Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak weszłam na chwileczkę i poczytałam trochę.
    Dobrej nocy :-)

nick nieaktualny, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 01:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przerzuciłam się na czytanie bieżące ;) bo się poddałam przy stronie ok 1600 ;)
    Zerkam tu bo Kajtek cycka ciągnie.
    Co do sexów to w ciąży miałam chcice,więc dużo się śmigalismy. Od 34 tygodnia zero bo w szpitalu aż do porodu czyli miesiąc no i teraz ani mi w głowie sexy... poprostu nie mam chęci. Ciekawe kiedy się pojawią? Chłop chyba mnie rozumie, taką mam nadzieję ;)
    Ciekawe kto jeszcze nie śpi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 01:58

nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry

Kot tabsa dostal
    Chlop zastrzyk

No i ja tez juz po :)

ania.g, BISCA, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Reni, malgos741, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    A Ja w labolatorium , krew spuszczam :)
    Dobrego dnia laski :)

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, malgos741, ComeToMeBaby, Simba, Magdala, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Doczytałam. U nas jest jeszcze zakaz na seksy od początku a juz go nie bedzie to nie wiem czy będę miała chęci ;) chłop daje radę, nic nie jęczy no ale my po przejściach i lokator z brzucha jest ważniejszy.
    Kkisia, dajesz radę z tymi lekami i to jeszcze o takiej porze :) tylko sie nie pomyl kiedyś :)
    Wczoraj miałam fontannę z nosa :/ oj dawno tak mi krew nie leciała. Wraz z atrakcjami opadłam z sił i nastrój mi siadł :/
    Młody znalazł sobie zabawkę, grzebie gdzieś tam przy pęcherzu...ałaa

Miłego dnia!!

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Magdala, paszczakin, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry nie mogłam spać. Dziwne,dziecko jak należy w łóżeczku a ja nic,oczy wybałuszone od 2 do 4 . Potem Kajtek się obudził na cycka no i spała od 4-40 gdzieś do 7-10.
    Trzymam kciuki za wasze badania dziewczyny

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka masz wiadomość ;)

Natka_79 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry bardzo!
    Co tam ?Jak tam ?Mały dał się mi wyspac to od razu człowiek jak nowonarodzony. Miłego dnia wszystkim wiedźmom =D
    A Maks rano śpi tak .Mogłabym go zacałowac <3
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/893fb4eb7b83.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/99219761a9a1.jpg

Niuta, SolarPolar, ania.g, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Simba, anna maria, Bozia3, Natka_79, Magdala, paszczakin, nick nieaktualny, megan8, efcia, BISCA, beates, gosia7122, Mega, iwcia77, Mimbla, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Kapta, daj Maksowi buziaka ode mnie!
    U nas pozwolenie na sexy są i chęci obustronne również :)
    Miłego dnia :)

nick nieaktualny, moremi, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, beates, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Gdzie jest Krakonka, Parka, Elf?
    Simba wrote:
    Marta, Zoska?

Co Cię tak wzięło na wypominki? :-)

Jesli o Elfa chodzi to wsiąkł w macierzyństwo. Jak ogarnie to się odezwie.
    Pozdrawia Was.

Bry.

nick nieaktualny, moremi, Aasiula, kapturnica, ania.g, malgos741, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Simba, efcia, BISCA, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Idę jeszcze spać :-)

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Magdala, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaptur , calusy dla Maksa :)
    Sliczny !!! :)

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    U nas pierwszy raz przywitał nas przymrozek :-) zimno było jak cholera :-)

Kapta Ty tak Maxa na zachętę pokazujesz? Cudny, aż chce się dzieci robić :-)

kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, nick nieaktualny, Magdala, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia pisała Elfi do Ciebie???Bo jakies2/3dni temu pisałam do niej ale nie odezwała sie nic.Też tak myślę ,że ma urwanie dupska przy młodym i córce.

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam
    U nas pierwszy raz przywitał nas przymrozek :-) zimno było jak cholera :-)

Kapta Ty tak Maxa na zachętę pokazujesz? Cudny, aż chce się dzieci robić :-)
    Jak pomaga w dalszej walce to jak najbardziej.Bo naprawde warto Sabbcia <3

nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jak pomaga w dalszej walce to jak najbardziej.Bo naprawde warto Sabbcia <3
    Wiesz moje doświadczenia z pocZątku macierzyństwa nie są różowe i jak myślę o kolejnym dziecku, to raczej z lękiem i strachem. Dobrze, że nie każdy tak miał i ma jak ja :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wiesz moje doświadczenia z pocZątku macierzyństwa nie są różowe i jak myślę o kolejnym dziecku, to raczej z lękiem i strachem. Dobrze, że nie każdy tak miał i ma jak ja :-)
    Sabb u mnie z Dawidem nie było kolorowo, naprawdę dał nam zdrowo popalić , wył wiecznie i mało co spał.Ale sądze,że popełnialismy przy nim mase błędów.
    Ale jak człowiek starszy to chyba sobie z kolejnym dzieckiem lepiej radzi.Także nie ma to tamto zobaczysz ,że będzie znacznie łatwiej 8)

nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do labo pytać o wynik progesteronu : 25,72 (21dc.)
    dobry? bo nie znam się.

Niestety na tą chwilę norm nie mam. Mój małż musi podjechać po wynik wtedy będzie jasne:-)

Czy branie przeze mnie dupka od 16dc wpłynęło na wynik?

aa, dzisiaj miałam sen: śniła mi się żywa, czerwona krew miesiączkowa - ciekawe... czytałam w senniku: gotowość na dziecko:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 08:49

nick nieaktualny, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    U mnie dziś po staremu :-)
    Praca, dyżur
    Z miła chęcią stanęłam na wagę, bo w 4 tyg tylko +1,2kg, a nie jak poprzednio +2,8kg
    Może jakoś nie będzie źle i w max 15kg się zamknę, na razie +8,5kg

kapturnica, ania.g, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, malgos741, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Magdala, nick nieaktualny, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wacia pisała Elfi do Ciebie???Bo jakies2/3dni temu pisałam do niej ale nie odezwała sie nic.Też tak myślę ,że ma urwanie dupska przy młodym i córce.

No ma urwanie. Dupska, cycków i czego tam jeszcze chcesz. Gadałam z nią.
    Raz nam się tak udało zgrać, że i ona miała czas i ja. A na smsy mi też nie odpisuje. Ona ma jakis porabany telefon. Mój sms o planowanym hsg doszedł do niej tydzień po badaniu. Także się nie przejmuj. Pamięta o nas. :-)

kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, nick nieaktualny, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 11555 11556 11557 11558 11559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ