35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:no dobra szanowna komisjo, studenty piszom testa to i ja cuś napiszem:
1. ta fajna z duzymi)
2. co myślisz o publicznym karmieniu piersią - nie praktykowałam, zdam relację jak przetestuję
3. Kubuś Puchatek - no teraz to będę miała zryte wspomnienia z dzieciństwa przez skojarzenia!
4. kupa noworodka - kloaka! no chyba że przy własnym zmienię zdanie...
5. czy często prasujesz - dobra nalewka nie jest zła, a i czerwonym wytrawnym nie gardzę
6. czy lubisz używać zdrobnienia - nieeee
7. Czy masz twardy tyłek? ćwiczę codziennie
8. czy obiecujesz zdać relację na żywo z porodu? - transmisję live zrobimy, buahahaha
Pytanie o połykaniu zostało komisyjnie usunięte z formularza - kurde, to może ja dlatego jeszcze nie zaszłam, hmmmmkkisia, Reni, Aasiula, pierwiastka, moremi, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ComeToMeBaby wrote:hehehe nie nie, to nie tak jak myślisz...
wczoraj rzeczywiście byłam bardzo rozgrzana. całościowo. no w sensie... aaaa nieważne... poczekam te pięć dni.
a może ty byłaś rozgrzana pięć dni temu? hmm?
Czekaj pomysle. Ale jezeli ja bylam rozgrzana 5 dni temu a Ty bedziesz kichac za 5dni to my na pewno w ciazy!ComeToMeBaby, Reni, Aasiula, kkisia, kapturnica, moremi, paszczakin, BISCA, Sabina, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Czasami nawet uzywam zabawek pozyczonych
możesz rozwinąć temat?
czy wyparzasz je czy od razu sobie wpychasz? strach Cię do warzywniaka wpuścićAasiula, Magdala, kkisia, kapturnica, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Nie wiem jak reszta, ale ja sobie wpycham rozne rzeczy do wadzajny. A to termometr, a to czopki progesteronowe. Czasami nawet uzywam zabawek pozyczonych i tez tam wpycham ale TO glownie w plodne dni.
Wacia ma torebkę z merynosa i tam upycha wszystko
a Ty w wedzajnie? można i takAasiula, Magdala, peppapig, kkisia, kapturnica, moremi, BISCA, macduska, Sabina, Mega, iwcia77, efcia, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:żyjesz? nie uciekłaś?
koleżanka nie dała
mam siem świetnie, dzieki
focha łape tylko przed @ ale prasowanie mnie relaksuje
odzywam się sporadycznie bo prasować trzeba, tfu, psia kostka, pracować i studentów ustawiać
ale jak komisja egzaminacyjna taka miła w udzielaniu wyjaśnień to prosze nową oświecić o co z zakazem dziubdziania chodzi bom nieświadoma?Reni, Aasiula, peppapig, kkisia, kapturnica, moremi, macduska, Sabina, Mega, efcia, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:
ale jak komisja egzaminacyjna taka miła w udzielaniu wyjaśnień to prosze nową oświecić o co z zakazem dziubdziania chodzi bom nieświadoma?pierwiastka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy ja też się mogę pochwalić moim blondynem?
Jakie małe zdjontko eeeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 23:43
ComeToMeBaby, Aasiula, Magdala, Reni, dorbie, kkisia, ania.g, anna maria, kapturnica, Heretyczka, Bozia3, moremi, paszczakin, Niuta, BISCA, macduska, Sabina, beates, Mega, iwcia77, efcia, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:ale jak komisja egzaminacyjna taka miła w udzielaniu wyjaśnień to prosze nową oświecić o co z zakazem dziubdziania chodzi bom nieświadoma?
za dzidziusie, fasolki, kawki, pracki, pieniążki, obiadki, trawki itp zdrobnienia dostaje się ołówek w oko lub widelec w udo, zależy od kalibru zdrobnienia
my tu stare (według peselu oczywiście) baby, więc nie ma co pierdzioszkowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 12:24
pierwiastka, Aasiula, Magdala, peppapig, kkisia, ania.g, anna maria, kapturnica, Heretyczka, moremi, BISCA, Sabina, Mega, iwcia77, efcia, gosia7122, malgos741, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:możesz rozwinąć temat?
czy wyparzasz je czy od razu sobie wpychasz? strach Cię do warzywniaka wpuścić
W warzywniaku sie ogarniam, ale w takim tool storze?
ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Czy ja też się mogę pochwalić moim blondynem?
Jakie małe zdjontko eee
peppapig, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:za dzidziusie, fasolki, kawki, pracki, pieniążki, obiadki, trawki itp zdrobnienia dostaje się ołówek w oko lub widelec w udo, zależy od kalibru zdrobnienia
my tu stare (według peselu oczywiście) baby, więc nie ma co pierdzioszkowaćComeToMeBaby, peppapig, moremi, Sabina, iwcia77, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość