35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Dzien dobry bardzo!!
Dream lekko przygupiałam bo juz nie wiem gratulowac ciąży czy nie ?? Szybko cos te testy dały Ci cien cienia.W dniach kiedy praktycznie ejszcze nawet nie dochodziło do zaniezdzenia.No ale moze bardzo wczesna owulka byla. W kazdym bądx razie kciukam za kolejne plusy.
Wacia super , super , super ,że @ jest prawdziwa @
Moremi ja nadal szukam ksiazki bo cholera okazalo sie ,ze tam co znalazlas mi nie ma jednak.Swoja droga cholera kaza sie przygotowywac z ksiazek ktore nie mozna dostac! Ciuule!! -
Myślę, że Małej nie o brak czasu chodzi. Od dłuższego czasu kryzys facetowy ma. Zdrowotny pewnie też. Jeśli zrezygnowała z robienia dzieci to jest to jej decyzja i nie dziwię się, że może chcieć odejść z forum, na którym temat dzieci (prócz sprzątania , prasowania) się non stop przewija.
To czy znikała i wracała to inna sprawa. Jeśli powrót oznaczałby polepszenie sytuacji to na zdrowie.
Mała - powodzenia.BISCA, kapturnica, peppapig, malgos741, Aasiula, macduska, efcia, gosia7122, Mega, moremi, ania.g, Mimbla, caffe, megan8, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mała łots ap ??
Nie odchodź .Przeca jest tu kilka dziewczyn np. ja ,co juz się nie starają a zostaly.......
Buahahahaha wygrałaś internetykapturnica, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:wiesz co , chyba wiele razy juz odchodziłas jak Arwena, mnie to bardziej wyglada na manifestacje, chęc zwrócenia uwagi bo nie uwierze że bedziesz sie tak skupiać na dziecku że nie znajdziej minuty żeby tu zajrzeć....sorry dla mnie to smieszne
A porownanie mnie do Arweny zbyteczne
I nie bylo moim zamiarem zwrocenie na siebie uwagi -
Wacia, ty masz takie przygody bo ty się zachowujesz w kreatywny sposób. Mnie by do głowy nie przyszło, żeby wsadzić wkładkę za ramiączko stanika. Proszzzz cię
macduska, efcia, Mega, Mimbla, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Myślę, że Małej nie o brak czasu chodzi. Od dłuższego czasu kryzys facetowy ma. Zdrowotny pewnie też. Jeśli zrezygnowała z robienia dzieci to jest to jej decyzja i nie dziwię się, że może chcieć odejść z forum, na którym temat dzieci (prócz sprzątania , prasowania) się non stop przewija.
To czy znikała i wracała to inna sprawa. Jeśli powrót oznaczałby polepszenie sytuacji to na zdrowie.
Mała - powodzenia.
ja bym napisała (czytając Was), że więcej tu prasowania i sprzątania aniżeli mowy o dzieciach. Serio, jestem nowa więc ma trzeźwiejszą ocenę aniżeli Wy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 19:00
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
DreamDream wrote:oj tak tak:-)
powiedz mi:
-jak wstawiać zdjęcia na forum? gdzie jaka instrukcja?peppapig, Magdala, malgos741, DreamDream, efcia, Mega, BISCA, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No przeca kramik juz zamknęłam
Mi to co mam wystarczy,jestem usatysfakcjonowanana.
Martwie sie bo boli mnie gardlo,córke też..a młodemu zaczyna sie katar..
Byliśmy u lekarza kajtek osłuchany i ok a my płyn do płukania gardła. Kupiłam fride i coś mu ta z nosa wyciągłam, no i panika by nie był chory. Cholera.kapturnica, efcia, Mega, moremi, Sabina, Magdala, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
DreamDream wrote:
Bo wszystko juz zostalo przewalkowane wzdluz i wszerz.
Ale jak masz problem to podpowiedza. Dziewczyny madre sa.
No i mozesz czytac wstecz. Mnostwo wiedzy.macduska, efcia, moremi, BISCA, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Bo wszystko juz zostalo przewalkowane wzdluz i wszerz.
Ale jak masz problem to podpowiedza. Dziewczyny madre sa.
No i mozesz czytac wstecz. Mnostwo wiedzy.
No właśnie, informacji tyle że zawrotu głowy można dostać, zwłaszcza na początku drogi....ale dziewczyny doradzają ze wszystkim, nawet z prasowaniem
Witam wieczorową porąefcia lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter