35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:przestańcie pierdzielic jak stare cioty, to mozna zezreć o każdej porze roku
ja zawsze czekałam na pierogi i śledzie cały rok
teraz wpieprzam przez cały rok
Heretyczka, ania.g, Mimbla, iwcia77, Sabina, moremi, Aasiula, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurde mam zapalenie spojowek od kilku dni.Raz jest lepiej raz gorzej .Czym sie ratowac oprocz okładów ???
macduska lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:i bardzo dobrze
nie sie rozczulać jak stara zaryczana moherka nad kurwa jakąś zydowska tradycją do penisa zdechłego!ComeToMeBaby, iwcia77, macduska, gretka, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dzieki dziewczyny.Na Was zawse można liczyc
Mam pytanie jeszcze.Czy któras z Was pieluchowała dzieciora dodatkowo zanim robiła badania bioderek ?
Bo ze starszym pieluchowałam w odwiedzeniu i młodemu tez zakladam tetrowke dodatkowo miedzy irasy.Połozna tez mam starej daty i powiedziala ,ze lepiej pieluchowac.
ABozia3, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:nic mnie nie rozczula jesli chodzi o żarcie świateczne
absolutnie nic do prostytutki nedzy!
przyjmij do wiadomości, że inni mają dobre wspomnienia świąteczneReni, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, iwcia77, Sabina, macduska, gretka, paszczakin, moremi, Aasiula, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:abstynentka sie znalazła
nigdy nie piłam w tym dniu...za to objadam sie wtedy super jedzeniem w otoczeniu moich bliskich....
ja Ci mówię - nie denerwuj sie, tylko w święta smigaj na kebaba...po co tracić nerwy?kapturnica, iwcia77, Sabina, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
Ja kocham Swieta. Uwielbam ubierac choinke i barszcz z uszkami (ktory jem tylko na Swieta i to nie wszystkie)
Koledy, prezenty, porzadki, Mikolaja, zakupy, Pasterke ... wszystko to uwielbiam. I juz sie nie moge doczekac, az posadze pod choi,ka naszego brzdaca w czapce mikolaja.
O !
kapturnica, kkisia, iwcia77, beates, Sabina, macduska, gretka, efcia, paszczakin, Aasiula, malgos741, Mega, Dziobak, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no to może kropelki jakieś uspokajające se łyknij..czy co???
przyjmij do wiadomości, że inni mają dobre wspomnienia świąteczne
co nie znaczy że sram tęczą z tego powodu że znowu zeżre rybe żeby uczcić penis wie co w sumie -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:w wigilię? jasne...
nigdy nie piłam w tym dniu...za to objadam sie wtedy super jedzeniem w otoczeniu moich bliskich....
ja Ci mówię - nie denerwuj sie, tylko w święta smigaj na kebaba...po co tracić nerwy? -
nick nieaktualny