35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wypilam.
-za pepek Maxa
-za powrot kota
-za zdrowie Tupka
-za sikawke Heli
-za 16stke Waci
-za nie cholestaze Magdy
-oraz za rybki, pipki i inne pomoce naukowe
Dobranoc.
Ps. Moremi, tylko bez wyskokow. Zegluj bezpiecznie i na poniedzialek masz byc w szkole!anna maria, ComeToMeBaby, macduska, Magda*, iwcia77, Sabina, pierwiastka, Mega, kapturnica, BISCA, beates, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
iwcia77 wrote:ty sie smiej..ja kiedys w decathlonie kupowalam kurtki w dziale dzieciecym...ostatni rozmiar dla nastolatkow ( 156-162) , bo pasowaly i nawet cena byla nizsza ..
anna maria, Magdala, macduska, iwcia77, Sabina, Mega, Dziobak, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
sandra80 wrote:Głupia ja! Tym bardziej że dremka przed swym odejściem też mi ciążę przepowiedziała to się trzeba postarać bardziej coby dziewczyn nie zawieźć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 23:41
kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
uwaga wchodze...
moge wam zaspiewac? no to spiewam:
" a chachary zyja i gorzale pijo , w gore spoglondajo , wszystkich w dupie majo..jedna bab drugiej babie wsadzila do nosa grabie a chary zyjo...allalalalalaalllalallalalalalalallala"
"hej , hej , hej sokoly omijajcie gory lasy doly dzwon, dzwon dzwon dzwoneczku moj llalalalalallalal"
dobra, wystapilam , bisow nie bedzie bo jutro beda mnie palce bolaly od tego spiewania
bylo fajnie, maglowalismy z alojzem czerwony frak..nie wiem jak ja jutro bede wygladala na targach slubnych....chyba im powiem, ze po polsku sie tak wyglada po weselu
braNOCKAmacduska, Mega, kapturnica, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też wstałam
Duśka najlepszego dla Was
Hera i Anna bardzo się ciesze z takich dobrych wieściZdrowie dzieci najważniejsze
To co dziś gotujecie? U nas mają być kluski z sosem, czyli spaghettiI upiekę coś
Bo mamy święto na wsi, bezie odpust, Mała już się nie może doczekać waty cukrowej
Miłej soboty kobitymacduska, iwcia77, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
Ja też już zwiedzamy... Jak ta durna stoję pod lidlem i czekam na otwarcie w celu upolować kurtki dla młodego. Przypomina mi się moja wczesna młodość, jak stałam pół nocy w kolejce po pralkę. I teraz znowu stoję - jak to fajnie odmładza
Sabina, Aasiula, ania.g, macduska, Mega, Dziobak, kkisia, iwcia77, BISCA, Heretyczka, Bursztyn, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja też już zwiedzamy... Jak ta durna stoję pod lidlem i czekam na otwarcie w celu upolować kurtki dla młodego. Przypomina mi się moja wczesna młodość, jak stałam pół nocy w kolejce po pralkę. I teraz znowu stoję - jak to fajnie odmładza
Ja też zwiedzam na razie chałupę, ale zaraz odstawiam dziecia do babci i lecę z tatą płytki dla niego wybierać. Jeśli w Lidlu kurtki są to już sobie wyobrażam co tam się będzie działo
Kapta trzymam kciuki.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja też już zwiedzamy... Jak ta durna stoję pod lidlem i czekam na otwarcie w celu upolować kurtki dla młodego. Przypomina mi się moja wczesna młodość, jak stałam pół nocy w kolejce po pralkę. I teraz znowu stoję - jak to fajnie odmładza
Masakra tlumy bab wyrywajacych sobie nawzajem z lap plaszcze
Nim doszlam do tego kosza to już nic nie bylo :0
Nigdy wiecejiwcia77, Mimbla, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
A w ogole dzień dobry
Kaptur zaciskam
Wacia wszystkiego dobrego dla was
Ja mam plan na deser , chodza za mna donaty
Wczoraj kupilam wszystko I dzisiaj zrobie
Ale nie mam pomyslu na obiad , bede improwizowacmacduska, Sabina, kapturnica, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
cześć i czołem, zwiedzam i ja....chwilowo kuchnie bo zapach kawy trzyma mnie w miejscu...
Bozia, udanych zakupów
Asiula improwizowane "nawinie" som najsmaczniejsze
...żeby mnie się chciało tak jak mnie się nie chce... dobrze że obiad teściowa robi to mam improwizacje z głowy
miłego dziewczyny!Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyBry. Dzięki za życzenia. Wczoraj miała byc gorąca noc... Posnęliśmy jak rycerze na Giewoncie. Nie wiadomo kiedy i jak.
Rany. Czy to już starość? Czy tylko chwilowe zmęczenie dniem?
Na szczęście płodne jeszcze przede mną.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 08:38
ania.g, Dziobak, pierwiastka, Aasiula, Sabina, kkisia, kapturnica, iwcia77, Mega, Magda*, BISCA, Heretyczka, beates, Bursztyn, ComeToMeBaby, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
)
kkisia, iwcia77, Mega, dorbie, Bozia3 lubią tę wiadomość