X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    a w moim mieście kręcili film "Juma"
    to ja też się przechwale że w moim kręcili "Jakuba kłamcę"

Magdala, efcia, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nie zmieniaj mi sie kojarzy z halloweenem , wiec na czasie :D

Mi tez.
    A propos przebieramy sie na ta okazje? XD

efcia, iwcia77, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    a w moim mieście kręcili film "Juma"
    a w moim Czterech Pancernych i psa.

efcia, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam do tematu kapieli Ivo:

Wacia:

Ivo sie boi...troche sie bawi ale jest sztywny, reka chlapie na prawo i lewo i to mu sie najlepiej podoba...po wyjeciu go z wody- ok dopoki go nie poloze na plasko zeby go wytrzec- zaczyna koncert, wiercenie, machanie rekami..no szla pal...

Paszcza:

na swieta chcialabym bardzo przyjechac , ale jezeli uda mi sie jakos teraz na czasie to niestety nie bede w gdansku w grudniu :(

• efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Mi tez.

ok, to ja juz nie musze sie przebierać ;D

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Mi tez.
    ja tam nie potrzebuje okazji , zeby sie przebierac ;D - babom przeca jestem ;D

pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    ok, to ja juz nie musze sie przebierać ;D
    no widzisz jaki masz ponadczasowy awatar :)

efcia lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    trafione w punkt hahaa2.gif
    ;D

• efcia Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doczytałam, wiec lece dalej sie pakować - nie bedzie mnie przez weekend, wiec życze miłego :-)

za wsszystkie trzymam kciuki - niech w końcu ruszy ta zielona fala

P.S i bedę prasować - duuuuuuuuuuuużo prasować ;D

iwcia77, ComeToMeBaby, pierwiastka, Aasiula, Bozia3, malgos741, Sabina, kkisia, anna maria, Mega, Magdala, moremi, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty Bozia! A teraz mnie olśniło.
    A przedwczoraj albo wczoraj byłaś rozpalona??
    I mam prośbę- jak będziesz pojutrze kichać to daj znać koniecznie!

:)

iwcia77, Bozia3, Heretyczka, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia7122- jak mama sie miewa?

gosia7122 lubi tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Gosia7122- jak mama sie miewa?

mama ma ciśnienie wysokie za sobą wizyty u neurologa i kardiologa ,ten pierwszy zlecił ponowny tomograf , ma mama jakieś powiększone naczynia mózgowe i mają badać te naczynia właśnie.Martwi mnie to ciśnienie bo miała 200/115 na wizycie po lekach.Dziś byłam też z córką u endo i też zlecenie na badania.Wszystko wali mi się na głowe te problemy mnie przytłaczają że czasem płaczę sobie w koncie.Jeszcze mąż bez pracy.
    a Twoja teściowa jak ? po badaniach ?

SolarPolar lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    mama ma ciśnienie wysokie za sobą wizyty u neurologa i kardiologa ,ten pierwszy zlecił ponowny tomograf , ma mama jakieś powiększone naczynia mózgowe i mają badać te naczynia właśnie.Martwi mnie to ciśnienie bo miała 200/115 na wizycie po lekach.Dziś byłam też z córką u endo i też zlecenie na badania.Wszystko wali mi się na głowe te problemy mnie przytłaczają że czasem płaczę sobie w koncie.Jeszcze mąż bez pracy.
    jeny Gosia- to rzeczywiscie masz niefajnie :( przykro mi :( ..ma tam cie kto przytulic do serca? czy ty musisz wszystkich tulic pomimo lez?

ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia trzymaj się, mam nadzieję,że się poukłada u Ciebie <3

iwcia77, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Zaczynam od przywitania, bo mnie jeszcze opierdzielicie i będę musiala usunąć konto.

Kajtek i Maks słoodziaki. Ja też chcę jeszcze jednego takiego, a najlepiej taką. A Wojtek już prawie roczek ma. A propos. Podpowiedzcie jakiś fajny pomysł na prezent dla niego.

Odwołałam wizytę u gina, bo po 10 dniach @ rozkręciła mi się na dobre.

Iwcia, Wojtek nie lubi się przewijać i ubierać, nie cierpi skarpetek, butów i czapek. Całe lato urzędował boso i w samym bodziaku albo krótkich spodenkach, więc wcale mu się nie dziwię. Za to kąpiele uwielbia. Wkładamy wannienkę do dużej wanny i pozwalamy mu się pobawić. Często efekt jest taki, że cała łazienk i ja jestem mokra a wanienka pusta. Lubi polewanie prysznicem i krzyk jest wtedy gdy go wyjmujemy.

Do czegoś jeszcze miałam sie odnieść, ale straość nie radość i pamięć krótka.

Mega, Sabina, Magdala, kkisia, ania.g, iwcia77, moremi, peppapig, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dzień dobry,

Zaczynam od przywitania, bo mnie jeszcze opierdzielicie i będę musiala usunąć konto.

Kajtek i Maks słoodziaki. Ja też chcę jeszcze jednego takiego, a najlepiej taką. A Wojtek już prawie roczek ma. A propos. Podpowiedzcie jakiś fajny pomysł na prezent dla niego.

Odwołałam wizytę u gina, bo po 10 dniach @ rozkręciła mi się na dobre.

Iwcia, Wojtek nie lubi się przewijać i ubierać, nie cierpi skarpetek, butów i czapek. Całe lato urzędował boso i w samym bodziaku albo krótkich spodenkach, więc wcale mu się nie dziwię. Za to kąpiele uwielbia. Wkładamy wannienkę do dużej wanny i pozwalamy mu się pobawić. Często efekt jest taki, że cała łazienk i ja jestem mokra a wanienka pusta. Lubi polewanie prysznicem i krzyk jest wtedy gdy go wyjmujemy.

jaka tam starość ??? ;)

cześć :)

Do czegoś jeszcze miałam sie odnieść, ale straość nie radość i pamięć krótka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ale czemu odwołałaś wizytę? Skoro chcesz się starać o drugie, to chyba warto by było sprawdzić podwozie?

Mega, macduska, moremi, BISCA, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula mordo moja <3 i luzujemy warkoczyki, luzujemy... ;)

Mega, malgos741, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorowa pora :)
    Podglad u gina zrobiony, dziś ostatnia dawka clo i za tydzień następny podglad - podejmie wtedy decyzje czy zastrzyk na pęknięcie bedzie potrzebny :)
    Aaaa i jeszcze rzucił mi tekst na podbudowanie, ze ma pacjentkę po 4 latach starań, po nieudanym in vitro - teraz zaszła naturalnie :)
    Zmykam do wanny, a potem do męża :)

Sabina, kkisia, macduska, malgos741, iwcia77, moremi, peppapig, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Nie masz fajnie. Bardzo Ci współczuje ciężkiej sytuacji. Mam nadzieję, że wszystko sie unormuje zanim oszalejesz <3
    A czemu idziesz z Marysią do endo?

iwcia77, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość

‹‹ 11572 11573 11574 11575 11576 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ