35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak.Moje prywatne imigranty w poniedzialek przyjezdzaja (synowa z wnukiem ),a w grudniu sciagam brata z rodzina
krycha.stara wrote:A ja zalapalam od razu. My imigranty musim trzymac sie razem! Zdrowie Pogodynka!
nick nieaktualny, iwcia77, Magdala, Aasiula, kapturnica, Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem jaka jestem tesciowa ,ale wiem jedno ze mam wredna synowa ,a wnuka kochanego
krycha.stara wrote:Mam nadzieje, ze nie jestes taka sucza tesciowa jak moja. Chociaz moja wnuka nie ma...
nick nieaktualny, megan8, iwcia77, sandra80, Magdala, nick nieaktualny, kapturnica, caffe, Bozia3, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Nie wiem jaka jestem tesciowa ,ale wiem jedno ze mam wredna synowa ,a wnuka kochanego

równowaga w przyrodzie być musi
nick nieaktualny, anna maria, Mimbla, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ej, Sandra, dzis nie Wigilia, nie odszczeknie jej sie!

nie? oż cholewa, rozbieram choinkę
nick nieaktualny, Magdala, iwcia77, anna maria, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, Dziobak, Mega, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Rozbieraj i smigaj do meza dzieci robic kaj pan buk przykazal!

Nie mogem, zapalenie pęcherza mi się przyplątało. No siedem nieszczęść. Idę kolędy śpiewać i nie wiem jak Wy ale ja po pijaku to nawet ze psem bym się dogadała.
nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Wiem ze relacje tesciowa-synowa przeaznie sa ,ale moja synowa naprawde jest .... sorry ale nie moge wiecej pisac ,bo moja synowa zna moj nick tutaj i boje sie ze moze to czytac

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 4 października 2015, 20:57
nick nieaktualny, Magdala, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:czytam 5 razy ta sama strone i nic nie kumam ze zmeczenia..ide spac...jutro drugi ciezki dzien...
Wyprasuj cos od razu zakumasz.
anna maria, nick nieaktualny, iwcia77, sandra80, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
anna maria wrote:a tak z innej beczki ,nie jem chleba juz 2 tyg,teraz rzucam slodycze (jak to zrobic )a i koncze prasowanie w tygodniu

idem spać jak tak siem sprawy majom !
branoc
gut nacht
nick nieaktualny, anna maria lubią tę wiadomość
-
ja mam seksualne podejscie do pracy ,praca lezy a ja ja
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 4 października 2015, 20:57
nick nieaktualny, sandra80, kapturnica, nick nieaktualny, BISCA, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:a tak z innej beczki ,nie jem chleba juz 2 tyg,teraz rzucam slodycze (jak to zrobic )a i koncze prasowanie w tygodniu

Adwent jeszcze sie nie zaczal.
anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.