35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wesoło.. Ja mam pod dostatkiem ciast, stół wiejski .. No u prasowanie jakie kto woli od złotego, czerwonego,białego no i chmielowe również... Aż strumieniami leje się... I mogę prasować bo śpimy na miejscu
za Maksia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 22:20
anna maria, krycha.stara, Aasiula, kapturnica, Dziobak, Bozia3, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Tak napije sie ,pije sobie König Arthur z aldika polecam czewone lieblich ,nie ma kaca i innych zawirowankrycha.stara wrote:A co masz do picia? Mi zostaly trzy flachy hugo, ale kolezanka odpadla, moze Ty sie ze mna napijesz?
krycha.stara, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Cos czuje ze dzisiaj mozesz kibel przytulac
,nie cierpie tego stanu upojenia :ja ,kibel i gorzki smak w ustach
lepiej przytulać niż krzyczećprzynajmniej rano przepraszać nie trzeba
malgos741, anna maria, krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:o i Malgos prasuje z nami
anna maria, krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
krycha.stara wrote:Oblukam przy nastepnych zakupach, choc na kaca mam prosty patent: flacha wody na noc przy barlogu. Nalezy regularnie sie budzic na siku i pociagac z owej flachy. Rano paracetamol i szol mast go on!
szoł mast goł on czyli dobry rzyg ? -
on znowu przy drzwiach stoi ,o co chodzi ?
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 4 października 2015, 20:57
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Pije. Tfu Prasuje na goraco. Czerwona, sucha lekko polana korzennym sokiem sukienke. Zdrowie Maksa.
krycha.stara, anna maria, iwcia77, sandra80, Aasiula, macduska, malgos741, kapturnica, Bozia3, BISCA, Mega, Mimbla, pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.