35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana ile by nie dostała to koleżanki z celi się nią zajmą
tak że spokojnie na wczasy nie pojedzie
p.s. witajcie dziewczęta
samira wrote:witam miłego dnia
Aga zdrówka dla cóerci :*
dziewczyny dziś o 11:30 ogłoszenie w Katowicach wyroku Katarzyny W. mam nadzieje ze dostanie dozywocie albo chociaz 25lat !!!! mieszkam tu i jakoś tak to bardzo odczuwam ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 09:16
Lucky, bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:odnośnie witamin, mój mąż odebrał właśnie wyniki badań i powiem Wam że po trzech tygodniach brania witamin wyniki sie poprawiły praktycznie wszystkie oprócz żywotności
no ale to przecież nie możliwe, bo plemniki regenerują się dopiero po okresie 3 miesięcy, coś innego musiało mieć wpływ na ten wynikbliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:odnośnie witamin, mój mąż odebrał właśnie wyniki badań i powiem Wam że po trzech tygodniach brania witamin wyniki sie poprawiły praktycznie wszystkie oprócz żywotności
? Jakie to witaminki były
?
Denerwuje mnie dzisiejsza porada dnia! Stanąć obok to ja mogę, ale jak już wyjdę "z butów"! Kurcze no nie umiem wyluzowaćbliska77, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyLucky wrote:no ale to przecież nie możliwe, bo plemniki regenerują się dopiero po okresie 3 miesięcy, coś innego musiało mieć wpływ na ten wynik
caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:A czym go karmiłaś
? Jakie to witaminki były
?
Denerwuje mnie dzisiejsza porada dnia! Stanąć obok to ja mogę, ale jak już wyjdę "z butów"! Kurcze no nie umiem wyluzować
tyle że część witaminek bierze już od dłuższego czasu zatem na poprawę wyników mogło mieć wpływ wiele czynników...... nie poprawiła się tylko żywotnośćcaffe, Mango, Lucky lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczęta;-)
Aga, ja przy kazdej goraczce moich dzieci odchodzilam od zmyslow i wpadalam w panike...jak tylko czulam ze sa gorace to ja sama od razu mialam goraczke, strasznie jakos zawsze balam sie goraczki i od razu wszystko widzialam w czarnych kolorach...kiedys jak nie bylo internetu to kupilam sobie encyklopedie zdrowia i tak sie w niej zaczytywalam ze kazda choroba pasowala mi do objawow jakie mialy dziewczynki...w pewnym momencie przestalam czytac bo stwierdzilam ze zwariuje;-)
Ja rowniez uwazam ze Katarzyna W. powinna dostac dozywocie aby nie mogla juz miec czasu na swoje pasje!i moze znajdzie nowe...za kratami...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 08:55
caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Hej
Zaraz spadam do pracy. Co do KW to się z Wami zgadzam. Nawet jak zapadnie wyrok to się pewnie odwołają i będzie ciąg dalszy. Chociaż wolałabym, żeby ją od razu wsadzili, bez możliwości wyjścia wcześniejszego.
Nic mi się nie chce. Wczoraj się wkurzyłam w pracy, ale dzisiaj postanowiłam się nie denerwować żeby mi prolaktyna nie skoczyłaIwone, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Samira ja mieszkam 40 km od Ciebie
Oby nie uznali że był to nieszcześliwy wypadek
ooo to rzut beretem ,mozemy się kiedys spotkac np. w Silesi ,jak która mieszka blisko Katowic to tez zapraszamno albo w Nowo Otwieranej Galerii na Dworcu
ta cała K.w. to jest dopiero nieszczęśliwy wypadek ,psychol ,perfidna i cwana kłamczucha i jak na nia patrze to jestem za karą smierci wrrr...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 09:09
caffe, Mango, Iwone, Lucky, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:ooo to rzut beretem ,mozemy się kiedys spotkac np. w Silesi ,jak która mieszka blisko Katowic to tez zapraszam
to zapraszam ...
ta cała K.w. to jest dopiero nieszczęśliwy wypadek ,psychol ,perfidna i cwana kłamczucha i jak na nia patrze to jestem za karą smierci wrrr...Iwone, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Caffe,
oczywiste jest to ze mogla zostawic, ale jej nie o to chodzilo. Ona podobno chciala sie zemscic na tym swoim Bartku w ten wlasnie sposob....prawdy nigdy sie nie dowiemy a to czym nas karmia media i Kaska W. nie wiadomo czy jest prawda. Tak wiec mozemy sobie jedynie troche popomstowac na nia i tyle.. a jak bylo? tego nie wie nikt.
caffe wrote:Ja nie wiem co bym dla niej chciała dokładnie, ale byłabym za tym, żeby solidnie odpokutowała za to co robiła. Bo mogła zostawić dziecko i iść w pizdu, a nie zabijać. Czytałam, że najpierw oglądała w necie informacje o trumienkach i kremacji ciala dziecka, a potem szukała przepisu na kluski leniwe. Potwór nie człowiek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 09:19
caffe, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:Caffe,
oczywiste jest to ze mogla zostawic, ale jej nie o to chodzilo. Ona podobno chciala sie zemscic na tym swoim Bartku w ten wlasnie sposob....prawdy nigdy sie nie dowiemy a to czym nas karmia media i Kaska W. nie wiadomo czy jest prawda. Tak wiec mozemy sobie jedynie troche popomstowac na nia i tyle.. a jak bylo? tego nie wie nikt.Lucky lubi tę wiadomość
-
samira wrote:galerie otwieraja 18.09
szukam tam pracy ale ciężko ogłóoszeń jak na lekarstwo a sklepów ma byc 250szukałąm juz wszedzie i to od lipca i nawet na str, sklepów...
Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nic nie mówię, bo nie chcę zapeszyć
innego nie chcę!
agentka dała dupy tak mi się wydaje
laska nam spuściła tysiaka ale dobre i to bo lokalizacja okolica jest baaardzo atrakcyjna
przeprowadzka z centrum wwy do mieszkania z widokiem na wał wiślany .....mmhmm malina
no więc ... teraz czekam na kredyti tu się robią schody ale wierzę, że mój doradca coś wymyśli
Bozia3 wrote:Reni jak Twoje gniazdko? Wybraliście już inne?Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyapropo dzieci ,w tym miesiacu przyjezdza do moich rodziców moja kuzynka z Łodzi z córeczką teraz ma 5miesicy (a rok temu w czerwcu bylismy na jej weselu a mieszkam na przeciwko mamy takze do mnie też wpadnie) juz się ciesze
Iwone, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:U mnie w okolicach też ciężko z pracą i już jej nawet nie szukam.
Sami, a nie myślałaś żeby coś sama tam otworzyć?Iwone, Lucky lubią tę wiadomość