35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:I jak to wyglada?
dorbie, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hejka,bardzo dawno mnie tu nie bylo,i niewiem czy wogole jakies "stare " forumowiczki jeszcze tu zagladaja,ja przeszlam w lutym na fioletowa strone
ale obiecalam ze bede informowac od czasu do czasu.wczoraj mialam ostatnie usg 36+5,wszystko wyglada dobrze,mala juz bardzo nisko z glowka(chociaz na moje brzuch mam jeszcze wysoko) wazy 3100 do konca moze przybrac jeszcze ok.300,400 g,ale najwazniejsze ze łożysko przesuniete jest do gory,5 cm od ujscia szyjki wiec juz w niczym nie zagraza i moze byc porod naturalny
,oczywiscie zaraz zapytalam o basen,ale tu po invitro raczej sie nie zgodza,chociaz jak wszystko bedzie wygladalo ok bez komplikacji to mam zapytac czy jest wolny jak przybede na oddzial.mam dzwonic od razu jak tylko sie zacznie cos dziac,bo poprzedni porod trwal 90 min wiec teraz moze byc jeszcze szybciej..podobno.mala smiesznie lykala wody,chyba moje sniadanie jej smakowalo,i pukala palcem wskazujacym w lozysko,wiec moze to jej zasluga ze sie przesunelo ;)achhh teraz tylko czekac,pozdrowionka dla wszystkich,odezwe sie jak juz bedziemy we trojke
Aasiula, beates, BISCA, ania.g, SolarPolar, caffe, Mega, dorbie, malgos741, megan8, Magda*, Mimbla, iwcia77, paszczakin, moremi, mama78 lubią tę wiadomość
-
Uwaga, nadaję z podróży.
Wiadomość dla Magdali: dziś kichałam. Dwa razy. Liczy się?
Noooo i jednak ovu zdecydował że i tym razem owulacyjny
Pozdrawiam wiedźmymalgos741, kapturnica, iwcia77, Magdala, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Hmm, ale kurtki są od dziś i przeważnie w lidlach nie wykładają nic wczesniej.
Jestem ciekawa, czy byly inne opinie niz moja i czy byly tez inne rozmiary.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Matko jedyna,pierwsza styczniówka urodziła. Miała termin na 18 stycznia.
Edit: na dodatek bliźniaki. Doczytałam że rokowania dobre. Uff, gorąco mi się zrobiło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 15:48
dorbie, malgos741, Sabina, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
A ja wrocilam ze spotkania z Morkiem. Morek - kapitan pelna geba. Rzadzi facetami cichuskim glosikiem. W ogole jest cichuska, spokojna i bardzo wyluzowana. Olowkow do rzucania nie miala, za to mase cierpliwosci do niewyspanego Adasia, ktory chcial lazic po calym jachcie,a nie mial kapoka. Beczal poza tym z lekka, bo mial nerwa, ze go nie puszczamy swobodnie.
Morek ma brzuch, ktory nie wyglada za nic na 9 miesiac, poza tym jest malutka i szczuplutka. Aaa i jeszcze prezenty dostalismy piekne. Wszyscy!
Za rok koniecznie idziem z Morkiem plywac!
ania.g, SolarPolar, Heretyczka, ComeToMeBaby, dorbie, malgos741, kapturnica, macduska, megan8, Sabina, iwcia77, Bozia3, paszczakin, anna maria, Magdala, caffe, BISCA, pierwiastka, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oż kuźwa wróciłam na chatę a tu brud kiła i mogiła. Kurz leży myślę: to i ja poleżę i leżę, ale patrzeć nie mogę na ten syf. Podjęłam więc tą trudną decyzję i podnoszę dupę, ach co za życie...
Kapta jak wizyta, mam nadzieję, że wsio ok?kapturnica, macduska, Sabina, iwcia77, Mega, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Matko jedyna,pierwsza styczniówka urodziła. Miała termin na 18 stycznia.
Edit: na dodatek bliźniaki. Doczytałam że rokowania dobre. Uff, gorąco mi się zrobiło.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Hello dziewczyny, rano nie było czasu pisać.. Zaglądam .. Jak tan Kapta z małym..
My dziś na wyjeździe ..wesele ale kumplami gramy.. Będziemy w domu dopiero jutro oj 17 tej a nawet później
Kapta?kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja tak na szybko.
Dziekuje wszystkim za dobre mysli i kciuki!
Serduszko Maksa jest zdrowe!!
Wszystko prawidlowe .Echo serca równiez bez zarzutow .Dzis szmerów juz nie słyszała kardiolog.Jedynie w lewej komorze serca sa tzw struny rzekome , ktore nie sa grozne i bardzo duzo ludzi je ma.
Kazala sie wyluzowac i uspokoic .Padam psychicznie na wary ale jestem tak szczesliwa ,ze moje dziecie jest zdrowe ,ze nawet nie mozna sobie tego wyobrazic.
W kazdym razie cisnienie mi opadlo i rozplakalam sie u babki w gabinecie .Heretyczka, Aasiula, sandra80, macduska, dorbie, Magda*, megan8, Reni, kkisia, Sabina, malgos741, beates, SolarPolar, ania.g, iwcia77, Bozia3, Natka_79, paszczakin, anna maria, Magdala, caffe, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, pierwiastka, moremi, efcia, satori, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja tak na szybko.
Wszystko prawidlowe .Echo serca równiez bez zarzutow .Dzis szmerów juz nie słyszała kardiolog.Jedynie w lewej komorze serca sa tzw struny rzekome , ktore nie sa grozne i bardzo duzo ludzi je ma.
Kazala sie wyluzowac i uspokoic .Padam psychicznie na wary ale jestem tak szczesliwa ,ze moje dziecie jest zdrowe ,ze nawet nie mozna sobie tego wyobrazic.
W kazdym razie cisnienie mi opadlo i rozplakalam sie u babki w gabinecie .
szkoda ze nie możesz tego odprasowaćsandra80, kapturnica, kkisia, iwcia77, BISCA, pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja tak na szybko.
Tak się ciesze Kapta !!!!!
Wspaniala wiadomoscdorbie, kapturnica, kkisia, sandra80, malgos741, iwcia77, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja tak na szybko.
na taką wiadomość czekałamkapturnica, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny