35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wierzę ,że masz starcha ale czasem lepiej się z czymś zmierzyć face to face niż wierzyć w mrzonki.Ja tam mysle ,że źle nie jest i tego sie trzymam
Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
A wiecie jaki miala sen
Polazłam do nie oczywiscie w wyznaczonym terminie a ona mi na fotelu mowi ze ciONza jest, ja mowie jak to ?? @ jest TO JAK ciONza? ona ze tak czasem jest a pozniej
pinda jedna krzyczy ZARTOWAŁAAAAMMMM
no pojewało juz mnie .... takie koszmary .
za duzo mysle i pozniej takie sny ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:17
paszczakin, Sabina, iwcia77, efcia, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wierzę ,że masz starcha ale czasem lepiej się z czymś zmierzyć face to face niż wierzyć w mrzonki.Ja tam mysle ,że źle nie jest i tego sie trzymam
Ale w moim wieku to kazdy miesiac na wage złota ,taka prawda.
Zaczynam powaznie myslec o invitro.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A wiecie jaki miala sen
Polazłam do nie oczywiscie w wyznaczonym terminie a ona mi na fotelu mowi ze ciONza jest, ja mowie jak to ?? @ jest TO JAK ciONza? ona ze tak czasem jest a pozniej
pinda jedna krzyczy ZARTOWAŁAAAAMMMM
no pojewało juz mnie .... takie koszmary .
za duzo mysle i pozniej takie sny ...
Aasiula, paszczakin, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Juz niedlugo sie dowiem ,ostatnie takie badania robilam w marcu.
Ale w moim wieku to kazdy miesiac na wage złota ,taka prawda.
Zaczynam powaznie myslec o invitro.Aasiula, kapturnica, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Asiek sny sa odzwierciedleniem naszych pragnien , obaw i i strachów więc nie dziwne ,że w snach sie nam tak czasem pierdzieli .Zwł jeśli o coś sie staramy .W ciąży miałam często horrory w typie ,że poroniłam , mały był chory czy inne wariactwo.Teraz praktycznie nic mi się nie sni.A przy staraniach wiecznie śniły mi sie pozytywne tetsy ciążowe ,że robie..
No i mamy zryte beretyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:25
Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:zadałam to pytanie w imieniu swoim i wszystkich innych z młodszymi
tylko rok, ale słucha się starszych... buahahaha
u Was też faceci młodsi???ania.g, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
o Poznan
ja tez Cale zycie Pn ,Lazarz i Winogrady
Od 4,5 DE
pierwiastka wrote:Poznań/
widzę, że jesteście zgraną grupą i się nie rozczulacie
nigdy nie myślałam, że będę prowadzić starania z termometrem w ręku ale jak życie daje ci termometr to masz o jedną zabawkę więcejmegan8, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:Poznań
widzę, że jesteście zgraną grupą i się nie rozczulacie
nigdy nie myślałam, że będę prowadzić starania z termometrem w ręku ale jak życie daje ci termometr to masz o jedną zabawkę więcej
no.. budzisz nadzieje..
dream mnie zalamala- dorosla baba, z doswiadczeniem, wydaje sie, zyciowym, a taka gimbaza.. bym sie niespodziewala
ale ladnie wybrnelam z niepewnosci rozdzielenia tego "bym", nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 14:59
moremi, Bozia3, Aasiula, kkisia, Reni, ComeToMeBaby, kapturnica, Magdala, macduska, Sabina, Mega, iwcia77, efcia, gosia7122, malgos741, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość
-
nie boj. Dzis jest fantastyczny dzien, wszystkie wiadomsci beda dobre!Aasiula, ComeToMeBaby, peppapig, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Zostawić Was na chwilę, to jakieś afery
Cudnie
Lofciam Was ♥kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, Magdala, macduska, Sabina, Natka_79, Mega, iwcia77, efcia, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pepcia, Kapta- chlopaki super. Do zakochania. I do zatulenia!
Moj juz taki wielki, chyba czas na nastepnegoReni teksty o przerazajacych sprawach okolopenisowych mnie nie przekonaly i chyba dalej chce chlopaka. Wycieranie kup rozlewajacych sie w kazda falde mini piczkinsa jest na bank bardziej absorbujace..
moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, peppapig, iwcia77, efcia, Simba lubią tę wiadomość