X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ile by nie dostała to koleżanki z celi się nią zajmą
    tak że spokojnie na wczasy nie pojedzie

p.s. witajcie dziewczęta
    samira wrote:
    witam miłego dnia

Aga zdrówka dla cóerci :*

dziewczyny dziś o 11:30 ogłoszenie w Katowicach wyroku Katarzyny W. mam nadzieje ze dostanie dozywocie albo chociaz 25lat !!!! mieszkam tu i jakoś tak to bardzo odczuwam ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 09:16

Lucky, bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    odnośnie witamin, mój mąż odebrał właśnie wyniki badań i powiem Wam że po trzech tygodniach brania witamin wyniki sie poprawiły praktycznie wszystkie oprócz żywotności

no ale to przecież nie możliwe, bo plemniki regenerują się dopiero po okresie 3 miesięcy, coś innego musiało mieć wpływ na ten wynik

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    odnośnie witamin, mój mąż odebrał właśnie wyniki badań i powiem Wam że po trzech tygodniach brania witamin wyniki sie poprawiły praktycznie wszystkie oprócz żywotności
    A czym go karmiłaś ;) ? Jakie to witaminki były :) ?
    Denerwuje mnie dzisiejsza porada dnia! Stanąć obok to ja mogę, ale jak już wyjdę "z butów"! Kurcze no nie umiem wyluzować :(

bliska77, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni jak Twoje gniazdko? Wybraliście już inne?

Lucky lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    no ale to przecież nie możliwe, bo plemniki regenerują się dopiero po okresie 3 miesięcy, coś innego musiało mieć wpływ na ten wynik
    no lekarka oddająca wynik powiedziała ze mogło tak być że np te 3 tygodnie temu mój M mógł być po przeziębieniu lub przebytej jakiejś innej infekcji ale to tylko krótka rozmowa "na korytarzu" nie żadna wizyta w celu omówienia wyników

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    A czym go karmiłaś ;) ? Jakie to witaminki były :) ?
    Denerwuje mnie dzisiejsza porada dnia! Stanąć obok to ja mogę, ale jak już wyjdę "z butów"! Kurcze no nie umiem wyluzować :(
    cały czas bierze androvit, cynk, selen+wit E, witamina C 100mg, kwas foliowy i l-karnityne,
    tyle że część witaminek bierze już od dłuższego czasu zatem na poprawę wyników mogło mieć wpływ wiele czynników...... nie poprawiła się tylko żywotność

caffe, Mango, Lucky lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:25

caffe, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczęta;-)
    Aga, ja przy kazdej goraczce moich dzieci odchodzilam od zmyslow i wpadalam w panike...jak tylko czulam ze sa gorace to ja sama od razu mialam goraczke, strasznie jakos zawsze balam sie goraczki i od razu wszystko widzialam w czarnych kolorach...kiedys jak nie bylo internetu to kupilam sobie encyklopedie zdrowia i tak sie w niej zaczytywalam ze kazda choroba pasowala mi do objawow jakie mialy dziewczynki...w pewnym momencie przestalam czytac bo stwierdzilam ze zwariuje;-)

Ja rowniez uwazam ze Katarzyna W. powinna dostac dozywocie aby nie mogla juz miec czasu na swoje pasje!;-) i moze znajdzie nowe...za kratami...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 08:55

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Zaraz spadam do pracy. Co do KW to się z Wami zgadzam. Nawet jak zapadnie wyrok to się pewnie odwołają i będzie ciąg dalszy. Chociaż wolałabym, żeby ją od razu wsadzili, bez możliwości wyjścia wcześniejszego.

Nic mi się nie chce. Wczoraj się wkurzyłam w pracy, ale dzisiaj postanowiłam się nie denerwować żeby mi prolaktyna nie skoczyła :P

Iwone, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Samira ja mieszkam 40 km od Ciebie :)

Oby nie uznali że był to nieszcześliwy wypadek :(

ooo to rzut beretem ,mozemy się kiedys spotkac np. w Silesi ,jak która mieszka blisko Katowic to tez zapraszam :D no albo w Nowo Otwieranej Galerii na Dworcu :D

ta cała K.w. to jest dopiero nieszczęśliwy wypadek ,psychol ,perfidna i cwana kłamczucha i jak na nia patrze to jestem za karą smierci wrrr...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 09:09

caffe, Mango, Iwone, Lucky, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ooo to rzut beretem ,mozemy się kiedys spotkac np. w Silesi ,jak która mieszka blisko Katowic to tez zapraszam :D to zapraszam ...

ta cała K.w. to jest dopiero nieszczęśliwy wypadek ,psychol ,perfidna i cwana kłamczucha i jak na nia patrze to jestem za karą smierci wrrr...
    Ja nie wiem co bym dla niej chciała dokładnie, ale byłabym za tym, żeby solidnie odpokutowała za to co robiła. Bo mogła zostawić dziecko i iść w pizdu, a nie zabijać. Czytałam, że najpierw oglądała w necie informacje o trumienkach i kremacji ciala dziecka, a potem szukała przepisu na kluski leniwe. Potwór nie człowiek.

Iwone, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Lucky lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe,
    oczywiste jest to ze mogla zostawic, ale jej nie o to chodzilo. Ona podobno chciala sie zemscic na tym swoim Bartku w ten wlasnie sposob....prawdy nigdy sie nie dowiemy a to czym nas karmia media i Kaska W. nie wiadomo czy jest prawda. Tak wiec mozemy sobie jedynie troche popomstowac na nia i tyle.. a jak bylo? tego nie wie nikt.
    caffe wrote:
    Ja nie wiem co bym dla niej chciała dokładnie, ale byłabym za tym, żeby solidnie odpokutowała za to co robiła. Bo mogła zostawić dziecko i iść w pizdu, a nie zabijać. Czytałam, że najpierw oglądała w necie informacje o trumienkach i kremacji ciala dziecka, a potem szukała przepisu na kluski leniwe. Potwór nie człowiek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 09:19

caffe, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    galerie otwieraja 18.09 :)

szukam tam pracy ale ciężko ogłóoszeń jak na lekarstwo a sklepów ma byc 250 :O szukałąm juz wszedzie i to od lipca i nawet na str, sklepów...

caffe, Iwone, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Caffe,
    oczywiste jest to ze mogla zostawic, ale jej nie o to chodzilo. Ona podobno chciala sie zemscic na tym swoim Bartku w ten wlasnie sposob....prawdy nigdy sie nie dowiemy a to czym nas karmia media i Kaska W. nie wiadomo czy jest prawda. Tak wiec mozemy sobie jedynie troche popomstowac na nia i tyle.. a jak bylo? tego nie wie nikt.
    Zgadzam się, fakt jednak taki, że jest perfidna i pozbawiona uczuć.

Lucky lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    galerie otwieraja 18.09 :)

szukam tam pracy ale ciężko ogłóoszeń jak na lekarstwo a sklepów ma byc 250 :O szukałąm juz wszedzie i to od lipca i nawet na str, sklepów...
    wysłać CV nie zaszkodzi jeśli wiesz jakie to będą sklepy.

Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic nie mówię, bo nie chcę zapeszyć
    innego nie chcę!
    agentka dała dupy tak mi się wydaje
    laska nam spuściła tysiaka ale dobre i to bo lokalizacja okolica jest baaardzo atrakcyjna
    przeprowadzka z centrum wwy do mieszkania z widokiem na wał wiślany .....mmhmm malina
    no więc ... teraz czekam na kredyt :-/ i tu się robią schody ale wierzę, że mój doradca coś wymyśli
    Bozia3 wrote:
    Reni jak Twoje gniazdko? Wybraliście już inne?

Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 3 września 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

samira, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropo dzieci ,w tym miesiacu przyjezdza do moich rodziców moja kuzynka z Łodzi z córeczką teraz ma 5miesicy (a rok temu w czerwcu bylismy na jej weselu a mieszkam na przeciwko mamy takze do mnie też wpadnie) juz się ciesze :)

Iwone, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    U mnie w okolicach też ciężko z pracą i już jej nawet nie szukam.
    Sami, a nie myślałaś żeby coś sama tam otworzyć?
    Kochana mam firmę ale ciężko idzie dlatego szukam czegoś innego ,kiedyś robiłam w McDonaldzie ale nigdy więcej chociaz to ciekawe doswiadczenie ;)

Iwone, Lucky lubią tę wiadomość

‹‹ 1157 1158 1159 1160 1161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ