35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzisiaj wstałam i śluz płodny. Żadnego kurzego białka na majtach. Po przebudzeniu czułam, że mam tam mokro i dotknęłam - no kuźwa śluz piękny rozciągliwy na parę cm.
Ale jak to możliwe: ja po 2 testach ciążowych na +, dzień cyklu: 21.
już nic nie rozumiem??
aha, chyba u mnie kurde żaby w brzuchu zamieszkały - non stop coś mi tam burczy, przelewa się.
Dzisiaj z rana robiłam Pink Express - negatyw. Nie sikałam na niego, zebrałam mocz do pojemnika. Rozkładam ręce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 08:04
-
Dream, poszłam paczać na twój wykres, a tam testy ciążowe w 7 i 8 dniu po owulacji? No yyyy. Instrukcji testów nie czytałaś? Czy zrobiłaś pomyłkowo owulacyjny zamiast ciążowego? Myślę o tym śluzie. Skąd wiesz, że tak nie masz skoro się nie obserwowałaś do tej pory? ja to myślę, że te żaby w brzuchu zjadły ci ciążę. Usuń żaby - będzie ciąża.
kapturnica, Aasiula, Sabina, Sabina, malgos741, Reni, kkisia, Magdala, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Mega, ja też kiedyś tak szukałam książek, na stronie księgarni w najlepszym wypadku było napisane że na zamówienie, a potem pisali maile, że nakład wyczerpany. Znalazłam w końcu albo na allegro albo na olx, z drugiej ręki.
Zdrowia życzęAasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
Caffe! Właśnie paczkę dostałammordo moja
na tuptusie to Toto będzie chyba musiał trochę poczekać. Spodnie pasują i na dupie i na długość
Mega, napisz mi na priv co to za książki. Postaram się znaleźć.
Dream, tylko beta da Ci pewność.Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, kkisia, Simba, Magdala, beates, caffe, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Dream, poszłam paczać na twój wykres, a tam testy ciążowe w 7 i 8 dniu po owulacji? No yyyy. Instrukcji testów nie czytałaś? Czy zrobiłaś pomyłkowo owulacyjny zamiast ciążowego? Myślę o tym śluzie. Skąd wiesz, że tak nie masz skoro się nie obserwowałaś do tej pory? ja to myślę, że te żaby w brzuchu zjadły ci ciążę. Usuń żaby - będzie ciąża.
nie, nie pomyliłam testu owu z ciążowym.
Wiesz, ja 4 razy w ciąży byłam, znam swój organizm i wiem jakie mam objawy ciążowe.
W każdym razie:
- dzisiaj 21dc - niedługo lecę na progesteron
- 25dc (niedziela) biorę duphaston. Rano zrobię test i zastanowię się czy
lecieć na bete.
p.s. pozytywy usunięte.
-
Dzien dobry bardzo!!
Dream lekko przygupiałam bo juz nie wiem gratulowac ciąży czy nie ?? Szybko cos te testy dały Ci cien cienia.W dniach kiedy praktycznie ejszcze nawet nie dochodziło do zaniezdzenia.No ale moze bardzo wczesna owulka byla. W kazdym bądx razie kciukam za kolejne plusy.
Wacia super , super , super ,że @ jest prawdziwa @
Moremi ja nadal szukam ksiazki bo cholera okazalo sie ,ze tam co znalazlas mi nie ma jednak.Swoja droga cholera kaza sie przygotowywac z ksiazek ktore nie mozna dostac! Ciuule!!
Sabina, macduska, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien dobry bardzo!!
Dream lekko przygupiałam bo juz nie wiem gratulowac ciąży czy nie ?? Szybko cos te testy dały Ci cien cienia.W dniach kiedy praktycznie ejszcze nawet nie dochodziło do zaniezdzenia.No ale moze bardzo wczesna owulka byla. W kazdym bądx razie kciukam za kolejne plusy.
Wacia super , super , super ,że @ jest prawdziwa @
Moremi ja nadal szukam ksiazki bo cholera okazalo sie ,ze tam co znalazlas mi nie ma jednak.Swoja droga cholera kaza sie przygotowywac z ksiazek ktore nie mozna dostac! Ciuule!!
A teraz oddalam się robić kolejne pranie dla Toto, bo słońce jest ładnekapturnica, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
DreamDream wrote:nie, nie pomyliłam testu owu z ciążowym
DreamDream wrote:Wiesz, ja 4 razy w ciąży byłam, znam swój organizm i wiem jakie mam objawy ciążowe.nie wiem, nie znam się, nigdy w ciąży nie byłam, ale ufam, że tak może być
DreamDream wrote:W każdym razie:
- dzisiaj 21dc - niedługo lecę na progesteron
- 25dc (niedziela) biorę duphaston. Rano zrobię test i zastanowię się czy
lecieć na bete.
DreamDream wrote:p.s. pozytywy usunięte.iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Morka - dzisiaj dzwonię do kliniki.
malgos741, kapturnica, kkisia, Simba, Aasiula, Magdala, Bozia3, beates, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
cześć,
Kapta, co to za książka?? może w bibliotece by była??
Dream....dziwna sprawa. Oby skończyło się pomyślnie dla Ciebie, ale cien cienia w 8 dc to prawdziwa zagadka.
Hmm, dziś podobno końćze 33tc i kurka myślałam że dopiero 32Jutro już 34..aaa trzeba przyspieszyć tempo szykowania się
ComeToMeBaby, kapturnica, ania.g, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Heja dziewczyny!
O żesz prostytutki mać, ale żeście płodne w strony.
Skoro tyle piszecie to mam pytanko:
Kto wczoraj dzieci robił a?
Bo widzę ,że jest jak w tym kawale co któraś wrzucała:
jedzom suplementy, robiom badania, operacje, narzekajom, że w cionży nie som, tylko się kurka...nie bzykajom, bo im czasu nie starcza przez ovufriendmoremi, malgos741, ComeToMeBaby, macduska, Reni, kkisia, Aasiula, Magdala, Bozia3, beates, Mimbla, paszczakin, caffe, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Skoro się chwalimy to powiem Wam moje drogie wiedźmy, że jestem zaskoczona moja @. To znaczy jej obfitoscią!
Nie myślałam, ze taką radośc może sprawić konieczność wymiany podpasek.
Sory, jesli kogoś zniesmaczyłam tym postem ale cieszę się bardzo.
mała rzecz a cieszySabina lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Hmm, dziś podobno końćze 33tc i kurka myślałam że dopiero 32
Jutro już 34..aaa trzeba przyspieszyć tempo szykowania się
Zaraz jeszcze upiore torby do szpitala i jadę na ktg, a później na wizytę. Dzisiaj mam mieć robiony wymaz na paciorkowce.Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, Natka_79, kapturnica, kkisia, Simba, sandra80, Aasiula, ania.g, Magdala, Bozia3, beates, Mimbla, paszczakin, caffe, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzień dobry, chyba
Dream no to czekamy dalej
Wacia
Asiula lubię to
Chciałam powiedZieć, że pogodzilam się z mężem, ale uważam, że za późno się zabralismy za robotę i wielki penis bedzie z tego cyklumalgos741, kapturnica, Simba, Aasiula, Magdala, Mimbla, caffe, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ech...
Walcze dalej nie podam się .
Mam zamiar być w tej ciOnzy
ja tyż, choćby skały srałymoremi, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Magdala, beates, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Heja dziewczyny!
jedzom suplementy, robiom badania, operacje, narzekajom, że w cionży nie som, tylko się kurka...nie bzykajom, bo im czasu nie starcza przez ovufriend
Ja wrzucałam i ja robiłam.Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Heja dziewczyny!
jedzom suplementy, robiom badania, operacje, narzekajom, że w cionży nie som, tylko się kurka...nie bzykajom, bo im czasu nie starcza przez ovufriendi ja się nie bzykam, nie jestem pszczola, robimy z mężem fajny sex
malgos741, kapturnica, moremi, macduska, kkisia, Aasiula, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość