35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:jak patrze na te Wasze foty dzieciów to też takie słodkie chcę!
A to Ty naprawde pierworodka? Nie masz dzieci? Nic nie mowisz.
I co jest nie tak, ze nie wychodzi? Wiesz juz?
Jak za intymnie pytam to ok.malgos741 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyReni wrote:peppa fajny mały lalek
śpi teraz muszę iść robić obiad jaki. Strasznie mi się nie chcę...
Czytając początki wątku muszę wspomnieć, że czasami fasolkowałyście, jednak nie za długoteż mnie to denerwuje. Po co tak dziamdziać ciągle,choć po urodzeniu jak widzisz takiego ludzika trudno się opanować. Dziumdzie same się na język pchajom.
Aaa jak tam nowa laseczka? Jest jeszcze?
Że ja taka płochliwa a tu zostałam?
Magdala, Aasiula, Reni, kkisia, dorbie, kapturnica, moremi, Sabina, macduska, Mega, iwcia77, efcia, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Jak za intymnie pytam to ok.
weź...tu się trzeba jeszcze zapytać czy smakowała swój śluz
za intymne hahahaaaa
idę stąd bo jeszcze coś ktoś napisze i nie będę się mogła już całkiem skupić na pracy. żegnam.
Magdala, Reni, pierwiastka, kkisia, moremi, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:A to Ty naprawde pierworodka? Nie masz dzieci? Nic nie mowisz.
Jak za intymnie pytam to ok.
tu nie ma intymnych pytańMagdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:A to Ty naprawde pierworodka? Nie masz dzieci? Nic nie mowisz.
Jak za intymnie pytam to ok.
dzieciów nie mam, odpowiedniego chłopa upolowałam niedawno to się zaczeliśmy starać, zawsze wszystko niby było ok więc myślałam że ciąża będzie jak intensywniej na mnie popatrzy
i tak oto rok później zaczęłam się diagnozować i pierwsze badania robić, temperatury mierzyć i bardziej doświadczone o radę pytać
w piątek odbieram następne wyniki, wiem tylko że TSH mam w normie i cukrzycy nie mam, hormony zrobię w następnym cykluMega, iwcia77, efcia, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Reni, znajoma zaszła miała tsh 3.2 i urodziła zdrowe dziecko, decyzja o zbijaniu zależy od pozostałych wyników ponoć, u mnie to może być BMI bo do chucher nie należę więc się badam a równolegle dieta i ćwiczenia ale niezbyt drastycznie bo to ponoć też nie jest ok przy staraniach
aha, mąż jeszcze nie badanyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 13:05
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:Reni, znajoma zaszła miała tsh 3.2 i urodziła zdrowe dziecko, decyzja o zbijaniu zależy od pozostałych wyników ponoć, u mnie to może być BMI bo do chucher nie należę więc się badam a równolegle dieta i ćwiczenia ale niezbyt drastycznie bo to ponoć też nie jest ok przy staraniach
aha, mąż jeszcze nie badany
no ale tak zalecają
moje pozostałe wyniki sa dobre, męża też i w klinice zbicie tsh mimo wszystko zalecili
a mąż ma dzieci? może to u niego jest problem
kiedy będzie badany? -
pierwiastka wrote:Reni, znajoma zaszła miała tsh 3.2 i urodziła zdrowe dziecko,
może i tak
Caffe ma dziecko z cyklu bezowulacyjnego, więc wiesz..wyjątki się zdarzają
ania.g, dorbie, kkisia, megan8, Sabina, macduska, peppapig, Mega, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
a propos kliniki- mam termin 3.11.
proszę mnie wciągnąć do planu zajęćdziękuję.
kapturnica, Reni, kkisia, Magdala, moremi, BISCA, Sabina, macduska, beates, peppapig, Mega, efcia, gosia7122, malgos741, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypierwiastka wrote:dzieciów nie mam, odpowiedniego chłopa upolowałam niedawno to się zaczeliśmy starać, zawsze wszystko niby było ok więc myślałam że ciąża będzie jak intensywniej na mnie popatrzy
i tak oto rok później zaczęłam się diagnozować i pierwsze badania robić, temperatury mierzyć i bardziej doświadczone o radę pytać
w piątek odbieram następne wyniki, wiem tylko że TSH mam w normie i cukrzycy nie mam, hormony zrobię w następnym cyklu