35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracam do tematu kapieli Ivo:
Wacia:
Ivo sie boi...troche sie bawi ale jest sztywny, reka chlapie na prawo i lewo i to mu sie najlepiej podoba...po wyjeciu go z wody- ok dopoki go nie poloze na plasko zeby go wytrzec- zaczyna koncert, wiercenie, machanie rekami..no szla pal...
Paszcza:
na swieta chcialabym bardzo przyjechac , ale jezeli uda mi sie jakos teraz na czasie to niestety nie bede w gdansku w grudniu -
doczytałam, wiec lece dalej sie pakować - nie bedzie mnie przez weekend, wiec życze miłego
za wsszystkie trzymam kciuki - niech w końcu ruszy ta zielona fala
P.S i bedę prasować - duuuuuuuuuuuużo prasować
iwcia77, ComeToMeBaby, pierwiastka, Aasiula, Bozia3, malgos741, Sabina, kkisia, anna maria, Mega, Magdala, moremi, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Ty Bozia! A teraz mnie olśniło.
A przedwczoraj albo wczoraj byłaś rozpalona??
I mam prośbę- jak będziesz pojutrze kichać to daj znać koniecznie!
iwcia77, Bozia3, Heretyczka, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Gosia7122- jak mama sie miewa?
mama ma ciśnienie wysokie za sobą wizyty u neurologa i kardiologa ,ten pierwszy zlecił ponowny tomograf , ma mama jakieś powiększone naczynia mózgowe i mają badać te naczynia właśnie.Martwi mnie to ciśnienie bo miała 200/115 na wizycie po lekach.Dziś byłam też z córką u endo i też zlecenie na badania.Wszystko wali mi się na głowe te problemy mnie przytłaczają że czasem płaczę sobie w koncie.Jeszcze mąż bez pracy.
a Twoja teściowa jak ? po badaniach ?SolarPolar lubi tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:mama ma ciśnienie wysokie za sobą wizyty u neurologa i kardiologa ,ten pierwszy zlecił ponowny tomograf , ma mama jakieś powiększone naczynia mózgowe i mają badać te naczynia właśnie.Martwi mnie to ciśnienie bo miała 200/115 na wizycie po lekach.Dziś byłam też z córką u endo i też zlecenie na badania.Wszystko wali mi się na głowe te problemy mnie przytłaczają że czasem płaczę sobie w koncie.Jeszcze mąż bez pracy.
a Twoja teściowa jak ? po badaniach ?przykro mi
..ma tam cie kto przytulic do serca? czy ty musisz wszystkich tulic pomimo lez?
ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Zaczynam od przywitania, bo mnie jeszcze opierdzielicie i będę musiala usunąć konto.
Kajtek i Maks słoodziaki. Ja też chcę jeszcze jednego takiego, a najlepiej taką. A Wojtek już prawie roczek ma. A propos. Podpowiedzcie jakiś fajny pomysł na prezent dla niego.
Odwołałam wizytę u gina, bo po 10 dniach @ rozkręciła mi się na dobre.
Iwcia, Wojtek nie lubi się przewijać i ubierać, nie cierpi skarpetek, butów i czapek. Całe lato urzędował boso i w samym bodziaku albo krótkich spodenkach, więc wcale mu się nie dziwię. Za to kąpiele uwielbia. Wkładamy wannienkę do dużej wanny i pozwalamy mu się pobawić. Często efekt jest taki, że cała łazienk i ja jestem mokra a wanienka pusta. Lubi polewanie prysznicem i krzyk jest wtedy gdy go wyjmujemy.
Do czegoś jeszcze miałam sie odnieść, ale straość nie radość i pamięć krótka.
Mega, Sabina, Magdala, kkisia, ania.g, iwcia77, moremi, peppapig, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Dzień dobry,
Zaczynam od przywitania, bo mnie jeszcze opierdzielicie i będę musiala usunąć konto.
Kajtek i Maks słoodziaki. Ja też chcę jeszcze jednego takiego, a najlepiej taką. A Wojtek już prawie roczek ma. A propos. Podpowiedzcie jakiś fajny pomysł na prezent dla niego.
Odwołałam wizytę u gina, bo po 10 dniach @ rozkręciła mi się na dobre.
Iwcia, Wojtek nie lubi się przewijać i ubierać, nie cierpi skarpetek, butów i czapek. Całe lato urzędował boso i w samym bodziaku albo krótkich spodenkach, więc wcale mu się nie dziwię. Za to kąpiele uwielbia. Wkładamy wannienkę do dużej wanny i pozwalamy mu się pobawić. Często efekt jest taki, że cała łazienk i ja jestem mokra a wanienka pusta. Lubi polewanie prysznicem i krzyk jest wtedy gdy go wyjmujemy.
jaka tam starość ???
cześć
Do czegoś jeszcze miałam sie odnieść, ale straość nie radość i pamięć krótka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorowa pora
Podglad u gina zrobiony, dziś ostatnia dawka clo i za tydzień następny podglad - podejmie wtedy decyzje czy zastrzyk na pęknięcie bedzie potrzebny
Aaaa i jeszcze rzucił mi tekst na podbudowanie, ze ma pacjentkę po 4 latach starań, po nieudanym in vitro - teraz zaszła naturalnie
Zmykam do wanny, a potem do mężaSabina, kkisia, macduska, malgos741, iwcia77, moremi, peppapig, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:mama ma ciśnienie wysokie za sobą wizyty u neurologa i kardiologa ,ten pierwszy zlecił ponowny tomograf , ma mama jakieś powiększone naczynia mózgowe i mają badać te naczynia właśnie.Martwi mnie to ciśnienie bo miała 200/115 na wizycie po lekach.Dziś byłam też z córką u endo i też zlecenie na badania.Wszystko wali mi się na głowe te problemy mnie przytłaczają że czasem płaczę sobie w koncie.Jeszcze mąż bez pracy.
a Twoja teściowa jak ? po badaniach ?
A czemu idziesz z Marysią do endo?iwcia77, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość