35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
TakComeToMeBaby wrote:A jak starszy i z pierwszym? To łatwiej niż młodemu z fefnastym? Że tak zapytam żartobliwie, mając nadzieję na odpowiedź potwierdzającą.

To znaczy ja to nie wiem jak bylo z pierwszym, bo mialam od razu drugiego do kompletu.
nick nieaktualny, malgos741, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, Reni, moremi, nick nieaktualny, Magdala, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo, własnie, własnie, chodzi o to podejściekapturnica wrote:Nic dodac nic ująć.Święta racja.Ja zauważyłam ,że mam znacznie większą cierpliwość.Nie irytuje się jak mały nie chce spać jak kiedyś.I wogóle jakoś tak do wszystkiego z wyciszeniem i pokora podchodze.Kiedyś było inaczej denerwowałam się i czasem wydawało mi się ,że Dawid robi mi na złość swoim zachowaniem.A przecież to było tylko małe dziecko w pełni zależne ode mnie.
Wiek, wiek
Kometa, pierwsze w póżniejszym wieku tez wg mnie lepiej się podchodzi, chociaż znam osoby, które strasznie sie trzęsą nad dzieciakiem i sprawdzają np czy przypadkiem się nie spocił, bo zaraz chory itp, ze stresem do wszystkiego
ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ziew dobry!
Duska, wzielo mnie na wspominki, bo wczoraj kilka stron z koncowki ciazy przeczytalam.
A taka HappyJo na przyklad? Pamietacie?
malgos741, nick nieaktualny, anna maria, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Magdala, BISCA, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
bendem sparaliżowanym matkiem :-o reniek, ty też???dorbie wrote:nie ma takiego stresu, że dziecku się coś stanie jak popłacze chwilkę, nie ma paraliżuje to jak u młodych niedoświadczonych matek
malgos741, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja już jestem
jak czytam o napletkach itp rzeczach
malgos741, ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ja też
ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ej
http://1000mszy.pl/
gorąco zachęcamy do zamawiania przebłagalnych Mszy za grzech in vitro
to ktoś interes robi haahahahah
ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, moremi, nick nieaktualny, BISCA, Mega, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Tak ,to ona mowila na swojego faceta duzy a na dzieciaka bak
Simba wrote:A ziew dobry!
Duska, wzielo mnie na wspominki, bo wczoraj kilka stron z koncowki ciazy przeczytalam.
A taka HappyJo na przyklad? Pamietacie?
nick nieaktualny, kapturnica, Simba, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Hehehe
No dobra, nadrobiłam. Teraz mam poważne pytanie. Jestem tuż po owulacji, sprzątałam z mężem regularnie, cycki mnie bolom strasznie - drogie Bravo, czy jezdem w cionży???
Yyyyyhyhyhyhy
No dobra, muszę chyba załatwić sobie jakiś masaż cycków.
Simba, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, Magdala, BISCA, efcia, Mega, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Oczywiscie ze jestesComeToMeBaby wrote:Hehehe
No dobra, nadrobiłam. Teraz mam poważne pytanie. Jestem tuż po owulacji, sprzątałam z mężem regularnie, cycki mnie bolom strasznie - drogie Bravo, czy jezdem w cionży???
Yyyyyhyhyhyhy
No dobra, muszę chyba załatwić sobie jakiś masaż cycków.
ComeToMeBaby, Aasiula, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-
Jeszcze jaReni wrote:Plan zajęć OF
Mimbla 05.10 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
SolarPolar 05.10
KKisia 06.10
ania.g 16.10
małgoś741 po 15.10 IUI
KKisia październik http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 46 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
dzisiaj robilam badania i dzisiaj wizyta u ginekologa
Ciekawe jaki ma plan ...
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, BISCA, beates, efcia lubią tę wiadomość
-
No to super, dziękuję Bravo za szybką odpowiedź. Dam znać jak już będę rzygaćSimba wrote:Oczywiscie ze jestes

Idę poczekać na tą wiekopomną chwilę w łazience.
Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, beates, efcia, iwcia77, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Poza tym spokój większy chyba się ma, bo wie się to i owo.. A jak rodzice spokojni, to i dziec spokojny..kapturnica wrote:Sabb u mnie z Dawidem nie było kolorowo, naprawdę dał nam zdrowo popalić , wył wiecznie i mało co spał.Ale sądze,że popełnialismy przy nim mase błędów.
Ale jak człowiek starszy to chyba sobie z kolejnym dzieckiem lepiej radzi.Także nie ma to tamto zobaczysz ,że będzie znacznie łatwiej
moremi, nick nieaktualny, Magdala, kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość