35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nadrabiam i nadrabiam jestem dopiero na godz 12
no to sie przywitam, bo jak skończe to pewnie wszystkie pójda spać
dzień dobry wieczornie
troche sie działojakieś mietkie tyłki tu trafiaja, mam nadzieje ze pierwiosnka ma twardy i sie nie podda, bo przecież nie ma lepszego foruma
ja jutro śmigam na impreze firmowa, wiec próbuje sie pakować i jakoś mi nie idzie, wymyślili zwiedzanie jakiś grot, park linowy, dyskoteke i co tu spakowac? - szpilki na disco musowo, ale tez jakies trapery na łażenie i juz mi pół walizki zajęlo
Kometa własnie sie zastanawiałam czy se tego wiedźmowego kartona nie zostawić, ale jak kojarzy sie z burka to chyba jednak zmienie
ania.g, kkisia, pierwiastka, iwcia77, kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, Sabina, Mega, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
no poczytalam z wypiekami na polikach
no hasta la vista bejbe i znikna sen...hm tak sie konczy jak brutalna rzeczywistosc spotyka marzenia...
Asiula - ty wiesz
Kapta, Peppa- nie mam slow aby opisac jak mi sie serce roztopilo na widok wszych synkow
Bozia- jadymy z tym koksem - jakas narzyczona dla ivo musze miec, krakow lubie, mozesz byc tescowa dla mojego ivo
anna maria, peppapig, kapturnica, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, Aasiula, Sabina, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:nadrabiam i nadrabiam jestem dopiero na godz 12
no to sie przywitam, bo jak skończe to pewnie wszystkie pójda spać
dzień dobry wieczornie
troche sie działojakieś mietkie tyłki tu trafiaja, mam nadzieje ze pierwiosnka ma twardy i sie nie podda, bo przecież nie ma lepszego foruma
ja jutro śmigam na impreze firmowa, wiec próbuje sie pakować i jakoś mi nie idzie, wymyślili zwiedzanie jakiś grot, park linowy, dyskoteke i co tu spakowac? - szpilki na disco musowo, ale tez jakies trapery na łażenie i juz mi pół walizki zajęlo
Kometa własnie sie zastanawiałam czy se tego wiedźmowego kartona nie zostawić, ale jak kojarzy sie z burka to chyba jednak zmienieefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Dzieki dziewczyny za kciuki
Wyniki bardzo dobre ,ginka zadowolona a ja jeszcze bardziej
Ostatnia stymulacja ,podobno do trzech razy sztuka,jak nie wyjdzie to za miesiac HSG u niej ,podobno bezbolesne bo bez kontrastu a z sola fizjologiczna i z USG wiec starania po HSG bardzo wskazane.Podobno po tym sie pieknie w ciaze zachodzi
Tak wiec , jest plan
Walcze dalej
brawo ty
trzymam kciuki