35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:chyba tak to musi działać. Bo jakims niewyjaśnionym sposobem często zdarza się tak, że te zacionżone idom ku fioletowi prosto z różu. To musi być jakieś ułatwienie, na bank!
U gory po lewej masz logo ovu i belly. Klikasz na belly i jestes tam .Magdala, moremi, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Poszłam do wyra z zamiarem pójścia spać, bo plecy mnie bolą i migrena do wyrzygania. Przyszedł mój mąż, zasnął zanim położył głowę na poduszce i się zaczęło
Wytrzymałam 10 min i wstałam
qrwa w takim hałasie to nawet głuchy nie zaśnie
To co tam dzisiaj w tv mamy?
.......ooo cisza..nie to chwilowe. ....ooo coś się dzieje. ...pies ewakuował się z sypialni..
WWywalilismy kanapę z salonu i od 3 tyg czekamy na narożnik. . Masakra nie mam gdzie się uwalić spać
Myślicie, że pies odpali mi swoje posłanie?Reni, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyUświadomilismy sobie z mężem, że mamy dzisiaj 16 rocznicę ślubu!
ComeToMeBaby, ComeToMeBaby, kapturnica, malgos741, Magda*, anna maria, SolarPolar, Bozia3, Magdala, kkisia, Bursztyn, moremi, iwcia77, Mega, caffe, satori, Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Anna M super ,ze Helciowy sikaczowy otworek jest ok.
Hera dobre wiadomości o Tupku.Mam nadzieje ,że po jutrzejszych badaniach też będe mogła napisac ,że Maksa serducho jest zdrowe.Denerwuje się w środku i mam trzęsawke na samą mysl brrr.
A ja myslalam ,ze tylko mi sie rzuciło w oczy ,ze Paszcza ma brzydka wadżajne
macduska, anna maria, Bozia3, Aasiula, Bursztyn, moremi, iwcia77, Reni, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Macdu gratulacje rocznicy
Ania m i Hera super wieści niech dzieci się zdrowo chowają...
Kapta u ciebie też trzymam wszystko co się damacduska, anna maria, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ten antyk za jedyne 50tys euro ,napewno im tylko zagracal mieszkanieDziobak wrote:Ello, dziecko spi, matka nadrabia, no bo jak to, wolne miec i nie przeczytac 194 stron?? Klapsa bym od pani w dziaslo dostala albo co...
Bylismy u znajomych, wyprasowalam duza chmielowa koszulke i normalnie zrobiona bylam na maxa... A z dzieckami bylam... Duza pilnowala mlodszego tak skutecznie, ze mlodszy zdolal zbic wielki szklany wazon stojacy na podlodze. Znajomi twierdzili, ze to niby nic takiego, ze i tak wazonu nie lubili, ze zagracal tylko... Ale kto tam wie?
Tera jem rolade ostrzycka ( jak mi brakuje takich rzeczy w No ) i zbieram sily przed jutrem. Jutro spotykam sie z Morkiem.Bozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Bedzie dobrze z Maksem .kapturnica wrote:Anna M super ,ze Helciowy sikaczowy otworek jest ok.
Hera dobre wiadomości o Tupku.Mam nadzieje ,że po jutrzejszych badaniach też będe mogła napisac ,że Maksa serducho jest zdrowe.Denerwuje się w środku i mam trzęsawke na samą mysl brrr.
A ja myslalam ,ze tylko mi sie rzuciło w oczy ,ze Paszcza ma brzydka wadżajneiwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Duska i Wasze zdrowie !! Kolejnych rocznic w zdrowiu, miłości i dobrobycie (chodzi mi o ten sos borowikowy...khy khy...)
Ach jakie pyszne były...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 22:19
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWznoszę toast za Wasze dzieci, facetów i za Was drogie moje wiedźmy.
W szczególnosci za Helę i Tomka z racji dobrych wyników badań oraz za Maxa z racji jutrzejszej wizyty.
dorbie, Bozia3, Aasiula, anna maria, Bursztyn, iwcia77, pierwiastka, kapturnica, Heretyczka, beates lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wznoszę toast za Wasze dzieci, facetów i za Was drogie moje wiedźmy.
W szczególnosci za Helę i Tomka z racji dobrych wyników badań oraz za Maxa z racji jutrzejszej wizyty.
i ja się dołaczam
anna maria, kapturnica lubią tę wiadomość