35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no ja też często o dziewczynach myślę
opuściły Nas ..
odpoczywają
myślę, że Iza odezwie się jak już zaciąży
samira wrote:tak laski myslałam co tam u izy 37 bo bardzo dawno się nie oddzywała no i joli z MexikoLucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:tak laski myslałam co tam u izy 37 bo bardzo dawno się nie oddzywała no i joli z Mexiko
samira, Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
A ja się zebrałam w sobie i umówiłam na wizytę do gina
Terminy są krótsze
i załapałam się na 22.10.
- to będzie tak z dzień przed @ - chyba kiepsko mi to umawianie wyszło, bo jak @ przyjdzie wcześniej to duu..... z wizyty.
Reni, samira, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyMango wrote:A ja się zebrałam w sobie i umówiłam na wizytę do gina
Terminy są krótsze
- to będzie tak z dzień przed @ - chyba kiepsko mi to umawianie wyszło, bo jak @ przyjdzie wcześniej to duu..... z wizyty.
albo zeby wogóle nie przyszła do tego czasu i to będzie ciążowa wizyta
Mango, Lucky lubią tę wiadomość
-
To dobrze Mango, ale ja jeszcze osobiscie radzilabym Ci zrobic badania przed wizyta zeby nie tracic czasu...i tak idziesz dopiero w pazdzierniku wiec juz umkna 2 cykle lub jeden, wiec moze zrob sobie podstawowe badania hormonalne, zebyscie wiedzialy o czym rozmawiacie, bo jak powiesz gince z czym przyszlas i ze sie starasz a nie wychodzi to i tak Cie wysle na badania...tak mi sie wydaje i ja bym tak zrobila aby przyspieszyc obrot spraw:-)
Mango wrote:A ja się zebrałam w sobie i umówiłam na wizytę do ginaTerminy są krótsze
Reni, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
podziwiam Was za takie planowanie wizyt na kilka miesięcy do przodu
jak już tak daleko nie planuję
ślub, podróż poślubna wszystkie wyjazdy zawsze mnie @ urządzi przychodzi wcześniej albo później tak zeby się załapać na móje zaplanowane rzeczy
wrrrrr...Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
tak tak racja
ja też tak miałam
więc już wiesz mniej więcej co potrzeba więc do dzieła
idź już gotowa
Viola wrote:To dobrze Mango, ale ja jeszcze osobiscie radzilabym Ci zrobic badania przed wizyta zeby nie tracic czasu...i tak idziesz dopiero w pazdzierniku wiec juz umkna 2 cykle lub jeden, wiec moze zrob sobie podstawowe badania hormonalne, zebyscie wiedzialy o czym rozmawiacie, bo jak powiesz gince z czym przyszlas i ze sie starasz a nie wychodzi to i tak Cie wysle na badania...tak mi sie wydaje i ja bym tak zrobila aby przyspieszyc obrot spraw:-)Lucky lubi tę wiadomość
-
O widzisz...albo tak jak mówią dziewczyny - możecie już pójść z kompletem badań - wiesz wszystko co i jak...no i niech Twój M zrobi też koniecznie - bo od tego i tak ginka zacznie..a tak to będzie mieć wyniki i będzie wiedzieć już jak działać...
Lucky, samira lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:O widzisz...albo tak jak mówią dziewczyny - możecie już pójść z kompletem badań - wiesz wszystko co i jak...no i niech Twój M zrobi też koniecznie - bo od tego i tak ginka zacznie..a tak to będzie mieć wyniki i będzie wiedzieć już jak działać...
Bo ja taka zielona jestem jeśli chodzi o badaniabliska77 lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Ja tez sie sama wzielam za badania zeby nie tracic czasu i wtedy akurat dziewczyny pod naporem zalozyly nowy temat "BADANIA", tam masz wszystko wypisane:-)
Mango wrote:A możecie mi napisać czarno na białym co powinnam zrobić na początek i w którym dniu cyklu?
Bo ja taka zielona jestem jeśli chodzi o badaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 10:14
samira, grosza lubią tę wiadomość
-
ja miałam zlecone w 3-4 dc - fsh, lh, estradiol, potem w 7dpo progesteron i jeszcze prolaktyna, ale nie pamiętam kiedy....(prolaktyny nie miałam badanej po obciążeniu - widocznie nie wyglądam na taką nerwową jak Reni...
.
M miał komplet badań rozszerzony - pakiet chyba coś około 140 zł- obojętne w którym dniu jego cyklu...- miał tylko nie serduszkować 3-4 dni przed badaniem...
To jest taka podstawa - ale zawsze już coś ginka będzie wiedzieć..bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
życzę ci abyś przeszła z niską prolaktyną przez kredytowe sprawy
jak my szukaliśmy innego mieszkanka to głownie w necie oglądałam oferty a mieliśmy bardzo precyzyjnie uzgodnione co musi być. Pierwsze i jedyne ! które naocznie na żywo oglądnęliśmy to było nasze marzenie i dalej już nie szukaliśmy
Reni wrote:nic nie mówię, bo nie chcę zapeszyć
innego nie chcę!
agentka dała dupy tak mi się wydaje
laska nam spuściła tysiaka ale dobre i to bo lokalizacja okolica jest baaardzo atrakcyjna
przeprowadzka z centrum wwy do mieszkania z widokiem na wał wiślany .....mmhmm malina
no więc ... teraz czekam na kredyti tu się robią schody ale wierzę, że mój doradca coś wymyśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 10:32
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Aga a morfologia? Bo mnie ten temat trochę interesuje...wiem, że witamy podnoszą wyniki jeśli chodzi o ilość, ruchliwość itp...ale najtrudniej poprawić morfologię...
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Witajcie dziewuszki
A ja szczerze mówiąc wątpię, czy dostanie taki wysoki wyrok. Ta sprawa za bardzo zrobiła się medialna i kuriozalna....dlatego nie liczę na solidny i poważny wyrok - obym się myliła....
Aguś czy Ty miałaś robioną tą naszą wspaniałą drożność? Bo mnie powiedzieli w Ludwinie, że bez tego badania nie zrobią mi inseminacji...muszę mieć świeży komplet badań (cytologia, hormony) no i facet też plus właśnie drożność.... -
nick nieaktualny
-
mój mały dzisiaj pierwszy raz w ławce szkolnej pierwszoklasisty zasiadł ponieważ jest baaaarrrdzzzoooo żywotny to oj będzie mu ciężko i już się boję , widzę mnóstwo uwag w dzienniczku uech może lepiej nie będę o tym myśleć ... na razie
bliska77, caffe, Iwone, Andzia33, anek42, megan8 lubią tę wiadomość