35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
DreamDream wrote:fajnie, że jesteś. Będzie mi raźniej z Tobą - bo my dwie "świeże".
Tu się tyle dzieje, że ja pikole, nie nadążam.Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:czekanie jak do lekarzów... to ja poproszę numerek i idę trochę popracować, odmeldowuję się do później
Cycki - Tereska czy z porzadnymi?
Kupy noworodka- fiolki czy biohazard?
Puchatek- przyjaciel dzieci czy zbok ekshibicjonista?
Karmienie cyckiem publicznie agresywnie czy dyskretnie?
Więcej nie pamiętam. Pani uzupełni..anna maria, moremi, kkisia, Magdala, Aasiula, macduska, ania.g, kapturnica, BISCA, efcia, Mega, iwcia77, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:To jest bardzo dobry wynik. Ja przy ciazy i suplementacji utrogestanem 600 na dzień nie przekroczyłam 20 w pierwszym miesiącu..
o, utrogestan. czytałam o nim trochę, podobno lepszy od luteiny.
Ale do kupienia jedynie w Czechach tak?
Nasi ginekolodzy wystawiają recepty na zakup utro w Czechach? inna recepta jest na to?
a pytanie mam jeszcze odnośnie progesteronu?
jak to jest możliwe, że dupek nie wpływa na wynik?
to ten mój wynik= 25 to mój własny czysty wynik?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 10:52
-
macduska wrote:Ja pamiętam! Miała mieć ivf. Mówiła na sojego syna Bąk.
Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDreamDream wrote:Czy Wy mi kurde możecie odpowiedzieć na pytanie:
co oznacza taki wynik progesteronu - dobry zły ??? może za mało łykam dupka?Reni, moremi, kkisia, Aasiula, macduska, Simba, peppapig, kapturnica, efcia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pierwiastka
ankieta + 1 zdjęcie w awatarze
1. jakie masz cycki (mamy dwie bandy tereski i te fajne z duzymi)
2. co myślisz o publicznym karmieniu piersią (czy jesteś terrorystką laktacyjną)
3. Kubuś Puchatek - jego psychika.
4. kupa noworodka - fiołki czy kloaka
5. czy często prasujesz (czyt. pijesz)
6. czy lubisz używać zdrobnienia - jeśli tak - to czy masz pod ręką ołówek, żeby móc wbić go sobie w oko zanim dziewczyny na forum to zrobią
7. Czy masz twardy tyłek? (Reszta grupy nie opierdziela się w "tańcu" i jak potrzeba potrafi ustawić do pionu)
8. czy obiecujesz zdać relację na żywo z porodu?
Pytanie o połykaniu zostało komisyjnie usunięte z formularza
moremi, kkisia, Sabina, Magdala, Aasiula, ComeToMeBaby, anna maria, ania.g, macduska, kapturnica, Bozia3, BISCA, efcia, Mega, iwcia77, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
DreamDream wrote:a pytanie mam jeszcze odnośnie progesteronu?
jak to jest możliwe, że dupek nie wpływa na wynik?
to ten mój wynik= 25 to mój własny czysty wynik?
Tak, ten wynik jest Twój własny. Owulacja była, a ciałko żółte pracuje fantastycznie.kkisia, Magdala, Sabina, peppapig, Bozia3, efcia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMusze bo sie powstrzymuje
Dream wyluzuj , ile mozna w kolko to sama walkowac
Troche spokoju , ty bys chciala juz , teraz koniecznie
Zyj i daj zyc innym
Raz zadane pytanie wystarczy
Te co sie znaja to odpisza
A i nie jestes tu sama
Jakies bry , co slychac
Normalna rozmowa , a nie w kolko progesteron , sreron , beta itd
Magdala, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, anna maria, Simba, macduska, kapturnica, moremi, Niuta, BISCA, krycha.stara, efcia, Mega, iwcia77, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Te co się najlepiej znają albo są w pracy albo właśnie karmią dziecko albo prasuja ubranka dla Totosia
Dzisiaj nie prasuje. Właśnie wychodze z domu i jadę do pracyobiecałam, ze chociaż raz im się z brzuchem pokażę
Magdala, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, peppapig, macduska, kapturnica, beates, efcia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:Pierwiastka
ankieta + 1 zdjęcie w awatarze
1. jakie masz cycki (mamy dwie bandy tereski i te fajne z duzymi)
2. co myślisz o publicznym karmieniu piersią (czy jesteś terrorystką laktacyjną)
3. Kubuś Puchatek - jego psychika.
4. kupa noworodka - fiołki czy kloaka
5. czy często prasujesz (czyt. pijesz)
6. czy lubisz używać zdrobnienia - jeśli tak - to czy masz pod ręką ołówek, żeby móc wbić go sobie w oko zanim dziewczyny na forum to zrobią
7. Czy masz twardy tyłek? (Reszta grupy nie opierdziela się w "tańcu" i jak potrzeba potrafi ustawić do pionu)
8. czy obiecujesz zdać relację na żywo z porodu?
Pytanie o połykaniu zostało komisyjnie usunięte z formularzaComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Musze bo sie powstrzymuje
Zyj i daj zyc innym
A i nie jestes tu sama
Jakies bry , co slychac
mój pierwszy post na tym forum to też było pytanie o progesteron, tak sobie przypominam hahahahahaaapeppapig, moremi, efcia, Mega, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Moje kochane wspoltowarzyszki niedoli i szczesliwa reszto, ktora juz zdala.
Kupilam dzis buleczki firmy Dr Schar. Wlasciwie sa to Brown ciabatta rolls i donosze, ze sa pyszne. Trzeba je 5min podpiec. Sklad: maize starch, rice flour, buckweat flour, troche nasion, cukru i drozdzy, troche bialka sojowego i olej slonecznikowy. Jak dla mnie ok. Gluten free smak jest. Niemcy to robia.
Jak wyjde z kuchni i spokojnie gdzies zalegne to sie poodnosze. Cos mialam do Komety na przyklad.
A przede wszystkim. Co to za slodki dziubdzius nas dzis odwiedzil?
Pepa daj jeszcze swojego.Sabina, Bozia3, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
no dobra szanowna komisjo, studenty piszom testa to i ja cuś napiszem:
1. ta fajna z duzymi)
2. co myślisz o publicznym karmieniu piersią - nie praktykowałam, zdam relację jak przetestuję
3. Kubuś Puchatek - no teraz to będę miała zryte wspomnienia z dzieciństwa przez skojarzenia!
4. kupa noworodka - kloaka! no chyba że przy własnym zmienię zdanie...
5. czy często prasujesz - dobra nalewka nie jest zła, a i czerwonym wytrawnym nie gardzę
6. czy lubisz używać zdrobnienia - nieeee
7. Czy masz twardy tyłek? ćwiczę codziennie
8. czy obiecujesz zdać relację na żywo z porodu? - transmisję live zrobimy, buahahaha
Pytanie o połykaniu zostało komisyjnie usunięte z formularza - kurde, to może ja dlatego jeszcze nie zaszłam, hmmmm
Reni, Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, kapturnica, Bozia3, moremi, BISCA, efcia, Mega, iwcia77, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnykkisia wrote:Musze bo sie powstrzymuje
Zyj i daj zyc innym
A i nie jestes tu sama
Jakies bry , co slychac
Przepraszam Cię bardzo - co ja wałkuję w kółko?!
pytanie o progesteron padło po raz pierwszy.
Po to jest to forum chyba co nie? czy mylę się?!!!
Są dziewczyny, które mają dużą wiedzę na pewne tematy dlatego radzę się.
Ty nie pytałaś o nic jak tu trafiłaś? wszystko wiedziałaś? nie sądzę.
Ale po Twoim wpisie już odechciało mi się cokolwiek pisać - dlatego zamilknę na tym forum a będę radzić się na ogólnym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 11:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypierwiastka wrote:no dobra szanowna komisjo, studenty piszom testa to i ja cuś napiszem:
1. ta fajna z duzymi)
2. co myślisz o publicznym karmieniu piersią - nie praktykowałam, zdam relację jak przetestuję
3. Kubuś Puchatek - no teraz to będę miała zryte wspomnienia z dzieciństwa przez skojarzenia!
4. kupa noworodka - kloaka! no chyba że przy własnym zmienię zdanie...
5. czy często prasujesz - dobra nalewka nie jest zła, a i czerwonym wytrawnym nie gardzę
6. czy lubisz używać zdrobnienia - nieeee
7. Czy masz twardy tyłek? ćwiczę codziennie
8. czy obiecujesz zdać relację na żywo z porodu? - transmisję live zrobimy, buahahaha
Pytanie o połykaniu zostało komisyjnie usunięte z formularza - kurde, to może ja dlatego jeszcze nie zaszłam, hmmmm
o połyk zapytam pszy najbliższej spowiedzi
A.ComeToMeBaby, anna maria, ania.g, Bozia3, moremi, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
DreamDream wrote:Ale po Twoim wpisie już odechciało mi się cokolwiek pisać - dlatego zamilknę na tym forum a będę radzić się na ogólnym.
Drimka - w ankiecie powiedziałaś, że masz twardy tyłekno daj spokój
takie sytuacje się zdarzają
ComeToMeBaby, moremi, macduska, BISCA, efcia, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDreamDream wrote:Przepraszam Cię bardzo - co ja wałkuję w kółko?!
pytanie o progesteron padło po raz pierwszy.
Po to jest to forum chyba co nie? czy mylę się?!!!
Są dziewczyny, które mają dużą wiedzę na pewne tematy dlatego radzę się.
Ty nie pytałaś o nic jak tu trafiłaś? wszystko wiedziałaś? nie sądzę.
Ale po Twoim wpisie już odechciało mi się cokolwiek pisać - dlatego zamilknę na tym forum a będę radzić się na ogólnym.
wyluzujmoremi lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:no jak paszcza zel na palec i po dziaslach jedziesz
problem w tym, że za moim palcem jedzie Adacha język, jak myjka, bo on cały czas te dziąsła mietoli
kapturnica lubi tę wiadomość