35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:Drimka - w ankiecie powiedziałaś, że masz twardy tyłek
no daj spokój
takie sytuacje się zdarzają
ale jakie sytuacje? sądziłam, że na tym forum będę mogła zapytać o różne sprawy, że macie doświadczenie, doradzicie, pomożecie. Zdaję sobie sprawę, że Wy już dawno tematy: progesteronu, bety itd. przerobiłyście dawno.
Ale ja nie bo jestem nowa. Jak przerobię - będę na tym etapie co Wy teraz.
A ta wyskakuje mi tu...
Oczywistym jest więc, że z mojej strony już tutaj nie padnie żadne zapytanie.
-
nick nieaktualny
-
A ciasteczka do kawy...z czekolada...mmmm bajka.
Ale tylko dwa zjem.
No dobra oooostatnie.
Ale w poczuszce 4 sztuki...to jedno bede zostawiac?ComeToMeBaby, moremi, BISCA, beates, efcia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
DreamDream wrote:fajnie, że jesteś. Będzie mi raźniej z Tobą - bo my dwie "świeże".
Tu się tyle dzieje, że ja pikole, nie nadążam.ComeToMeBaby, Reni, Bozia3, moremi, BISCA, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
DreamDream wrote:ale jakie sytuacje? sądziłam, że na tym forum będę mogła zapytać o różne sprawy, że macie doświadczenie, doradzicie, pomożecie. Zdaję sobie sprawę, że Wy już dawno tematy: progesteronu, bety itd. przerobiłyście dawno.
Ale ja nie bo jestem nowa. Jak przerobię - będę na tym etapie co Wy teraz.
A ta wyskakuje mi tu...
Bo nikt Ci nie odpowiedział, nie?Sabina, kapturnica, moremi, BISCA, krycha.stara, efcia, Mega, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Hehehe
No dobra, nadrobiłam. Teraz mam poważne pytanie. Jestem tuż po owulacji, sprzątałam z mężem regularnie, cycki mnie bolom strasznie - drogie Bravo, czy jezdem w cionży???
Yyyyyhyhyhyhy
No dobra, muszę chyba załatwić sobie jakiś masaż cycków.
Bo mnie tez bola i ja tez dopiero co po ovu. Tzn piec dni.
I kicham jak duren. Kometa kichasz Ty?
moremi, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
DreamDream wrote:Przepraszam Cię bardzo - co ja wałkuję w kółko?!
pytanie o progesteron padło po raz pierwszy.
Ale po Twoim wpisie już odechciało mi się cokolwiek pisać - dlatego zamilknę na tym forum a będę radzić się na ogólnym.
nie pierwszy a drugi. bo powtórzyłaś.
o to chodziło kkisi- że nie musisz co chwilę zadawać tego samego pytania. jak ktoś wie to ci odpowie jak nadrobi forum. owszem- można przeoczyć, czasem się tak zdarza, ok. nie wszyscy siedzą tu non stop.
taki wpis to nie wpis. poczekałabyś na jakieś zacniejsze
to tylko delikatne zwrócenie uwagi.
kkisia, kapturnica, moremi, efcia, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
DreamDream wrote:A ta wyskakuje mi tu...
Ta?! A wy na ty jesteście że się tak spoufaliłaś? Znasz dziewczynę, że tak ją teraz przedmiotowo potraktowałaś?
A co do ostatniego zdanie- wyczuwam foch.
Poza tym- będzie Ci trudno pisać cały czas zdania oznajmujące...
buahahahaha
weź wyluzuj
kkisia, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Kurde, sory chcialam zacytowac.
Na dobre trafilas. Nigdzie nie idz. Jeszcze bedziesz te zjebki blogoslawic.
pewnie ma PMS to się sfochowała.paszczakin, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ta?! A wy na ty jesteście że się tak spoufaliłaś? Znasz dziewczynę, że tak ją teraz przedmiotowo potraktowałaś?
A co do ostatniego zdanie- wyczuwam foch.
Poza tym- będzie Ci trudno pisać cały czas zdania oznajmujące...
buahahahaha
weź wyluzuj
A co, może jeszcze Paniować Wam tu będę?!! proszę Cię...
-
paszczakin wrote:Tyle to ja wiem Anna Maria, dużo jechać nie musze, bo to jedynki
problem w tym, że za moim palcem jedzie Adacha język, jak myjka, bo on cały czas te dziąsła mietoli
kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Bo mnie tez bola i ja tez dopiero co po ovu. Tzn piec dni.
I kicham jak duren. Kometa kichasz Ty?
dopiero co w moim wykonaniu to jest powiedzmy jakis dzień po. albo i mniejto ja muszę być w cionży, tak myslę
a skoro ty piec dni po to poczekaj aż ja będę pięć dni po. jak będę kichać to będzie oznaczać, ze i ty byłaś w ciąży, pięć dni wcześniej niż ja. Będziesz mojom Parom??? Solar- przyjmiemy ją? Trójkąta sobie zrobimy.anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
A ja chciałam powiedzieć, że od porodu, znaczy od powrotu @ za cholery nie czuje owulacji. Całe lata wiedziałam kiedy owuluje, potwierdzone fefnastoma monitoringami, a teraz, jak przydałoby się wiedzieć - dupa..
Chyba zacznę robić testy..kkisia, anna maria, ComeToMeBaby, Reni, Sabina, kapturnica, Bozia3, moremi, efcia, Mega, iwcia77, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość
-
Quote:bawcie się w to przedszkole, ale beze mnie.
hehehehe pierwiastka, czy jak tam masz- też będziesz miała takiego focha?anna maria, kkisia, Aasiula, kapturnica, moremi, krycha.stara, efcia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość