35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi tak samo.. Ale nie mogę bo jak na weselu znajomych rycze ...Aasiula wrote:Spocily mi się oczeta

Tak się ciesze Kapta !!!!!
Wspaniala wiadomosc
Kapta super super suuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrr
kapturnica, Aasiula, iwcia77, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Dzięki dziewczyny
Mały lezy i wsłuchuje się w pozytywke aja patrzę na niego i uśmiech mi z buzi nie schodzi ,ze takie dobre wiadomości.
SolarPolar, Aasiula, malgos741, Reni, iwcia77, Sabina, dorbie, Mega, pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Paszcza -ja podobnie jak Kapta mam wszystkie ciuchy wkładane przez głowę - albo zapinane na ramieniu, albo szeroko się rozkładające na głowie. Mam też teraz pidżamki z zamkiem z tyłu.... to kwestia przyzwyczajenia - przecież go już nie połamiesz - do duży chłop...
Jakbym miała teraz każdego bodziaka zapinać przez cały przód, to bym nigdy do pracy nie zdążyła...
Uwaga- doczytuje, wiec odnosze sie do postow sprzed 100 lat
Bozia, ja mowie o takim maluchu jak ma Kapta- oczywiscie ze teraz juz wkladam Adasiowi bodziaki przez glowe, a to glownie z tego powodu, ze w jego rozmiarze trudno znalesc rozpinane. Dzieci tej wielkosci zazwyczaj juz siedza, bo maja 9 miesiecy
Ale ostatnio w Auchan znalazlam- rodzina zakupila mi na zapas juz 80-tki
malgos741, iwcia77, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:hejka,bardzo dawno mnie tu nie bylo,i niewiem czy wogole jakies "stare " forumowiczki jeszcze tu zagladaja,ja przeszlam w lutym na fioletowa strone

....odezwe sie jak juz bedziemy we trojke
nie musisz
tak nas zlać ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:20
Mimbla, Heretyczka, macduska, kapturnica, Sabina, Natka_79, kkisia, Niuta, moremi lubią tę wiadomość
-
Kapta, nawet nie wiesz jak lubię mówić w takim przypadku "a nie mówiłam " Micha mi się cieszy na około. Buziaki dla Maksa i niech dalej zdrowo rośnie
iwcia77, kapturnica, dorbie, malgos741, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie musisz
tak nas zlać ..
Dobrze to ujełaś.
"przeszlam w lutym na fioletowa strone" pffffffffhttp://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-outsmiley.gif
Heretyczka, iwcia77, Reni, kapturnica, kkisia, malgos741, Aasiula, Niuta, BISCA, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no więc wróciłam z Ostrawy, uczciwie przyznaję myślałam o Was wczoraz popijając piwo z kufelka wczoraj późnym wieczorem. Jedyne wzbudzające niesmak odkrycie na miejscu, to że w czeskich pubach ludzie palą papierochy
. Przy czym, wentylacja nie wszędzie jeszcze dotarła. Tak więc krążyliśmy po różnych miejscach, oceniając na węch poziom prosperity danego lokalu- żeby nie zaśmierdzieć totalnie ubrań, włosów etc. Już się tak bardzo odzwyczailiśmy od dymu ... Na szczęście pogoda dopisała, wieczór też był w miarę ciepły. Od dzisiaj już nic nie piję. Totalnie nic, co zawiera alkohol. Co najwyżej po weryfikacji bety, bo jak wiemy, moje szanse na ciążę z materiałem męża są bardzo bliskie zera. A ja nie mam złudzeń i nie będę sobie podkręcać presji wielkimi nadziejami.. Tłumaczę sobie, że do czterdziechy chyba zdążę. I tylko tyle.
Bisca, bardzo bardzo się cieszę że Twój kot się znalazł
. Widzisz, one takie są włóczęgi, a co do czipowania to koleżanki mają rację - warto założyć u weta chip i wtedy ktokolwiek kota przygarnie i pójdzie do schroniska czy gabinetu wet., masz pewność że zguba do Ciebie wróci. W Polsce można też kupić takie opaski przez internet na stronie identyfikacja.pl - o treści "mam chip/ scan my chip" i to też jest przydatne, w ramach uzupełnienia
).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:39
iwcia77, macduska, Reni, ania.g, beates, dorbie, sandra80, kkisia, malgos741, Aasiula, Magda*, caffe, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:Wacia co porabiasz?
Piję i obżeram się czekoladkami. Zagryzam to oponkami od teściowej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:48
ania.g, kapturnica, Sabina, iwcia77, sandra80, Heretyczka, malgos741, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
a właśnie..bo dopiero nadrabiam
Kapta mientka sie zrobiłaś
ale nie dziwię Ci się 
ja u weterynarza potrafię się poryczeć tak na dzień dobry, a co dopiero gdy będzie chodziło o moje dziecko
cieszę się bardzo
dobrze, że te Nasze forumiątka są zdrowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:51
macduska, kapturnica, dorbie, iwcia77, Sabina, Mimbla, sandra80, kkisia, malgos741, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Każdy ma taką paszcze na jaka zasłużyłSolarPolar wrote:Ja tez!!! I se mysle czy cos przeoczylam? Czy Adas matke skrzywdzil?
kapturnica, iwcia77, macduska, sandra80, Reni, Magdala, SolarPolar, Bozia3, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

.