35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wypilam.

-za pepek Maxa
-za powrot kota
-za zdrowie Tupka
-za sikawke Heli
-za 16stke Waci
-za nie cholestaze Magdy
-oraz za rybki, pipki i inne pomoce naukowe
Dobranoc.
Ps. Moremi, tylko bez wyskokow. Zegluj bezpiecznie i na poniedzialek masz byc w szkole!
anna maria, ComeToMeBaby, macduska, Magda*, iwcia77, Sabina, pierwiastka, Mega, kapturnica, BISCA, beates, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Moje pierwsze spodnie sztormiakowe były właśnie z decathlonu. Wiek - 12 lat, bo na 14 były za długie. Teraz też je zabrałam, bo się mieszcze w nich z brzuchemiwcia77 wrote:ty sie smiej..ja kiedys w decathlonie kupowalam kurtki w dziale dzieciecym...ostatni rozmiar dla nastolatkow ( 156-162) , bo pasowaly i nawet cena byla nizsza ..
anna maria, Magdala, macduska, iwcia77, Sabina, Mega, Dziobak, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A gdzie miałabyś te dziewczyny zawieźć? Do lasu chybasandra80 wrote:Głupia ja! Tym bardziej że dremka przed swym odejściem też mi ciążę przepowiedziała to się trzeba postarać bardziej coby dziewczyn nie zawieźć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 23:41
kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
uwaga wchodze...
moge wam zaspiewac? no to spiewam:
" a chachary zyja i gorzale pijo , w gore spoglondajo , wszystkich w dupie majo..jedna bab drugiej babie wsadzila do nosa grabie a chary zyjo...allalalalalaalllalallalalalalalallala"
"hej , hej , hej sokoly omijajcie gory lasy doly dzwon, dzwon dzwon dzwoneczku moj llalalalalallalal"
dobra, wystapilam , bisow nie bedzie bo jutro beda mnie palce bolaly od tego spiewania
bylo fajnie, maglowalismy z alojzem czerwony frak
..nie wiem jak ja jutro bede wygladala na targach slubnych....chyba im powiem, ze po polsku sie tak wyglada po weselu 
braNOCKA
macduska, Mega, kapturnica, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też wstałam

Duśka najlepszego dla Was
Hera i Anna bardzo się ciesze z takich dobrych wieści
Zdrowie dzieci najważniejsze 
To co dziś gotujecie? U nas mają być kluski z sosem, czyli spaghetti
I upiekę coś
Bo mamy święto na wsi, bezie odpust, Mała już się nie może doczekać waty cukrowej 
Miłej soboty kobity
macduska, iwcia77, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
Ja też już zwiedzamy... Jak ta durna stoję pod lidlem i czekam na otwarcie w celu upolować kurtki dla młodego. Przypomina mi się moja wczesna młodość, jak stałam pół nocy w kolejce po pralkę. I teraz znowu stoję - jak to fajnie odmładza

Sabina, Aasiula, ania.g, macduska, Mega, Dziobak, kkisia, iwcia77, BISCA, Heretyczka, Bursztyn, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja też już zwiedzamy... Jak ta durna stoję pod lidlem i czekam na otwarcie w celu upolować kurtki dla młodego. Przypomina mi się moja wczesna młodość, jak stałam pół nocy w kolejce po pralkę. I teraz znowu stoję - jak to fajnie odmładza

Ja też zwiedzam na razie chałupę, ale zaraz odstawiam dziecia do babci i lecę z tatą płytki dla niego wybierać. Jeśli w Lidlu kurtki są to już sobie wyobrażam co tam się będzie działo
Kapta trzymam kciuki.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Ja bylam w czwartek po plaszcz dla mlodejBozia3 wrote:Ja też już zwiedzamy... Jak ta durna stoję pod lidlem i czekam na otwarcie w celu upolować kurtki dla młodego. Przypomina mi się moja wczesna młodość, jak stałam pół nocy w kolejce po pralkę. I teraz znowu stoję - jak to fajnie odmładza

Masakra tlumy bab wyrywajacych sobie nawzajem z lap plaszcze
Nim doszlam do tego kosza to już nic nie bylo :0
Nigdy wiecej
iwcia77, Mimbla, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
A w ogole dzień dobry
Kaptur zaciskam
Wacia wszystkiego dobrego dla was
Ja mam plan na deser , chodza za mna donaty
Wczoraj kupilam wszystko I dzisiaj zrobie
Ale nie mam pomyslu na obiad , bede improwizowac
macduska, Sabina, kapturnica, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
cześć i czołem, zwiedzam i ja....chwilowo kuchnie bo zapach kawy trzyma mnie w miejscu...
Bozia, udanych zakupów
Asiula improwizowane "nawinie" som najsmaczniejsze
...żeby mnie się chciało tak jak mnie się nie chce... dobrze że obiad teściowa robi to mam improwizacje z głowy
miłego dziewczyny!
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
nick nieaktualnyBry. Dzięki za życzenia. Wczoraj miała byc gorąca noc... Posnęliśmy jak rycerze na Giewoncie. Nie wiadomo kiedy i jak.
Rany. Czy to już starość? Czy tylko chwilowe zmęczenie dniem?
Na szczęście płodne jeszcze przede mną.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 08:38
ania.g, Dziobak, pierwiastka, Aasiula, Sabina, kkisia, kapturnica, iwcia77, Mega, Magda*, BISCA, Heretyczka, beates, Bursztyn, ComeToMeBaby, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BYlam wczoraj po te kurtki. Szalu nie ma, nie mowiac, ze nie bylo rozmiarow. Za to kupilam Adasiowi butki zimowe, z jakims niby texem nieprzemakalne. Przetestujemy je zatem w norweskich zimowych warunkach ( czytaj: leje na okragloBozia3 wrote:Ja też już zwiedzamy... Jak ta durna stoję pod lidlem i czekam na otwarcie w celu upolować kurtki dla młodego. Przypomina mi się moja wczesna młodość, jak stałam pół nocy w kolejce po pralkę. I teraz znowu stoję - jak to fajnie odmładza

)
kkisia, iwcia77, Mega, dorbie, Bozia3 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH