35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja przerzuciłam się na czytanie bieżące
bo się poddałam przy stronie ok 1600 
Zerkam tu bo Kajtek cycka ciągnie.
Co do sexów to w ciąży miałam chcice,więc dużo się śmigalismy. Od 34 tygodnia zero bo w szpitalu aż do porodu czyli miesiąc no i teraz ani mi w głowie sexy... poprostu nie mam chęci. Ciekawe kiedy się pojawią? Chłop chyba mnie rozumie, taką mam nadzieję
Ciekawe kto jeszcze nie śpi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 01:58
Sabina, kkisia, BISCA, kapturnica, moremi, dorbie, Magda*, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Doczytałam. U nas jest jeszcze zakaz na seksy od początku a juz go nie bedzie to nie wiem czy będę miała chęci
chłop daje radę, nic nie jęczy no ale my po przejściach i lokator z brzucha jest ważniejszy.
Kkisia, dajesz radę z tymi lekami i to jeszcze o takiej porze
tylko sie nie pomyl kiedyś 
Wczoraj miałam fontannę z nosa
oj dawno tak mi krew nie leciała. Wraz z atrakcjami opadłam z sił i nastrój mi siadł 
Młody znalazł sobie zabawkę, grzebie gdzieś tam przy pęcherzu...ałaa
Miłego dnia!!
kapturnica, Sabina, dorbie, Magda*, malgos741, Magdala, paszczakin, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry nie mogłam spać. Dziwne,dziecko jak należy w łóżeczku a ja nic,oczy wybałuszone od 2 do 4 . Potem Kajtek się obudził na cycka no i spała od 4-40 gdzieś do 7-10.
Trzymam kciuki za wasze badania dziewczyny
kapturnica, Sabina, dorbie, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry bardzo!
Co tam ?Jak tam ?Mały dał się mi wyspac to od razu człowiek jak nowonarodzony. Miłego dnia wszystkim wiedźmom
A Maks rano śpi tak .Mogłabym go zacałowac
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/893fb4eb7b83.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/99219761a9a1.jpg
Niuta, SolarPolar, ania.g, Sabina, moremi, Aasiula, macduska, dorbie, DreamDream, Magda*, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, Simba, anna maria, Bozia3, Natka_79, Magdala, paszczakin, peppapig, megan8, efcia, BISCA, beates, gosia7122, Mega, iwcia77, Mimbla, mama78 lubią tę wiadomość

-
Dzień dobry
Kapta, daj Maksowi buziaka ode mnie!
U nas pozwolenie na sexy są i chęci obustronne również
Miłego dnia
Sabina, moremi, Aasiula, kapturnica, Magda*, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, beates, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnySimba wrote:Gdzie jest Krakonka, Parka, Elf?Simba wrote:Marta, Zoska?
Co Cię tak wzięło na wypominki?
Jesli o Elfa chodzi to wsiąkł w macierzyństwo. Jak ogarnie to się odezwie.
Pozdrawia Was.
Bry.
Sabina, moremi, Aasiula, kapturnica, ania.g, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, Simba, efcia, BISCA, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak pomaga w dalszej walce to jak najbardziej.Bo naprawde warto SabbciaSabina wrote:Witam
U nas pierwszy raz przywitał nas przymrozek
zimno było jak cholera 
Kapta Ty tak Maxa na zachętę pokazujesz? Cudny, aż chce się dzieci robić
Sabina, Aasiula, malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyWiesz moje doświadczenia z pocZątku macierzyństwa nie są różowe i jak myślę o kolejnym dziecku, to raczej z lękiem i strachem. Dobrze, że nie każdy tak miał i ma jak jakapturnica wrote:Jak pomaga w dalszej walce to jak najbardziej.Bo naprawde warto Sabbcia

iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Sabb u mnie z Dawidem nie było kolorowo, naprawdę dał nam zdrowo popalić , wył wiecznie i mało co spał.Ale sądze,że popełnialismy przy nim mase błędów.Sabina wrote:Wiesz moje doświadczenia z pocZątku macierzyństwa nie są różowe i jak myślę o kolejnym dziecku, to raczej z lękiem i strachem. Dobrze, że nie każdy tak miał i ma jak ja

Ale jak człowiek starszy to chyba sobie z kolejnym dzieckiem lepiej radzi.Także nie ma to tamto zobaczysz ,że będzie znacznie łatwiej
Magda*, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDzwoniłam do labo pytać o wynik progesteronu : 25,72 (21dc.)
dobry? bo nie znam się.
Niestety na tą chwilę norm nie mam. Mój małż musi podjechać po wynik wtedy będzie jasne:-)
Czy branie przeze mnie dupka od 16dc wpłynęło na wynik?
aa, dzisiaj miałam sen: śniła mi się żywa, czerwona krew miesiączkowa - ciekawe... czytałam w senniku: gotowość na dziecko:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 08:49
dorbie, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
U mnie dziś po staremu
Praca, dyżur
Z miła chęcią stanęłam na wagę, bo w 4 tyg tylko +1,2kg, a nie jak poprzednio +2,8kg
Może jakoś nie będzie źle i w max 15kg się zamknę, na razie +8,5kg
kapturnica, ania.g, Sabina, moremi, Aasiula, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, Magdala, peppapig, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wacia pisała Elfi do Ciebie???Bo jakies2/3dni temu pisałam do niej ale nie odezwała sie nic.Też tak myślę ,że ma urwanie dupska przy młodym i córce.
No ma urwanie. Dupska, cycków i czego tam jeszcze chcesz. Gadałam z nią.
Raz nam się tak udało zgrać, że i ona miała czas i ja. A na smsy mi też nie odpisuje. Ona ma jakis porabany telefon. Mój sms o planowanym hsg doszedł do niej tydzień po badaniu. Także się nie przejmuj. Pamięta o nas.
kapturnica, dorbie, Aasiula, malgos741, kkisia, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH