35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:no.. budzisz nadzieje..
dream mnie zalamala- dorosla baba, z doswiadczeniem wydaje sie zyciowym, a taka gimbaza.. bym sie niepodziewala
ale ladnie wybrnelam z niepewnosci rozdzielenia tego "bym", nie?paszczakin, moremi, ComeToMeBaby, macduska, Sabina, iwcia77, efcia, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
U mnie armagedon w domu, bo rodzina przyjezdza jutro.. A slonce tak napieprza, ze nie ma opcji- musze 2 okna umyc! masakra!
Bozia3, Aasiula, moremi, peppapig, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:z tego wszystkiego i z tych emocji, że wybrnęłaś z "byś" to się pogubiłaś w "niespodziewała"
jeeeeżu, jedną litere chcialam zaoszczedzic.Bozia3, kapturnica, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Rolet nie masz ?
Mam, ale moja rodzina zawsze lazi i wszytko odslania.. Juz ja ich znam.
No nic, akurat okna umyc to nie bol taki dla mnie, 5 minut i juz..
A energia jest!moremi, Aasiula, kkisia, kapturnica, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Mam, ale moja rodzina zawsze lazi i wszytko odslania.. Juz ja ich znam.
A energia jest!Aasiula, megan8, kkisia, Bozia3, kapturnica, BISCA, Magdala, macduska, Sabina, beates, iwcia77, efcia, paszczakin, gosia7122, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:Mam, ale moja rodzina zawsze lazi i wszytko odslania.. Juz ja ich znam.
A energia jest!paszczakin, kkisia, kapturnica, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:Guuuupia! Jak zobaczą, że masz wszędzie czysto, grzeczne dziecko itp., to będą chcieli, żebyś skakala nad nimi. Trzeba się trochę pouzalać nad sobą, brud pokazać, zmęczenie, a nie energię i dobry humor. Złą reklamę robisz młodym matkom.
hmm..
hmmm...
topsz.. przemysle tokkisia, kapturnica, moremi, macduska, Sabina, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:tylko rok, ale słucha się starszych... buahahaha
u Was też faceci młodsi???ComeToMeBaby, pierwiastka, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
w temacie błędów
cyt. "W bardzo złym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, błędy ortograficzne i gramatyczne, a szczególnie robienie tego na forum publicznym."
https://inf.ug.edu.pl/netykieta
tak że ten no.. możecie sobie darowaćbędę błądzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 15:51
BISCA, peppapig, iwcia77, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:w temacie błędów
cyt. "W bardzo złym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, błędy ortograficzne i gramatyczne, a szczególnie robienie tego na forum publicznym."
tak że ten no.. możecie sobie darowaćbędę błądzić
dyskutantki co najwyżej.
I... taki tu mamy klimatja się tylko dołączyłam do panującego trendu
heheheheWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 15:34
Reni, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobry
(lepiej pozno niz wcale
Aasiula, kciukam z acalych sil
Peppa, Kajtek, male cudo
Simba, o tym awatarze chcialam Ci powiedziec juz wczoraj
A gdzie Krycha i Glutek ?
Aasiula, kapturnica, Magdala, macduska, kkisia, peppapig, iwcia77, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość