35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak.Moje prywatne imigranty w poniedzialek przyjezdzaja (synowa z wnukiem ),a w grudniu sciagam brata z rodzinakrycha.stara wrote:A ja zalapalam od razu. My imigranty musim trzymac sie razem! Zdrowie Pogodynka!
krycha.stara, iwcia77, Magdala, Aasiula, kapturnica, Dziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem jaka jestem tesciowa ,ale wiem jedno ze mam wredna synowa ,a wnuka kochanegokrycha.stara wrote:Mam nadzieje, ze nie jestes taka sucza tesciowa jak moja. Chociaz moja wnuka nie ma...
krycha.stara, megan8, iwcia77, sandra80, Magdala, kkisia, kapturnica, caffe, Bozia3, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Nie wiem jaka jestem tesciowa ,ale wiem jedno ze mam wredna synowa ,a wnuka kochanego
równowaga w przyrodzie być musikrycha.stara, anna maria, Mimbla, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ej, Sandra, dzis nie Wigilia, nie odszczeknie jej sie!
nie? oż cholewa, rozbieram choinkękrycha.stara, Magdala, iwcia77, anna maria, kkisia, Aasiula, macduska, kapturnica, Dziobak, Mega, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Rozbieraj i smigaj do meza dzieci robic kaj pan buk przykazal!
Nie mogem, zapalenie pęcherza mi się przyplątało. No siedem nieszczęść. Idę kolędy śpiewać i nie wiem jak Wy ale ja po pijaku to nawet ze psem bym się dogadała.krycha.stara, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wiem ze relacje tesciowa-synowa przeaznie sa ,ale moja synowa naprawde jest .... sorry ale nie moge wiecej pisac ,bo moja synowa zna moj nick tutaj i boje sie ze moze to czytac
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 4 października 2015, 20:57
krycha.stara, Magdala, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:czytam 5 razy ta sama strone i nic nie kumam ze zmeczenia..ide spac...jutro drugi ciezki dzien...
Wyprasuj cos od razu zakumasz.anna maria, krycha.stara, iwcia77, sandra80, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
anna maria wrote:a tak z innej beczki ,nie jem chleba juz 2 tyg,teraz rzucam slodycze (jak to zrobic )a i koncze prasowanie w tygodniu
idem spać jak tak siem sprawy majom !
branoc
gut nachtkrycha.stara, anna maria lubią tę wiadomość
-
ja mam seksualne podejscie do pracy ,praca lezy a ja ja
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 4 października 2015, 20:57
krycha.stara, sandra80, kapturnica, Sabina, BISCA, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:a tak z innej beczki ,nie jem chleba juz 2 tyg,teraz rzucam slodycze (jak to zrobic )a i koncze prasowanie w tygodniu
Adwent jeszcze sie nie zaczal.anna maria, krycha.stara lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.