35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
To znowu ja, z doskoku.
Trzymajcie kciukasy! Najprawdopodobniej w poniedziałek będziemy mieli IUI. Biorę już menopur75, co niestety wiążę się u mnie z huśtawką nastrojów, łącznie z tym, że już dwukrotnie chciałam się wycofać z podjętej decyzji i odpuścić. Hormony mnie masakrują, rozwalają mnie totalnie! Z mężem już były dwie ogromne awantury, ostatnia stanęła na rozwodzie! Nie wyobrażam sobie kolejnej IUI... chodź zdaję sobie sprawę, że pierwsza daje bardzo małe szanseSolarPolar, macduska, moremi, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, beates, anna maria, kapturnica, Magdala, efcia, gosia7122, Sabina, Magda*, Mega, malgos741, Mimbla, megan8 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:My juz po - szarpniecie za 200 pln:-)
nie mogłaś go sama wyszarpać?już się przecież znieczuliłaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 18:44
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:O szit...gupi sen, oby kiedyś ci tak ginka powiedziała ale bez tego "żartuje"
Mnie sie śniło ze urodziłam a ze bez soczewek i okularów to widze to dziecko jak przez mgle a polozna : śliczna dziewczynka !! A ja szok... Ze jak to i sie obudziłam
A ja "spokojnie, mamy już imię dla dziewczynki"kkisia, SolarPolar, iwcia77, Magdala, efcia, Sabina, malgos741, BISCA, Natka_79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Luna76 wrote:Jejku, jakie fajne brzuszki widzę na waszych fotkach...Natka 79 dawaj tez swojego brzucholka...
kkisia, Luna76, iwcia77, Magdala, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzieki dziewczyny za kciuki
Wyniki bardzo dobre ,ginka zadowolona a ja jeszcze bardziej
Ostatnia stymulacja ,podobno do trzech razy sztuka,jak nie wyjdzie to za miesiac HSG u niej ,podobno bezbolesne bo bez kontrastu a z sola fizjologiczna i z USG wiec starania po HSG bardzo wskazane.Podobno po tym sie pieknie w ciaze zachodzi
Tak wiec , jest plan
Walcze dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 19:18
ComeToMeBaby, iwcia77, macduska, beates, kkisia, Bozia3, pierwiastka, Sabina, SolarPolar, Luna76, moremi, dorbie, ania.g, anna maria, kapturnica, Magdala, efcia, gosia7122, Mega, malgos741, Mimbla, Heretyczka, Simba, BISCA, Natka_79, paszczakin, mama78 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzieki dziewczyny za kciuki
Ostatnia stymulacja ,podobno do trzech razy sztuka,jak nie wyjdzie to za miesiac HSG u niej ,podobno bezbolesne bo bez kontrastu i z USG wiec starania po HSG bardzo wskazane.Podobno po tym sie pieknie w ciaze zachodzi
Ta wiec jest plan
Walcze dalej
cieszę się, zachodź szybko!Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja też wróciłam od ginki - owulka była około 2 dni temu - co by się zgadzało z wykresem. Dojrzało i pękło jedno jajko w prawym jajniku, a to drugie z lewego zostało niewyrośnięte i się wchłonie...mam czekać spokojnie 2 tygodnie i dopiero po ew. teście plusowym - mam zacząć brać dupka.
Dopytałam po raz setny o dupka- kiedy ona zaleca. A więc oni zalecają dupka po owulce tylko w przypadku bardzo niskiego progesteronu i po inseminacji i przy in vitro. W pozostałych przypadkach, nawet profilaktycznie już nie dają...
O wit. D też pytałam. Ona ma pogląd na to, jak na suplementację facetów. Można zażywać - nie zaszkodzi, jednak nie ma żadnych rzetelnych naukowych badań.
Pytałam, dlaczego się tak dzieje, że jednak częściej kobiety z innych państw mają udane in vitro, niż u nas w Pl. No to ona uważa, że to raczej kwestia kliniki niż państwa. Ona - gdyby miała taki przymus - robiłaby w Novum w Warszawie i w Bocianie - w Poznaniu chyba....
No i tyle na dziś...macduska, pierwiastka, iwcia77, Luna76, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, peppapig, dorbie, kkisia, anna maria, kapturnica, Magdala, efcia, Mega, malgos741, Mimbla, Heretyczka, Simba, BISCA, SolarPolar, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
Ja jutro mam kolejny monitoring ovu. Pobolewa mnie lewy jajnik, czyli zgadza się z tym co powiedziała ginka - ovulacja będzie z lewego... Jutro też określą termin IUI. Cholerka, czuję, że więcej będzie zadymy niż to wszystko warte.
Bozia3, Aasiula, iwcia77, moremi, kkisia, anna maria, peppapig, efcia, macduska, Magda*, gosia7122, Sabina, Mega, malgos741, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Dzieki dziewczyny za kciuki
Ostatnia stymulacja ,podobno do trzech razy sztuka,jak nie wyjdzie to za miesiac HSG u niej ,podobno bezbolesne bo bez kontrastu a z sola fizjologiczna i z USG wiec starania po HSG bardzo wskazane.Podobno po tym sie pieknie w ciaze zachodzi
Tak wiec , jest plan
Walcze dalejAasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiula super
Bozia to kciuki
Luna powodzenia!
Pierwiosnek fajnie,że nie wymiekasz
Dziewczyny zamiast obiadu upieklyśmy..karpatke w sumie to córka uciekła,ale czy ja karmiąc mogę trochę? Pliss...http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b38772eb2df.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 20:11
dorbie, moremi, Aasiula, kkisia, efcia, kapturnica, Magdala, Sabina, Mega, megan8, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny