35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Widze ,ze dream sie rozpłyneła jak we śnie.No to jeVla fochem buhahaha ChVj z nia jak ktos sie o takie cos sfoczy to szkoda klawy na taka.Taa sytuacja nie jest nowoscia nie wszystkie wytrzymuja napiecie
Co ja to mialam jeszcze.
A wiem !!Pierwiastka jak przetrzymasz kilka dni z nami przekonasz sie ,że to najlepszy kurwidołek pod słoncem teen nasz wątek
Co do tsh liczy sie przede wszystkim ft4 i ft3 przy rozpatrywaniu bo czasem tsh dąży w niedoczynnosc a ft sa oki lub na odwrot.Sama borykam sie z hashimoto i niedoczynnoscia tarczycy więc co nie co o tym wiem
No i dodam ,ze z cyklu bezowulacyjnego (zdiagnozował mi gin dzien przed pozytywnym testem ,że jaja nie pekly) mam synaAasiula, Reni, kkisia, dorbie, moremi, ania.g, Sabina, macduska, peppapig, Mega, iwcia77, efcia, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:35, mąż młodszy
O wage nie zapytam bo mysl o mojej własnej wystarczajaco podnosi mi cisnienie .macduska, Sabina, peppapig, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Rówiesnica żeś jesli 79rocznik.No doPsze doPsze .A jaki znak zodiaku?? , nr buta??.
O wage nie zapytam bo mysl o mojej własnej wystarczajaco podnosi mi cisnienie .
'80 ciele kwietniowe
zobaczymy ile wytrzymamy ze sobąefcia lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:'80 ciele kwietniowe
zobaczymy ile wytrzymamy ze sobą
Natka dzieki jeszcze raz za fatyge i wysłanie ksera książki młodemu. Niech Ci Bozia w lekkim porodzie wynagrodzi .Muahh
Skąd jestes???Aasiula, ania.g, Sabina, iwcia77, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Natka dzieki jeszcze raz za fatyge i wysłanie ksera książki młodemu. Niech Ci Bozia w lekkim porodzie wynagrodzi .Muahh
Skąd jestes???
Poznań
widzę, że jesteście zgraną grupą i się nie rozczulacie
nigdy nie myślałam, że będę prowadzić starania z termometrem w ręku ale jak życie daje ci termometr to masz o jedną zabawkę więcej
kapturnica, Bozia3, moremi, paszczakin, macduska, Sabina, Natka_79, Mega, iwcia77, efcia, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:Poznań
widzę, że jesteście zgraną grupą i się nie rozczulacie
nigdy nie myślałam, że będę prowadzić starania z termometrem w ręku ale jak życie daje ci termometr to masz o jedną zabawkę więcejAasiula, moremi, Sabina, Natka_79, peppapig, Mega, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
pierwiastka, bo my tu już nie jedną @ razem przeszłyśmy, ciąże, poronienia, testy owulacyjne jako ciążowe, wspólne picie a nawet spotkania w realu
p.s. czy zbierasz magnesykapturnica, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, BISCA, macduska, Sabina, peppapig, Mega, iwcia77, efcia, malgos741, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:magnesów nie kolekcjonuje, czemu?
to dobrze
a nie nic tak pytam
bo tu z wojaży przywozimy i leci dilerka magenzowaniektóre zbierają
kkisia, moremi, BISCA, macduska, Mega, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość