35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Poszla sobie nie dala rady
,po takim jednym malym pscie kisski :-)mietkaa dupa
Made my day. hehehee
Kkisia- ale żeś jej przywaliła.. Fstyć się hahahaa
Nie żebym tam złośliwa była (a może jestem... hmmm...)- dobrze by było żebyś sobie teraz Dream prolaktynę zbadała. Bo pewnie wynik nie będzie w normieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 12:02
kkisia, Aasiula, anna maria, paszczakin, Magdala, Reni, ania.g, Sabina, kapturnica, moremi, BISCA, krycha.stara, gretka, efcia, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Poszla sobie nie dala rady
,po takim jednym malym pscie kisski :-)mietkaa dupa
tak żeby Bozia nie musiała edytować..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 12:03
kkisia, Aasiula, anna maria, Magdala, kapturnica, moremi, krycha.stara, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ubawiona jestem po pachy
Made my day. hehehee
Przeciez delikatna bylam
anna maria, paszczakin, Magdala, ComeToMeBaby, Aasiula, Reni, Sabina, moremi, krycha.stara, efcia, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
HiHIHIHIHIHIHComeToMeBaby wrote:Ubawiona jestem po pachy
Made my day. hehehee
Nie żebym tam złośliwa była (a może jestem... hmmm...)- dobrze by było żebyś sobie teraz Dream prolaktynę zbadała. Bo pewnie wynik nie będzie w normiekapturnica lubi tę wiadomość
-
ja pierdziele co tu się dzieje??? na chwilę człowiek się odwrócił, chciał się poiskać pod ogonem i już kłótnie
Drimka a idź w cholerę jak masz się tak obrażać o byle gówno
nikt nic złego jeszcze nie powiedział
jak to w życiu PMSy, doły, doliny, ciężkie dni, wkurw na faceta, wkurw na to, że ktoś kaszle na Ciebie w windzie
nie takie akcje i "mordobicia" tu odchodziły
grunt to zachować dystans - to jest forum
ze 20 bab tu grasuje część ma okres, a część dopiero dostanie
luzik
p.s. i nie przedszkole tylko kurwidołek starych bab (tak chyba nas małolaty nazwały)
sama zachowałaś się jak dzieciak fochując - ok możesz tu nie pisać, ale usuwać konto? żal..anna maria, kkisia, Magdala, Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, Sabina, kapturnica, moremi, macduska, krycha.stara, Mega, iwcia77, efcia, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
No to w co sie dzisiaj bawimy ?
Macie zabawki ?
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 października 2015, 00:35
anna maria, kkisia, Magdala, kapturnica, moremi, krycha.stara, macduska, Mega, iwcia77, efcia, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEj no sory
Ale nic tylko
Dzis 20 dc
Dzis 21 dc czy jesten w ciazy
Nic chyba zlego jej nie powiedzialam
Ps, @ mam i ogolnego wkurwa
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 października 2015, 00:35
kapturnica, moremi, BISCA, krycha.stara, Mega, iwcia77, efcia, malgos741, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:początki łatwe nie są, damy radę
żyjesz? nie uciekłaś?
koleżanka nie dała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 12:12
kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No to w co sie dzisiaj bawimy ?
Macie zabawki ?
no ja pierdloleeee :0
Nie wiem jak reszta, ale ja sobie wpycham rozne rzeczy do wadzajny. A to termometr, a to czopki progesteronowe. Czasami nawet uzywam zabawek pozyczonych i tez tam wpycham ale TO glownie w plodne dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 12:13
Aasiula, ania.g, Reni, kkisia, kapturnica, Heretyczka, Sabina, paszczakin, BISCA, macduska, Mega, efcia, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:U Ciebie to zaden objaw poniewaz Ty zawsze rozpalona.
wczoraj rzeczywiście byłam bardzo rozgrzana. całościowo. no w sensie... aaaa nieważne... poczekam te pięć dni.
a może ty byłaś rozgrzana pięć dni temu? hmm?
-
haahhaahahahhaah hahahahahahahahahahahah
Reni, kapturnica, Sabina, Mega, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Ej no sory
Ale nic tylko
Dzis 20 dc
Dzis 21 dc czy jesten w ciazy
Nic chyba zlego jej nie powiedzialam
Ps, @ mam i ogolnego wkurwakkisia, kapturnica, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Nie wiem jak reszta, ale ja sobie wpycham rozne rzeczy do wadzajny. A to termometr, a to czopki progesteronowe. Czasami nawet uzywam zabawek pozyczonych i tez tam wpycham ale TO glownie w plodne dni.
Magdala, Reni, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość