X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 20:12

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ewka czy Ty robilas jakies badania hormonow?
    tak, a co?

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Idziemy łeb w łeb w tym cyklu. :-)

Ile bierzesz clo?
    1x na noc 50

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    tak, a co?
    I jak to wyglada?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    I jak to wyglada?
    niewiem, lekarz stwierdził że dobrze, amh 0,5 ale to chyba stosownie do mojego wieku? nie bede tu wklejac wyników bo od tego sa specjaliści, w koncu jestem ubezpieczona w DE a nie w Rumunii.....pójde do kliniki w tym miesiącu to niech sie wypowiedza

dorbie, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka,bardzo dawno mnie tu nie bylo,i niewiem czy wogole jakies "stare " forumowiczki jeszcze tu zagladaja,ja przeszlam w lutym na fioletowa strone ;) ale obiecalam ze bede informowac od czasu do czasu.wczoraj mialam ostatnie usg 36+5,wszystko wyglada dobrze,mala juz bardzo nisko z glowka(chociaz na moje brzuch mam jeszcze wysoko) wazy 3100 do konca moze przybrac jeszcze ok.300,400 g,ale najwazniejsze ze łożysko przesuniete jest do gory,5 cm od ujscia szyjki wiec juz w niczym nie zagraza i moze byc porod naturalny :),oczywiscie zaraz zapytalam o basen,ale tu po invitro raczej sie nie zgodza,chociaz jak wszystko bedzie wygladalo ok bez komplikacji to mam zapytac czy jest wolny jak przybede na oddzial.mam dzwonic od razu jak tylko sie zacznie cos dziac,bo poprzedni porod trwal 90 min wiec teraz moze byc jeszcze szybciej..podobno.mala smiesznie lykala wody,chyba moje sniadanie jej smakowalo,i pukala palcem wskazujacym w lozysko,wiec moze to jej zasluga ze sie przesunelo ;)achhh teraz tylko czekac,pozdrowionka dla wszystkich,odezwe sie jak juz bedziemy we trojke :)

Aasiula, beates, BISCA, ania.g, SolarPolar, caffe, Mega, dorbie, malgos741, megan8, Magda*, Mimbla, iwcia77, paszczakin, moremi, mama78 lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga, nadaję z podróży.
    Wiadomość dla Magdali: dziś kichałam. Dwa razy. Liczy się? :-P
    Noooo i jednak ovu zdecydował że i tym razem owulacyjny :-)

Pozdrawiam wiedźmy :-)

malgos741, kapturnica, iwcia77, Magdala, moremi, efcia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Hmm, ale kurtki są od dziś i przeważnie w lidlach nie wykładają nic wczesniej.
    Gazetka byla od 1.10 czyli od wczoraj, kurtki byly takie jak w gazetce, dosc badziewne, ale to tylko moje zdanie. I rozmiary tylko od 86 cm w gore, dla Adasia za duze.
    Jestem ciekawa, czy byly inne opinie niz moja i czy byly tez inne rozmiary. :)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jedyna,pierwsza styczniówka urodziła. Miała termin na 18 stycznia.
    Edit: na dodatek bliźniaki. Doczytałam że rokowania dobre. Uff, gorąco mi się zrobiło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 15:48

dorbie, malgos741, Sabina, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wrocilam ze spotkania z Morkiem. Morek - kapitan pelna geba. Rzadzi facetami cichuskim glosikiem. W ogole jest cichuska, spokojna i bardzo wyluzowana. Olowkow do rzucania nie miala, za to mase cierpliwosci do niewyspanego Adasia, ktory chcial lazic po calym jachcie,a nie mial kapoka. Beczal poza tym z lekka, bo mial nerwa, ze go nie puszczamy swobodnie.
    Morek ma brzuch, ktory nie wyglada za nic na 9 miesiac, poza tym jest malutka i szczuplutka. Aaa i jeszcze prezenty dostalismy piekne. Wszyscy! :)
    Za rok koniecznie idziem z Morkiem plywac! :)

ania.g, SolarPolar, Heretyczka, ComeToMeBaby, dorbie, malgos741, kapturnica, macduska, megan8, Sabina, iwcia77, Bozia3, paszczakin, anna maria, Magdala, caffe, BISCA, pierwiastka, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mysmy wrócili ze szwenadania sie po okolicznych parkach i zaroślach a tu co? nie ma czego nadrabiać

iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oż kuźwa wróciłam na chatę a tu brud kiła i mogiła. Kurz leży myślę: to i ja poleżę i leżę, ale patrzeć nie mogę na ten syf. Podjęłam więc tą trudną decyzję i podnoszę dupę, ach co za życie...

Kapta jak wizyta, mam nadzieję, że wsio ok?

kapturnica, macduska, Sabina, iwcia77, Mega, moremi, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, zazdroszczę. Ja też chcę się z Morka zobaczyć :-)
    Może w sobotę sie uda, co Morka?

malgos741, Aasiula, Dziobak, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Matko jedyna,pierwsza styczniówka urodziła. Miała termin na 18 stycznia.
    Edit: na dodatek bliźniaki. Doczytałam że rokowania dobre. Uff, gorąco mi się zrobiło.
    O, ludzie, a ja mam na 7.01. Zaraz ide na fiolet sprawdzic kto, bo z blizniakami znam jedna, ale u niej wczoraj bylo ok, ale to wczoraj

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello dziewczyny, rano nie było czasu pisać.. Zaglądam .. Jak tan Kapta z małym..
    My dziś na wyjeździe ..wesele ale kumplami gramy.. Będziemy w domu dopiero jutro oj 17 tej a nawet później ;)
    Kapta?

kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak na szybko.
    Dziekuje wszystkim za dobre mysli i kciuki!
    Serduszko Maksa jest zdrowe!!
    Wszystko prawidlowe .Echo serca równiez bez zarzutow .Dzis szmerów juz nie słyszała kardiolog.Jedynie w lewej komorze serca sa tzw struny rzekome , ktore nie sa grozne i bardzo duzo ludzi je ma.
    Kazala sie wyluzowac i uspokoic .Padam psychicznie na wary ale jestem tak szczesliwa ,ze moje dziecie jest zdrowe ,ze nawet nie mozna sobie tego wyobrazic.
    W kazdym razie cisnienie mi opadlo i rozplakalam sie u babki w gabinecie .

Heretyczka, Aasiula, sandra80, macduska, dorbie, Magda*, megan8, Reni, kkisia, Sabina, malgos741, beates, SolarPolar, ania.g, iwcia77, Bozia3, Natka_79, paszczakin, anna maria, Magdala, caffe, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, pierwiastka, moremi, efcia, satori, mama78 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tak na szybko.
    Wszystko prawidlowe .Echo serca równiez bez zarzutow .Dzis szmerów juz nie słyszała kardiolog.Jedynie w lewej komorze serca sa tzw struny rzekome , ktore nie sa grozne i bardzo duzo ludzi je ma.
    Kazala sie wyluzowac i uspokoic .Padam psychicznie na wary ale jestem tak szczesliwa ,ze moje dziecie jest zdrowe ,ze nawet nie mozna sobie tego wyobrazic.
    super! :)
    szkoda ze nie możesz tego odprasować

sandra80, kapturnica, kkisia, iwcia77, BISCA, pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tak na szybko.
    Spocily mi się oczeta :)
    Tak się ciesze Kapta !!!!!
    Wspaniala wiadomosc :D

dorbie, kapturnica, kkisia, sandra80, malgos741, iwcia77, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tak na szybko.

na taką wiadomość czekałam :)

kapturnica, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Kapta!

kapturnica, Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 11597 11598 11599 11600 11601 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ