35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
[QUOTE=Reni
Pierwiastka a kto Ty? wpadasz jak do siebie, a my chyba Ciebie nie znamy
nie przedstawiałaś nam się chyba
powiesz coś o sobie?[/QUOTE]
a bo tu u Was taka atmosfera że z miejsca się poczułam jak u siebie
a tak w ogóle to dołączyłam do Was na absolutnym początku początków "poważnego" starania się, po roku bezowocnych prób, więc się diagnozuje i edukuję Waszymi poradamiReni, kkisia, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Aasiula wrote:A tak w ogole to sram żarem dzisiaj ,boje sie tych wynikow ...
Mam jakies złe przeczucie .
Qurwa starzeje sie ;/Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, paszczakin, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
I w kwestii 'wiedzenia'..
Jakiś patent na posmarowanie dziecku dziąseł żelem na zeby? Musze posmarować moja jeczułe, ale on to zlizuje w momencie. Smoczek może wepchnac od razu?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:A ziew dobry!
Duska, wzielo mnie na wspominki, bo wczoraj kilka stron z koncowki ciazy przeczytalam.
A taka HappyJo na przyklad? Pamietacie?
Ja pamiętam! Miała mieć ivf. Mówiła na sojego syna Bąk.kkisia, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Musze avatar zmienic bo mi sie myli Mimbla ze mnom
Dzięki dobra kobieto! Miałam Ci to dzisiaj napisać. Nie dosc że avatary podobne to i niki ze zlepkiem "mb". Mylą się bardzo.Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, BISCA, efcia, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:mogę zostać???? plizzzzzz
Aasiula, pierwiastka, moremi, kkisia, Magdala, ania.g, efcia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypierwiastka wrote:mogę zostać???? plizzzzzz
Możesz. Wypełnisz ankietę, zmienisz avatar, parę prań przeprasujesz z nami i będzie OK.pierwiastka, Aasiula, Sabina, kkisia, Magdala, ania.g, kapturnica, Bozia3, BISCA, efcia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDreamDream wrote:Dzwoniłam do labo pytać o wynik progesteronu : 25,72 (21dc.)
dobry? bo nie znam się.
Niestety na tą chwilę norm nie mam. Mój małż musi podjechać po wynik wtedy będzie jasne:-)
Czy branie przeze mnie dupka od 16dc wpłynęło na wynik?
aa, dzisiaj miałam sen: śniła mi się żywa, czerwona krew miesiączkowa - ciekawe... czytałam w senniku: gotowość na dziecko:-)
Czy Wy mi kurde możecie odpowiedzieć na pytanie:
co oznacza taki wynik progesteronu - dobry zły ??? może za mało łykam dupka?paszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DreamDream wrote:Czy Wy mi kurde możecie odpowiedzieć na pytanie:
co oznacza taki wynik progesteronu - dobry zły ??? może za mało łykam dupka?moremi, Aasiula, kkisia, Magdala, peppapig, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DreamDream wrote:Czy Wy mi kurde możecie odpowiedzieć na pytanie:
co oznacza taki wynik progesteronu - dobry zły ??? może za mało łykam dupka?Magdala, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
no jak paszcza zel na palec i po dziaslach jedzieszpaszczakin wrote:I w kwestii 'wiedzenia'..
Jakiś patent na posmarowanie dziecku dziąseł żelem na zeby? Musze posmarować moja jeczułe, ale on to zlizuje w momencie. Smoczek może wepchnac od razu?peppapig lubi tę wiadomość