35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Ja wiem.
Operacje mialas, brzuch Ci pocieli, rurami w srodku jezdzili. Wiesz jaki to stress dla organizmu? Jeszcze sie nie unormowalo widocznie.
Mozesz dzialac, ale mialabym na uwadze, ze jednak ingerencja byla to Ty mozesz chciec swoje a Twoja macica z jajnikami swoje.
dziś jednak 1:0 dla mnie, moja macica musi się przyzwyczaić do ostrych rozwiązań, za m-c czeka ją sono hsg i inseminacjamoremi, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to stanowcza z ciebie babka Magdala,ciekawam dlaczego nie chcesz calą ciążę,
ja bym sie nie odwazyla na tak długo przerwe zrobić .
Myslę ze E ma rację ,ja teraz bardziej potrzebują czułosci z jego strony niz gorącego sexu .Jemu sie wydaje ze unikam sexu,ale to nie tak..efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySanda ja po laparo mialam torbiel z niepeknietego pecherzyka
Tak sie czasami dzieje
Bo jednak jakas ingerencja byla
A zapomialam wam powiedziec ze chwilowo mam 5 kotow w domu
3 moje i 2 moich rodzicow bo na urlop pojechali
W tym jeden co ma chora tarczyce i musze wstawac rano zeby mu dac tabletke
Tak wiec rano 5:30 tabs dla kota
Zatrzyk dla chlopa
I zaczynam moje dzganie
Teraz spadam do wyra
Sabina, Magdala, anna maria, BISCA, Aasiula, moremi, ania.g, Mega, beates, macduska, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Wez teraz o tym nie mysl,bedzie Problem bedziesz rozwiazywac.Powiedz lepiej jak remontMagda* wrote:ja troche sie boję tego czasu po porodzie,ze bedzie mnie wręcz odrzucało od seksu,tak jak to było po urodzeniu Nadii,
no ale wtedy byłam w innym związku i no nie bylo rózowo miedzy namimoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurcze on czuje ze odrzucam jego próby zblizenia(ja tego tak nie odczuwam),a ja na te próby czekam i co sie okazuje ?ze on nie chce próbowac bo odrzucenia sie boi,
patrzcie jak to ważne by sie jasno komunikować w związkuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 23:05
Magdala, anna maria, moremi, ania.g, Mega, krycha.stara, macduska, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:o no to grubo.... jak to chłop wytrzyma? - chyba , ze zajmiecie się metodami "alternatywnymi"...
Tez odpada, bo to stymulujace jest I dla mnie.
Chyba tylko jego sam na sam zostaje.moremi lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyanna maria wrote:Wez teraz o tym nie mysl,bedzie Problem bedziesz rozwiazywac.Powiedz lepiej jak remont
anna maria, moremi, Heretyczka, efcia lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:kurcze on czuje ze odrzucam jego próby zblizenia(ja tego tak nie odczuwam),a ja na te próby czekam i co sie okazuje ?ze on nie chce próbowac bo odrzucenia sie boi,
patrzcie jak to ważne by sie jasno komunikować w związku
A szczegolnie w zwiazku z facetem. Jak nie nazwiesz biale biale a czarne czarne to klops.
A na serio to to jest fundamentalnie wazne. Zeby gadac.Magda*, moremi, krycha.stara, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kkisia wrote:Sanda ja po laparo mialam torbiel z niepeknietego pecherzyka
Tak sie czasami dzieje
Bo jednak jakas ingerencja byla
A zapomialam wam powiedziec ze chwilowo mam 5 kotow w domu
3 moje i 2 moich rodzicow bo na urlop pojechali
W tym jeden co ma chora tarczyce i musze wstawac rano zeby mu dac tabletke
Tak wiec rano 5:30 tabs dla kota
Zatrzyk dla chlopa
I zaczynam moje dzganie
Teraz spadam do wyrakkisia, moremi, efcia lubią tę wiadomość