35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ubawiona jestem po pachyanna maria wrote:Poszla sobie nie dala rady
,po takim jednym malym pscie kisski :-)mietkaa dupa 
Made my day. hehehee
Kkisia- ale żeś jej przywaliła.. Fstyć się hahahaa
Nie żebym tam złośliwa była (a może jestem... hmmm...)- dobrze by było żebyś sobie teraz Dream prolaktynę zbadała. Bo pewnie wynik nie będzie w normie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 12:02
nick nieaktualny, Aasiula, anna maria, paszczakin, Magdala, Reni, ania.g, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, BISCA, nick nieaktualny, gretka, efcia, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Znaczy nie przeszła finalnego testu. Zatem- niech oddala się w nieokreślonym kierunkuanna maria wrote:Poszla sobie nie dala rady
,po takim jednym malym pscie kisski :-)mietkaa dupa 
tak żeby Bozia nie musiała edytować..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 12:03
nick nieaktualny, Aasiula, anna maria, Magdala, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ubawiona jestem po pachy
Made my day. hehehee
Przeciez delikatna bylam
anna maria, paszczakin, Magdala, ComeToMeBaby, Aasiula, Reni, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, efcia, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
HiHIHIHIHIHIHComeToMeBaby wrote:Ubawiona jestem po pachy
Made my day. hehehee
Nie żebym tam złośliwa była (a może jestem... hmmm...)- dobrze by było żebyś sobie teraz Dream prolaktynę zbadała. Bo pewnie wynik nie będzie w normie
kapturnica lubi tę wiadomość
-
ja pierdziele co tu się dzieje??? na chwilę człowiek się odwrócił, chciał się poiskać pod ogonem i już kłótnie
Drimka a idź w cholerę jak masz się tak obrażać o byle gówno
nikt nic złego jeszcze nie powiedział
jak to w życiu PMSy, doły, doliny, ciężkie dni, wkurw na faceta, wkurw na to, że ktoś kaszle na Ciebie w windzie
nie takie akcje i "mordobicia" tu odchodziły
grunt to zachować dystans - to jest forum
ze 20 bab tu grasuje część ma okres, a część dopiero dostanie
luzik
p.s. i nie przedszkole tylko kurwidołek starych bab (tak chyba nas małolaty nazwały
)
sama zachowałaś się jak dzieciak fochując - ok możesz tu nie pisać, ale usuwać konto? żal..
anna maria, nick nieaktualny, Magdala, Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, efcia, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
No to w co sie dzisiaj bawimy ?
Macie zabawki ?
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 października 2015, 00:35
anna maria, nick nieaktualny, Magdala, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, efcia, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 12:07
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, paszczakin, Mega, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEj no sory
Ale nic tylko
Dzis 20 dc
Dzis 21 dc czy jesten w ciazy
Nic chyba zlego jej nie powiedzialam
Ps, @ mam i ogolnego wkurwa
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 października 2015, 00:35
kapturnica, moremi, BISCA, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, efcia, malgos741, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:początki łatwe nie są, damy radę

żyjesz? nie uciekłaś?
koleżanka nie dała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 12:12
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No to w co sie dzisiaj bawimy ?
Macie zabawki ?
no ja pierdloleeee :0
Nie wiem jak reszta, ale ja sobie wpycham rozne rzeczy do wadzajny. A to termometr, a to czopki progesteronowe. Czasami nawet uzywam zabawek pozyczonych i tez tam wpycham ale TO glownie w plodne dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 12:13
Aasiula, ania.g, Reni, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, BISCA, nick nieaktualny, Mega, efcia, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
hehehe nie nie, to nie tak jak myślisz...Magdala wrote:U Ciebie to zaden objaw poniewaz Ty zawsze rozpalona.

wczoraj rzeczywiście byłam bardzo rozgrzana. całościowo. no w sensie... aaaa nieważne... poczekam te pięć dni.
a może ty byłaś rozgrzana pięć dni temu? hmm?
-
haahhaahahahhaah hahahahahahahahahahahah
Reni, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
to jest nic. wytrzymałaś test ciążowy w 7 i 8 dpokkisia wrote:Ej no sory
Ale nic tylko
Dzis 20 dc
Dzis 21 dc czy jesten w ciazy
Nic chyba zlego jej nie powiedzialam
Ps, @ mam i ogolnego wkurwa
nick nieaktualny, kapturnica, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
hmmm... a pożyczasz zawsze z jednej wypożyczalni, czy... a nie, nieważne...Magdala wrote:Nie wiem jak reszta, ale ja sobie wpycham rozne rzeczy do wadzajny. A to termometr, a to czopki progesteronowe. Czasami nawet uzywam zabawek pozyczonych i tez tam wpycham ale TO glownie w plodne dni.
Magdala, Reni, Aasiula, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość