35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskazana tylko na 25 lat kur..........to za mało, wyjdzie wcześniej (za 15 lat) za dobre sprawowanie i będzie miała tyle lat co niektóre z nas teraz i praktycznie jeszcze kupę życia przed sobą a niewinne dzieciątko które jej ufało już nigdy oczu nie otworzy, szlag mnie trafia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2013, 12:02
Andzia33, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
pocieszające że raczej już nie zajdzie w ciąże
a po jakim czasie może starać się o przedterminowe zwolnienie bo umknęło mi
bo jak po 12 latach to ma szanse na kolejną ciąże!bliska77 lubi tę wiadomość
-
Panda wrote:No i taka prawda Szczesliwa, zeby to tylko takie proste bylo w danym momencie hahaha... widac ze Twoja zasada podzialala dowod jest 15 tygodni i 3 dni
ale fajnie, trzymaj sie zdrowo!!!
dzieki Panda jakos sie trzymambliska77 lubi tę wiadomość
-
to dużo pracy przed Tobą hahaha do roboty!
Andzia33 wrote:Reni u wróżki już też byłam i powiedziała,że będę miała 4 dzieciaczków -to jeszcze 3 brakuje,no a z psychologiem rozmawiam przecież codziennie na ovu!bliska77, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Wyrok ogłoszony przez sąd oznacza, że Katarzyna W. będzie mogła ubiegać się o warunkowe wcześniejsze zwolnienie po 15 latach.
caffe, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Kochane moje Dziewczynki, ja chcialam wtracic moje skromne zdanie do dyskusji na temat 6-latkow w szkole. Otoz na calym "dzikim" zachodzie dzieci ida do szkoly o rok wczesniej niz w Polsce i nikt nie robi z tego powodu tragedii....ja szczerze mowiac zastanawiam sie dlaczego u nas jest taka zadyma z tego powodu? Ida do szkoly ale nie ucza sie od razu biegle czytac i pisac, po prostu nazywa sie to szkola ale nauka jest w formie zabawy, czyli taka nasza zerowka. Wiec skoro gonimy unie to moze zajecia w szkole dla pierwszakow rowniez bede wygladaly tak jak w unii? moze nad tym trzeba sie zastanowic oraz nad noszeniem tornistrow tam i z powrotem i odrabianiem lekcji w domu, bo obowiazku szkolnego od 6 roku zycia to juz raczej nie zmienimy. Zaraz zostane zlinczowana....
caffe, grosza, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. K W powinna zgnic w puierdlu !!!!!!! Miejmy nadzieje ze kolezanki z celi dadza jej popalic. Osobiscie jestem za kara smierci i szkoda ze od tego odeszlo nasze panstwo, przynajmiej troche luzniej by sie zrobilo w wiezieniach i my jako podatnicy nie musielibysmy takich wszy spolecznych utrzymywac. A przydaloby sie zrobic porzadek.....
Kochane na jutro mam skierowanie do chirurga. Zrobil mi sie zastrzal i nie moglam go sama rozpedzic. Formalnie mam pelne galoty...juz sobie wyobrazam zacinanie opuszka..drenaz...az mi cieploIwone, samira, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk