35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Spocily mi się oczeta
Tak się ciesze Kapta !!!!!
Wspaniala wiadomosc
Kapta super super suuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrkapturnica, Aasiula, iwcia77, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzięki dziewczyny
Mały lezy i wsłuchuje się w pozytywke aja patrzę na niego i uśmiech mi z buzi nie schodzi ,ze takie dobre wiadomości.
SolarPolar, Aasiula, malgos741, Reni, iwcia77, Sabina, dorbie, Mega, pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Paszcza -ja podobnie jak Kapta mam wszystkie ciuchy wkładane przez głowę - albo zapinane na ramieniu, albo szeroko się rozkładające na głowie. Mam też teraz pidżamki z zamkiem z tyłu.... to kwestia przyzwyczajenia - przecież go już nie połamiesz - do duży chłop...
Jakbym miała teraz każdego bodziaka zapinać przez cały przód, to bym nigdy do pracy nie zdążyła...
Uwaga- doczytuje, wiec odnosze sie do postow sprzed 100 lat
Bozia, ja mowie o takim maluchu jak ma Kapta- oczywiscie ze teraz juz wkladam Adasiowi bodziaki przez glowe, a to glownie z tego powodu, ze w jego rozmiarze trudno znalesc rozpinane. Dzieci tej wielkosci zazwyczaj juz siedza, bo maja 9 miesiecy
Ale ostatnio w Auchan znalazlam- rodzina zakupila mi na zapas juz 80-tkimalgos741, iwcia77, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:hejka,bardzo dawno mnie tu nie bylo,i niewiem czy wogole jakies "stare " forumowiczki jeszcze tu zagladaja,ja przeszlam w lutym na fioletowa strone
....odezwe sie jak juz bedziemy we trojke
nie musisz
tak nas zlać ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:20
Mimbla, Heretyczka, macduska, kapturnica, Sabina, Natka_79, kkisia, Niuta, moremi lubią tę wiadomość
-
Kapta, nawet nie wiesz jak lubię mówić w takim przypadku "a nie mówiłam " Micha mi się cieszy na około. Buziaki dla Maksa i niech dalej zdrowo rośnie
iwcia77, kapturnica, dorbie, malgos741, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyReni wrote:nie musisz
tak nas zlać ..
Dobrze to ujełaś.
"przeszlam w lutym na fioletowa strone" pffffffffhttp://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-outsmiley.gifHeretyczka, iwcia77, Reni, kapturnica, kkisia, malgos741, Aasiula, Niuta, BISCA, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no więc wróciłam z Ostrawy, uczciwie przyznaję myślałam o Was wczoraz popijając piwo z kufelka wczoraj późnym wieczorem. Jedyne wzbudzające niesmak odkrycie na miejscu, to że w czeskich pubach ludzie palą papierochy
. Przy czym, wentylacja nie wszędzie jeszcze dotarła. Tak więc krążyliśmy po różnych miejscach, oceniając na węch poziom prosperity danego lokalu- żeby nie zaśmierdzieć totalnie ubrań, włosów etc. Już się tak bardzo odzwyczailiśmy od dymu ... Na szczęście pogoda dopisała, wieczór też był w miarę ciepły. Od dzisiaj już nic nie piję. Totalnie nic, co zawiera alkohol. Co najwyżej po weryfikacji bety, bo jak wiemy, moje szanse na ciążę z materiałem męża są bardzo bliskie zera. A ja nie mam złudzeń i nie będę sobie podkręcać presji wielkimi nadziejami.. Tłumaczę sobie, że do czterdziechy chyba zdążę. I tylko tyle.
Bisca, bardzo bardzo się cieszę że Twój kot się znalazł. Widzisz, one takie są włóczęgi, a co do czipowania to koleżanki mają rację - warto założyć u weta chip i wtedy ktokolwiek kota przygarnie i pójdzie do schroniska czy gabinetu wet., masz pewność że zguba do Ciebie wróci. W Polsce można też kupić takie opaski przez internet na stronie identyfikacja.pl - o treści "mam chip/ scan my chip" i to też jest przydatne, w ramach uzupełnienia
).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:39
iwcia77, macduska, Reni, ania.g, beates, dorbie, sandra80, kkisia, malgos741, Aasiula, Magda*, caffe, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:Wacia co porabiasz?
Piję i obżeram się czekoladkami. Zagryzam to oponkami od teściowej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:48
ania.g, kapturnica, Sabina, iwcia77, sandra80, Heretyczka, malgos741, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
a właśnie..bo dopiero nadrabiam
Kapta mientka sie zrobiłaśale nie dziwię Ci się
ja u weterynarza potrafię się poryczeć tak na dzień dobry, a co dopiero gdy będzie chodziło o moje dziecko
cieszę się bardzo
dobrze, że te Nasze forumiątka są zdrowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:51
macduska, kapturnica, dorbie, iwcia77, Sabina, Mimbla, sandra80, kkisia, malgos741, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Ja tez!!! I se mysle czy cos przeoczylam? Czy Adas matke skrzywdzil?
kapturnica, iwcia77, macduska, sandra80, Reni, Magdala, SolarPolar, Bozia3, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość