35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja przerzuciłam się na czytanie bieżące
bo się poddałam przy stronie ok 1600
Zerkam tu bo Kajtek cycka ciągnie.
Co do sexów to w ciąży miałam chcice,więc dużo się śmigalismy. Od 34 tygodnia zero bo w szpitalu aż do porodu czyli miesiąc no i teraz ani mi w głowie sexy... poprostu nie mam chęci. Ciekawe kiedy się pojawią? Chłop chyba mnie rozumie, taką mam nadzieję
Ciekawe kto jeszcze nie śpi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 01:58
Sabina, kkisia, BISCA, kapturnica, moremi, dorbie, Magda*, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Doczytałam. U nas jest jeszcze zakaz na seksy od początku a juz go nie bedzie to nie wiem czy będę miała chęcichłop daje radę, nic nie jęczy no ale my po przejściach i lokator z brzucha jest ważniejszy.
Kkisia, dajesz radę z tymi lekami i to jeszcze o takiej porzetylko sie nie pomyl kiedyś
Wczoraj miałam fontannę z nosaoj dawno tak mi krew nie leciała. Wraz z atrakcjami opadłam z sił i nastrój mi siadł
Młody znalazł sobie zabawkę, grzebie gdzieś tam przy pęcherzu...ałaa
Miłego dnia!!kapturnica, Sabina, dorbie, Magda*, malgos741, Magdala, paszczakin, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry nie mogłam spać. Dziwne,dziecko jak należy w łóżeczku a ja nic,oczy wybałuszone od 2 do 4 . Potem Kajtek się obudził na cycka no i spała od 4-40 gdzieś do 7-10.
Trzymam kciuki za wasze badania dziewczynykapturnica, Sabina, dorbie, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry bardzo!
Co tam ?Jak tam ?Mały dał się mi wyspac to od razu człowiek jak nowonarodzony. Miłego dnia wszystkim wiedźmom
A Maks rano śpi tak .Mogłabym go zacałowac
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/893fb4eb7b83.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/99219761a9a1.jpgNiuta, SolarPolar, ania.g, Sabina, moremi, Aasiula, macduska, dorbie, DreamDream, Magda*, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, Simba, anna maria, Bozia3, Natka_79, Magdala, paszczakin, peppapig, megan8, efcia, BISCA, beates, gosia7122, Mega, iwcia77, Mimbla, mama78 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kapta, daj Maksowi buziaka ode mnie!
U nas pozwolenie na sexy są i chęci obustronne również
Miłego dniaSabina, moremi, Aasiula, kapturnica, Magda*, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, beates, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnySimba wrote:Gdzie jest Krakonka, Parka, Elf?Simba wrote:Marta, Zoska?
Co Cię tak wzięło na wypominki?
Jesli o Elfa chodzi to wsiąkł w macierzyństwo. Jak ogarnie to się odezwie.
Pozdrawia Was.
Bry.Sabina, moremi, Aasiula, kapturnica, ania.g, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, Simba, efcia, BISCA, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Witam
U nas pierwszy raz przywitał nas przymrozekzimno było jak cholera
Kapta Ty tak Maxa na zachętę pokazujesz? Cudny, aż chce się dzieci robićSabina, Aasiula, malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jak pomaga w dalszej walce to jak najbardziej.Bo naprawde warto Sabbcia
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wiesz moje doświadczenia z pocZątku macierzyństwa nie są różowe i jak myślę o kolejnym dziecku, to raczej z lękiem i strachem. Dobrze, że nie każdy tak miał i ma jak ja
Ale jak człowiek starszy to chyba sobie z kolejnym dzieckiem lepiej radzi.Także nie ma to tamto zobaczysz ,że będzie znacznie łatwiejMagda*, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzwoniłam do labo pytać o wynik progesteronu : 25,72 (21dc.)
dobry? bo nie znam się.
Niestety na tą chwilę norm nie mam. Mój małż musi podjechać po wynik wtedy będzie jasne:-)
Czy branie przeze mnie dupka od 16dc wpłynęło na wynik?
aa, dzisiaj miałam sen: śniła mi się żywa, czerwona krew miesiączkowa - ciekawe... czytałam w senniku: gotowość na dziecko:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 08:49
dorbie, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
U mnie dziś po staremu
Praca, dyżur
Z miła chęcią stanęłam na wagę, bo w 4 tyg tylko +1,2kg, a nie jak poprzednio +2,8kg
Może jakoś nie będzie źle i w max 15kg się zamknę, na razie +8,5kgkapturnica, ania.g, Sabina, moremi, Aasiula, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, Magdala, peppapig, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wacia pisała Elfi do Ciebie???Bo jakies2/3dni temu pisałam do niej ale nie odezwała sie nic.Też tak myślę ,że ma urwanie dupska przy młodym i córce.
No ma urwanie. Dupska, cycków i czego tam jeszcze chcesz. Gadałam z nią.
Raz nam się tak udało zgrać, że i ona miała czas i ja. A na smsy mi też nie odpisuje. Ona ma jakis porabany telefon. Mój sms o planowanym hsg doszedł do niej tydzień po badaniu. Także się nie przejmuj. Pamięta o nas.kapturnica, dorbie, Aasiula, malgos741, kkisia, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość