co sie martwia jutro.
Jezeli chlop mnie opusci z powodu czasowego braku seksu, to mam po nim plakac? To co to za partner?
Pogadamy jak zajde w ciaze, bo na razie gdybam zreszta.moremi, Heretyczka, kkisia, BISCA, Mega, krycha.stara, macduska, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ComeToMeBaby wrote:http://www.borytucholskie24.com.pl/dzial,39,104.html
Ja nie mam orientacji co do przyczep, ale tu jest takie miejsce. Ogólnie rzecz biorąc polecam Okoniny Nadjeziorne.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Magda* wrote:dokładnie Magdala,staram sie jak moge konkretnie rozmawiac,
najgorsze jest to ze on ma wizje tego co w mojej głowie siedzi i bardziej ufa swojemu umysłowi niz moim odpowiedziom
Naprostuj go I jego wizje natychmiast!
Mialam takiego kiedys co mial wizje I potem, co ja bym nie zrobila to byl foch, bo niezgodne z jego wizja.Magda*, Bozia3, krycha.stara, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Powiem Ci, ze jakos mnie to nie martwi zbytnio. Ja z tych, co sie martwia jutro.
Jezeli chlop mnie opusci z powodu czasowego braku seksu, to mam po nim plakac? To co to za partner?
Pogadamy jak zajde w ciaze, bo na razie gdybam zreszta.moremi, kkisia, Magdala, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My mielismy zakaz do 6 miesiąca, bo krwawienia. Później pozwolenie, ale na "spokojny seks". Teraz przystopowaliśmy (oprócz metod alternatywnych), ale mi się znowu coraz bardziej chce
Za dwa tygodnie ruszamy
Bozia3, Magda*, Heretyczka, kkisia, Magdala, megan8, dorbie, peppapig, ania.g, BISCA, Aasiula, Mega, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Simba, anna maria, efcia, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:My mielismy zakaz do 6 miesiąca, bo krwawienia. Później pozwolenie, ale na "spokojny seks". Teraz przystopowaliśmy (oprócz metod alternatywnych), ale mi się znowu coraz bardziej chce
Za dwa tygodnie ruszamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:i jak twój na abstynencje reagował?nie był rozdrazniony?
a jak ja doszłam do formy, to też mu pomagałam.
Inną kwestią jest, że nawet z brzuchem czuję się dla niego seksowna
A jak chcę się do niego przytulic, to mu to mówię.Heretyczka, Magda*, Magdala, dorbie, paszczakin, peppapig, Sabina, kkisia, ania.g, BISCA, Aasiula, Mega, krycha.stara, kapturnica, macduska, Reni, ComeToMeBaby, Simba, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie. On dobry facet jest. Rozmawialismy o tym dużo wcześniej. Rozmawialiśmy też z lekarzem, więc wiedział, że nawet gdybym chciała, to jest to niebezpieczne. A że ja nie jestem przeciwniczką masturbacji, to sobie radził
a jak ja doszłam do formy, to też mu pomagałam.
Inną kwestią jest, że nawet z brzuchem czuję się dla niego seksowna
A jak chcę się do niego przytulic, to mu to mówię.paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:nie mam własnie pojecia...z tych stymulacji ale to było w poprzednm cyklu...albo z tego galgantu co biore?
nic tylko facetowi viagre w prezencie kupicHeretyczka, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny