35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Działałam w akcji Ratujmy maluchy i zbierałam podpisy. Z tego co mi wiadomo na razie nie jest to przesądzone że podzielą rocznik. Mam nadzieję, że się z tego wycofają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 11:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Może idź do Poradni psychologiczno-pedagogicznej państwowej i poproś o konsultację z psychologiem będziesz spokojniejsza jak opinię na papierze dostaniesz a oni są zobowiązani pomocy udzielić tylko czasami terminy oczekiwania są długie
grosza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobra dziewczyny na razie spadam do zajęć plastyczno-artystycznych z moją córką, my należymy do "staroświeckich" rodziców i póki co nasze dziecię w ogóle nie siedzi przy komputerze i nawet nie wie co to gry komputerowe, rysujemy, malujemy, układamy i co tylko się da
samira, Iwone, Andzia33, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydZIEWCZYNY JESLI CHODZI O BADANIE NASIENIA TO U NAS na osiedlu jest klinika bezpłodnosci i kosztuje 75zł i laska w recepcji powiedziałą ze na poczatek wystrarczy to bo naprawdę jest tam sporo parametrów jak wymieniła ...Klinika nazywa się PLAST-MED www.plast-med.com.pl,niedługo mój G się wybiera na badanie
bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:dobra dziewczyny na razie spadam do zajęć plastyczno-artystycznych z moją córką, my należymy do "staroświeckich" rodziców i póki co nasze dziecię w ogóle nie siedzi przy komputerze i nawet nie wie co to gry komputerowe, rysujemy, malujemy, układamy i co tylko się da
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Kilka razy udało się już odroczyć, choć MEN twierdził że sprawa jest przesądzona i że jest to postanowione. Jest jeszcze trochę czasu i może sie jednak uda. Na razie czekamy co sejm zrobi z naszymi podpisami.
Lucky, Iwone lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkich
Jajowody drożne!!!!!!!
Co do KW i innych dzieciobójczyń, to jestem za karą śmierci!
Moim zdaniem za dobrze mają w więzieniach za nasze pieniążki,dlatego bardzo często tam wracają.Pedofile też do wykastrowania!
samira, bliska77, Lucky, Iwone, Mango, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Witam wszystkich
Jajowody drożne!!!!!!!
Co do KW i innych dzieciobójczyń, to jestem za karą śmierci!
Moim zdaniem za dobrze mają w więzieniach za nasze pieniążki,dlatego bardzo często tam wracają.Pedofile też do wykastrowania!Lucky, Andzia33, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:wychodzi z tego co mówią ze nie będzie to wyrok prawomocny wrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 11:41
Lucky lubi tę wiadomość
-
Moja mała też jak poszła w zeszłym roku do przedszkola to bardzo często chorowała,ale od czerwca jest spokój,zobaczymy jak w tym roku.A teraz już zaczynają się uczyc pisac i mamy kupic jakieś książki za 70.Chciałabym ,żeby wrócił dawny system nauki 6 lat zerówka 7 -1klasa, do 8-klasy podstawówka a póżniej liceum
samira, Iwone, grosza lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Moja mała też jak poszła w zeszłym roku do przedszkola to bardzo często chorowała,ale od czerwca jest spokój,zobaczymy jak w tym roku.A teraz już zaczynają się uczyc pisac i mamy kupic jakieś książki za 70.Chciałabym ,żeby wrócił dawny system nauki 6 lat zerówka 7 -1klasa, do 8-klasy podstawówka a póżniej liceum
Andzia33, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak już wszystko przebadane i u Was ok to może psychiatra
i wróżka
żartuje
Andzia jak wszystko ok to się na razie nie zamartwiaj, bo może właśnie psycha płata figla i się droczy
Andzia33 wrote:Ciekawe co teraz wymyśli moja ginka?
Macie jakieś pomysły,na co mnie jeszcze może wysłac?bliska77, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość