35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:ale moze uda sie w pon rano wydoic byka do sloika
hehehe swoją drogą: co za określenie
szkoda, że mieliście taką przerwę. Misiek- ty nie czytałaś tych kawałów? Seks uprawiać trzeba! a nie tylko badania i badania...
SolarPolar, iwcia77, kapturnica, moremi, kkisia, Sabina, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:a wiec tak
FT3 4,9 pmol/l. 3,13-6,76
FT4 16,6 pmol/l 12,0-22,0
TSH 2,07 mlU/I 0,27-4,20
ANTY -TPO IU/ml 64 <34 ZA DUZO
LH 7,65 mlU/ml 2,4-12,6
FSH 7,8 mIU/ml 3,5-12,5
ESTRADIOL 211,1 pmol/I. 98-571
PROLAKTYNA 283,3 uIU/mI. 102-496
TESTOSTERON 1,05 nmol/I. 0,29-1,42
DHEA-S 220 ug/dI. 65-407
-
Aasiula wrote:A teraz ??
Czekam z Tobą w tej poczekalni. Czymać cię za rękę?Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Czytala i sie zgadzam ale jak mam nerwa to nie umiem sie oddac. A nerw byl na okolicznosc sloika. Poza tym zeby tak jak Ty o musialabym zamienic na nowszy model, po 20 latach sie nie da...tak czesto .
faktycznie, pisałaś że on niechętny.
ale widzisz- wywalczyłaś. idzie. no to piękniebyleby teraz nie stwierdził, ze skoro się oddałaś to już nie musi
może jakoś... alternatywnie?
żeby nadal tęsknił?
hahahaha
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:na obiad gyros z potato wedges plus sos jogurtowo-czosnkowy
dzie wszyskie?czekam na korytarzu. nie chciała, żebym wchodziła. musiałam to uszanować
Heretyczka, kapturnica, SolarPolar, macduska, kkisia, Aasiula, anna maria, efcia, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:jest jakiś seks?
Hm. Trudno wyczuc. Panna biega po schodach az halka jej furkocze i krzyczy ze nie chce o tym rozmawiac a za nia dzentelmen w surducie alez ja ci wszystko wytlumacze....
Tylko ze ja zaraz musze wyjsc po malego.Heretyczka, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, iwcia77, anna maria, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kapturnica wrote:Natka dzieki jeszcze raz za fatyge i wysłanie ksera książki młodemu. Niech Ci Bozia w lekkim porodzie wynagrodzi .Muahh
takie wynagrodzenie biorę w ciemno
na razie porodu sie nie boje, gorzej jeśli chodzi o KP...
Peppa, Kajtek świetny
Ide doczytać dalej
dorbie, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Hm. Trudno wyczuc. Panna biega po schodach az halka jej furkocze i krzyczy ze nie chce o tym rozmawiac a za nia dzentelmen w surducie alez ja ci wszystko wytlumacze....
Tylko ze ja zaraz musze wyjsc po malego.Natka_79, iwcia77, Magdala, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja też w poczekalni ale z córką do lekarza medycyny pracy. Potrzebne na zaświadczenie do technikum. Pod drzwiami tłum ludzi. Na ścianie wisi wielki plakat o menopauzie (lekarz jest też ginekologiem) właśnie z córką zastanawialiśmy się czy krowy przechodzą meno więc było wesoło. Ogólnie to już się ludzie kłócą kto był pierwszy.
Asiula, mentalnie jestem z TobąAasiula, kkisia, iwcia77, dorbie, anna maria, Sabina, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aasiula wrote:A wiecie jaki miala sen
Polazłam do nie oczywiscie w wyznaczonym terminie a ona mi na fotelu mowi ze ciONza jest, ja mowie jak to ?? @ jest TO JAK ciONza? ona ze tak czasem jest a pozniej
pinda jedna krzyczy ZARTOWAŁAAAAMMMM
no pojewało juz mnie .... takie koszmary .
za duzo mysle i pozniej takie sny ...
Mnie sie śniło ze urodziłam a ze bez soczewek i okularów to widze to dziecko jak przez mgle a polozna : śliczna dziewczynka !! A ja szok... Ze jak to i sie obudziłamAasiula, moremi, kkisia, iwcia77, dorbie, kapturnica, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość