35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:ale to nie dyskutanci przecież
dyskutantki co najwyżej.
I... taki tu mamy klimatja się tylko dołączyłam do panującego trendu
hehehehe
jeśli w grupie jest chociaż jeden pan ,to tych ludzi nazywamy dyskutantami
a my mamy Ks. Adnrzeja i nie wiadomo kto siedzi pod niektórymi nickami. Był już i ojciec rodziny.kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:w temacie błędów
cyt. "W bardzo złym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, błędy ortograficzne i gramatyczne, a szczególnie robienie tego na forum publicznym."
tak że ten no.. możecie sobie darowaćbędę błądzić
moremi lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Bisca strasznie mi przykro
miejmy nadzieję, że wróci
może ktoś go przygarnął?
Dzieki za pocieszenie Reni, wiem, ze szczerze wspolczujesz, bo wiem jak kochasz zwierzaki. Moj kot to zwykly dachowiec, troche "przy kosci" ze zlamanym ogonem. Nie jest okazem pieknosci (za wyjatkiem w naszych oczach), wiec watpie, zeby ktos go przygarnal. Nosi obroze i ma tatuaz w uchu. Jakby go ktos "znalazl" to juz bysmy byli powiadomieni.
Powoli musze zaczac godzic sie z mysla, ze go juz nigdy nie zobacze. Taki lajf.
Szkodam mi chuopa, bo on tez byl w tym kocisku "zakochany" ...
Reni, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ft3 4,90
ft4 16,6
TSH 2.07
LH 7,65
FSH 7,8
ESTRADIOL 211
PROLAKTYNA 283,3
TESTOSTERON 1,O5
DHEA-S 220
jedynie anty -tpo 64
i jak ?
Aasiula, ze mnie zaden ekspert, ale bylam na lekcji u profesora Misia, ktory powiedzial, ze oblicza sie stosunek lh do fsh i jak jest 1-1 ti jest super. To u Ciebie chyba super
kapturnica, Aasiula, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jeśli w grupie jest chociaż jeden pan ,to tych ludzi nazywamy dyskutantami
a my mamy Ks. Adnrzeja i nie wiadomo kto siedzi pod niektórymi nickami. Był już i ojciec rodziny. -
Aasiula wrote:Ft3 4,90
ft4 16,6
TSH 2.07
LH 7,65
FSH 7,8
ESTRADIOL 211
PROLAKTYNA 283,3
TESTOSTERON 1,O5
DHEA-S 220
jedynie anty -tpo 64
i jak ?malgos741 lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A tak w ogole w nawiazaniu do fochow dnia dzisiejszego to tak se wydumalam, ze trza ankiete zmienic:
1. Jak czesto prasujesz?
2. Czy przeklinasz?
3. Czy nosisz burke?
4. Ilu masz/mialas mezow?
Bo wychodzi na to, ze tylko gleboko prasujace i skopane zyciem baby tutaj rade dajakrycha.stara lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Polecam dodać pytanie o patelnie..Skoro polyk może wrócic to i patelnia czemu nie ?
patelnia to chyba taka oczywista...krycha.stara, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bisca- a dawałaś ogłoszenie w necie? na fejsie na przykład w grupie z twojego regionu? u mnie w grupie co chwile widzę tego typu posty i fajnie jak się zwierzaki odnajdują. Ludzie chętnie to sobie przekazują i współdziałają.
krycha.stara, BISCA, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Pojechali w piz... i krzyz im na droge. Maz ledwo cieply, zniosl to wszystko w sumie gorzej ode mnie, tydzien odchorowywal. Takze ten, sielsko, rodzinnie, anielsko
daleko mam tam do ciebie, żeby cię w razie czego z pierdla wyciągać
no- ale nie tak daleko znowu, żeby się nie wybrać w razie potrzeby
hahahaa
krycha.stara lubi tę wiadomość