35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:czy pani Wacia vel Dusia ma dzis urodziny?
w taki razie życze ci żebys jak najszybciej przytuliła takie małe pachnace Waciątko, zdrowia i szczęscia, stu lat!
Wczoraj rocznicę slubu 16 miałam.Sabina, Heretyczka, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Witam i ja.
Warto po te szmatki stac w lidlu? Kupowalam ostatnio mlodemu kurtke i jest duzy wybor od c&a, smyku itp i wcale nie sa jakis drogie - 100-150 pln i stac po nocy nie trzeba. Mi by sie jie chcialo.
bluza po pierwszym praniu mnie się zrobiła jak szmata a mężowe buty trekingowe owszem wodoszczelne są, czytaj nogi się pocą niemiłosiernie i nic nie odparowuje! raz do pracy założył i leżą w pawlaczu
to już wolę coś po sezonie kupić albo na promocje w innym sklepie poczekać
ale bratowa dla córki bawełniane ubranka tylko tam kupuje bo kolorowe i mała lubi bo miękkieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 11:12
SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:a ty wiesz że pierwiastke w tym wieku sie medycznie określa jako starą pierwiastke
iwcia77 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
no dobrze kobity, odmeldowuję się na rodzinny weekend, będę po jak sie nerwowo nie wykończę przez te ciocie-babcie z rentgenem wedzajny w oczach
udanego weekenda wszystkimania.g, macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny