35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:A tak w ogole w nawiazaniu do fochow dnia dzisiejszego to tak se wydumalam, ze trza ankiete zmienic:
1. Jak czesto prasujesz?
2. Czy przeklinasz?
3. Czy nosisz burke?
4. Ilu masz/mialas mezow?
Bo wychodzi na to, ze tylko gleboko prasujace i skopane zyciem baby tutaj rade dajakrycha.stara, SolarPolar, moremi, kkisia, Aasiula, kapturnica, efcia, megan8, paszczakin lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
krycha.stara wrote:Nie no, bez przesady, ja pokojowa istota jestem. Kanapowa nawet rzeklabym. Nie lubie wysilku, a morderstwo to jednak kupa zachodu: zlap, unieruchom, zabij, zakop... eeeee... dam im zyc
dobra z ciebie istotakrycha.stara lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:O, jeszcze jestes! Nie martw sie, ankieta jest luzna propozycja, nie przeszla akceptacji komisji. Na razie nie sraj zarem
Witam w naszej bandzie!
krycha.stara, Aasiula, kapturnica, peppapig, efcia, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
a wiec tak
FT3 4,9 pmol/l. 3,13-6,76
FT4 16,6 pmol/l 12,0-22,0
TSH 2,07 mlU/I 0,27-4,20
ANTY -TPO IU/ml 64 <34 ZA DUZO
LH 7,65 mlU/ml 2,4-12,6
FSH 7,8 mIU/ml 3,5-12,5
ESTRADIOL 211,1 pmol/I. 98-571
PROLAKTYNA 283,3 uIU/mI. 102-496
TESTOSTERON 1,05 nmol/I. 0,29-1,42
DHEA-S 220 ug/dI. 65-407
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 17:16
-
SolarPolar wrote:I w jakich tych?
iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:No dobra, nastawilam gar zupy. Oklaski poprosze. Albo owacje na stojaco.
Nie wiem, ale gar (z)upy i na stojaco seksem mi jakos zalecialo...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
meldunkuje sie
cos sie ciekawego dzialo? mam nadrabiac foruma czy moge usiasc w lawce i kontynuowac lekcje ?
jest szal sezonowy na dynie, risotto, zupy typu przecier ..itd- nie lubie, ale dziecku bede dawac, zanim czlowiek ja obierze, pokroi to pol dnia mija
ogolnie skonczyly sie zapasy w zamrazarce dla Ivo i trzeba nowych nagotowac i pomrozic
wczoraj bankiet na luziku, brazylijki robily szol i tanczyly sambe ( w piorach)..normalnie karnawal w Rio...publika -srednia wieku 65 lat
byla beka , bo dziadki sztuczne szczeki zbierali z podlogi, korale ze sliny na obrusach i ogolnie wytrzeszcz oczu
Heretyczka, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, ania.g, anna maria, kapturnica, efcia, Sabina, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:
ComeToMeBaby, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
pierwiastka wrote:Cześć, jestem jedną ręką na kompie drugą w garach, chłopu obiada trzeba zrobić
iwcia77, Aasiula, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny