35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny.Na Was zawse można liczyc
Mam pytanie jeszcze.Czy któras z Was pieluchowała dzieciora dodatkowo zanim robiła badania bioderek ?
Bo ze starszym pieluchowałam w odwiedzeniu i młodemu tez zakladam tetrowke dodatkowo miedzy irasy.Połozna tez mam starej daty i powiedziala ,ze lepiej pieluchowac.
AMega lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Tez szczala. Jako wsparcie.
no właśnie dziewczyny, a czemu my wszystkie, hurtowo, jak któraś szcza na patyka nie robimy tego solidarnie z nią? zobaczcie- u Magdali takie wsparcie podziałało- obudziła się w ciążyzarządzam od następnego razu hurtowe szczanie na patyki.
Mimbla, Magdala, paszczakin lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzieki dziewczyny.Na Was zawse można liczyc
Mam pytanie jeszcze.Czy któras z Was pieluchowała dzieciora dodatkowo zanim robiła badania bioderek ?
Bo ze starszym pieluchowałam w odwiedzeniu i młodemu tez zakladam tetrowke dodatkowo miedzy irasy.Połozna tez mam starej daty i powiedziala ,ze lepiej pieluchowac.
A
na pewno nie zaszkodzi -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dzieki dziewczyny.Na Was zawse można liczyc
ASimba, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Mimbla zapomniałam napisać, że trzymam mocno kciuki, 5.10 to już niedługo
Na pewno się uda, więc myśl już nad jakimś czeskim imieniem typu Halszka albo Waclav
A może Hipolit ?
Albo Mimi, dla dziewczynki
kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jakbys dala rade skserowac to ja ci wszystko wroce za ksero i przesylke .Bylabym Ci starsznie wdzieczna
Zostaw na priv numer tela to do ciebie napisze
o szit...zamowilas??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 12:00
iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ serii "Moje spotkanie z Policją"
Na studiach mieszkałam na stancji w starej kamienicy, piętro drugie.
Zrobiliśmy pewnego razu imprezę. Ludzi całe mieszkanie, alkohol się lał strumieniami a ze każdy lubi schłodzone piwo to za lodówkę służyło miejsce pomiędzy podwójnymi starymi oknami. Lufcik od strony zewnętrznej zabity był na stałe gwoździami.
Czilałcik trwał w najlepsze az tu nagle rozległo się stukanie do drzwi.
Otwieramy a tam... dwaj wkurwieni gliniarze.
Ktoś wezwał policję i trzeba trafu, ze ten zabity na amen lufcik akurat zdecydował się wylecieć własnie wtedy gdy radiowóz zaparkował na chodniku. Rąbnął tuz obok auta.
Omal nas wszystkich nie zgarnęli na dołek.
Na szczęscie mieszkanie wynajmowalismy od ich kolegi po fachu. Skończyło się na tym, że zrzucilismy się na drugi dzień na 0,7, nasz gospodarz dokupił kurczaka z budy i poszedł na komendę "wyjasniać" zdarzenie.
Podobnie jak Reni proszę o niecytowanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 12:08
Mimbla, kkisia, Sabina, Reni, beates, Bozia3, Magdala, ania.g, BISCA, Simba, iwcia77, caffe, moremi, gosia7122, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
CHyba się zdrzemnę
szefowa wyszła
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5a88cbfd3d8.jpgSabina, macduska, kkisia, beates, kapturnica, BISCA, Mimbla, iwcia77, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo jak już wspominamy
W piątek byłam na imprezie integracyjnej z mojej fabryki. Było nawet fajnie. Orkiestra rznela, na drugie danie podali karpia smazonego. Jeszcze towarzystwo było trzeźwe, więc ofiar w ludziach nie byłona parkiecie ogień, zaczynają się tworzyć pary, z zonatych i niezonatych, jeszcze chwila i bedZie ostro
a tu o 23 pojawiła się policja
sąsiedzi wezwali że było za głośno
na 24 już byłam w domu
macduska, kkisia, beates, Magdala, ania.g, BISCA, Mimbla, Simba, iwcia77, caffe, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość